Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Αν τη διαρροη του φωτος στις γωνιες την παρατηρεις και με κανονικο φωτισμο στο δωμάτιο, τοτε το πανελ μαλλον εχει προβλημα.
Αν σε σκοτεινο δωματιο, η διαροη ειναι ανεπαισθητη και στις σκοτεινες σκηνες δεν σου αποσπα συνεχως την προσοχη απο την θεαση της ταινιας, τοτε δεν ειναι προβλημα.

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Αν τη διαρροη του φωτος στις γωνιες την παρατηρεις και με κανονικο φωτισμο στο δωμάτιο, τοτε το πανελ μαλλον εχει προβλημα.
Αν σε σκοτεινο δωματιο, η διαροη ειναι ανεπαισθητη και στις σκοτεινες σκηνες δεν σου αποσπα συνεχως την προσοχη απο την θεαση της ταινιας, τοτε δεν ειναι προβλημα.

Σε κανονική απόσταση θέασης και με κανονικό φωτισμό το φαινόμενο το αντιλαμβάνομαι ανεπαίσθητα (ίσως μόνο εγώ). Σε σκοτεινό δωμάτιο πρέπει πάλι να επικεντρώσεις την προσοχή σου εκεί (θα το ελέγξω ξανά σήμερα).
Αν παρεμπιπτόντως το πάνελ έχει πρόβλημα τι γίνεται; Θα το δεχθεί σαν πρόβλημα η αντιπροσωπεία;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Isoktratis ίσως έχεις δίκαιο. Δεν ξέρω. Σε ένα ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ όπου αναφέρει ότι δεν έχει καθόλου σήμα σε απόσταση μισού με ενός μέτρου φαίνεται η φωτεινότητα κυρίως περιμετρικά. Μόλις σβήσω την τηλεόραση και γίνει το απόλυτο μαύρο καταλαβαίνεις τη διαφορά. Σε απόσταση θέασης 2,5 με 3 μέτρα (ίσως η ιδανική για 55´´) η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Δεν ξέρω τι να πω ίσως είμαι ψείρας, αλλά όταν βλέπω ένα πρωταγωνιστή να φορά μαύρο κοστούμι γιατί στις κάτω γωνίες μου φαίνεται πιο φωτεινό; Αυτό με το μαύρο το έχουν όλες οι LCD; Τα πάνελ με οπίσθιο φωτισμό LED είναι καλύτερα από τα CCFL; Επίσης ο τύπος του πάνελ (AUO, CMO, SPVA) παίζει ρόλο; Ή αυτή η διαρροή φωτός υπάρχει έτσι κι αλλιώς;
Βέβαια, στην απόδοση χρωμάτων, στη λεπτομέρεια, στη φωτεινότητα η Β650 είναι κορυφαία ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι λίγο αγχωμένος.

Φιλε μου , στη δικη μου δεν αποσπα καθολου την προσοχη ακομα και σε καναλια η ταινιες που εχουν μαυρη μπαρα κατω .Προσπαθω να το δω ακομα και με οπισθιο φωτισμο στο 10... Αν εσενα ειναι ορατο και σε ενοχλει και θες να δοκιμασεις την τυχη σου με μια αλλη , τοτε προχωρα το!
Μηπως μπορεις να ανεβασεις φωτο να την δουμε?
-bye-

Δύσκολα θα τους πείσεις για αλλαγή...
Ξέρεις τι πάνελ φοράει η δική σου Β650;

Έχω την 46άρα εδω και κάτι μήνες, αλλά δεν μπορώ να "πιάσω" τα ψηφιακά κανάλια με τίποτα.
Τι πρέπει να κάνω; Παρακαλώ βοήθεια...

Βοήθεια κανείς; :FSGSFGS4:

gbegas ανέβασε φωτό, να κρίνουμε. Αλλο το clouding του τύπου αν δεν έχω τι να κάνω και το κοιτάξω και σβήσω τα φώτα και πάω κοντά και πάρω το φακό και τεστάρω με οργανα φωτεινότητες κλπ... και άλλο του στυλ φοβάμαι να ανοίξω την τηλεόραση. Αλλαγή, μόνο όταν την πήρες από κατάστημα που επιτρέπει τις αλλαγές

gbegas ανέβασε φωτό, να κρίνουμε. Αλλο το clouding του τύπου αν δεν έχω τι να κάνω και το κοιτάξω και σβήσω τα φώτα και πάω κοντά και πάρω το φακό και τεστάρω με οργανα φωτεινότητες κλπ... και άλλο του στυλ φοβάμαι να ανοίξω την τηλεόραση. Αλλαγή, μόνο όταν την πήρες από κατάστημα που επιτρέπει τις αλλαγές

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό. Μου χάλασε και η ψηφιακή! Όσον αφορά το πάνελ που ρωτά και ο petasis έχει κωδικό CN01 και είναι της εταιρίας CMO (Chi Mei Optoelecronics) και όχι spva (της samsung). Αν και έχω ακούσει (και διαβάσει) καλά λόγια για τα πάνελ της συγκεκριμένης εταιρίας.
Η αλήθεια είναι isokratis και nikoskouklos ότι το φαινόμενο το βλέπω στο απόλυτο σκοτάδι και σε απόσταση πολύ κοντά στην οθόνη, ενώ όσο απομακρύνομαι εξασθενεί πολύ. Σε φωτεινό δωμάτιο όπως έγραψα νωρίτερα γίνεται αντιληπτό αν παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά π.χ. τις σκοτεινές μπάρες. Σαν να μου φαίνεται ότι στις γωνίες φωτίζουν λίγο.
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμιά φωτό (αν αποτυπωθεί τίποτα δηλαδή).

To ψαχνεις μονο αν σε ενοχλει το ιδιο το φως στις γωνιες, και οχι η σκεψη οτι υπαρχει λιγο φως στις γωνιες.
Απ αυτα που ειπες παντος βγαζω το συμπερασμα οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Μου κάνει το encoding αλλά δεν μπορώ να βγω εξω απο το πρόγραμμα μου βγάζει to μήνυμα some jobs encoding.Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.Μπορεί να μου πει καποιος λίγο πιο αναλυτικά τι κάνουμε σε μια μετατροπή για να γίνει σωστά;

ΥΓ. Ειμαι καινούριος σε αυτά τα ''κόλπα''.

Σωστά το κάνεις. Φαντάζομαι οτι εκεί που πήγες να το κόψεις ήταν στη μετατροπή του ήχου απο DTS σε AC3, αφού στο video κάνει copy.
Μη βιάζεσαι αστο να τελειώσει, θα δεις μήνυμα για play η close-bye-

Πόση ώρα χρειάζεται για μετατροπή του ήχου από DTS σε AC3 για μια ταινία 8GB για παράδειγμα;;

Πόση ώρα χρειάζεται για μετατροπή του ήχου από DTS σε AC3 για μια ταινία 8GB για παράδειγμα;;

Ανάλογα τον υπολογιστή που έχεις φίλε μου...
Για αρκετά παλιό μηχάνημα, μπορεί να κάνει και κανένα μισάωρο.
Για καινούργιο, φαντάζομαι πως 5~10 λεπτά θα είναι αρκετά...-bye-

Είσαι σε περιοχή που εκπέμπονται ψηφιακά κανάλια;

Εννοείται! Πριν λίγους μήνες είχα μια Plasma Panasonic.
Τα συντόνισε όλα με τη μία...
Τι πρέπει να κάνω;

1ον,πως θα αυξηθεί η ένταση του ήχου σε MKV επεξεργασμένο για DTS to AC3 με το POPCORN AUDIO CONVERTER ι)[/QUOTE]

εχω και εγώ την ίδια απορία με τον φίλο.. υπάρχει κανείς που να ξέρει την λύση η πρέπει να συμιβαστουμε με τον ήχο που βγάζει σαν αποτέλεσμα και είναι πολύ χαμηλός.

Εννοείται! Πριν λίγους μήνες είχα μια Plasma Panasonic.
Τα συντόνισε όλα με τη μία...
Τι πρέπει να κάνω;

Menu - χωρα - ελεγχομενη αποθηκευση - ψηφιακο - (βαζεις το καναλι που εκπεμπουν στην περιοχη σου τα ψηφιακα) - αναζητηση.

χθες στο ιντερνετ tv περασα wigets της yahoo και σημερα δεν υπαρχουν και ειναι πάλι τα 3 αρχκα youtube, καιρος και ustoday.... εχει παρατησησει κανεις κατι αναλογο; χθες ειχα twitter, flicker, texas holdem, yahoo wether, και αλλα μεχρι και σουντοκου ειχε. που πηγαν τωρα;

1ον,πως θα αυξηθεί η ένταση του ήχου σε MKV επεξεργασμένο για DTS to AC3 με το POPCORN AUDIO CONVERTER ι)

εχω και εγώ την ίδια απορία με τον φίλο.. υπάρχει κανείς που να ξέρει την λύση η πρέπει να συμιβαστουμε με τον ήχο που βγάζει σαν αποτέλεσμα και είναι πολύ χαμηλός.[/QUOTE]

Να χρησιμοποιείτε XviD4PSP 5.0

Οκ, το έφτιαξα το πρόβλημα με τα ψηφιακά.
Έπρεπε να βρω το κανάλι που εκπέμπει τα ψηφιακά στην πόλη μου...

To ψαχνεις μονο αν σε ενοχλει το ιδιο το φως στις γωνιες, και οχι η σκεψη οτι υπαρχει λιγο φως στις γωνιες.
Απ αυτα που ειπες παντος βγαζω το συμπερασμα οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Ίσως έχεις δίκιο. Ήρθε ένας φίλος που έχει την πλάσμα την 50PS850 και ανέφερε ότι η δικιά μου (55Β650) έχει καλύτερα χρώματα και περισσότερη φωτεινότητα. Στο μαύρο όμως η δική του είναι καλύτερη (πλάσμα γαρ). Σε πλήρη συσκότιση υπήρχε ο αχνός διαχεόμενος φωτισμός που μπλεδίζει την οθόνη, αλλά όπως μου ανέφερε αυτό είναι εγγενές χαρακτηριστικό της τεχνολογίας των LCD (κυρίως με CCFL). Δεν παρατήρησε μπλίντιγκ (εκτός από μια απόσταση πάνω από 7 μέτρα σαν να φαινόταν λίγο περισσότερο φως στην πάνω δεξιά γωνία). Όπως μου είπε ... ψύλλοι στα άχυρα. Οι 5 ίντσες επιπλέον οι δικές μου τον προβλημάτισαν κιόλας στο να μετανοιώσει που δεν πήρε μεγαλύτερη. Μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσω και να απολαύσω την τηλεόραση. Αύρι θα πάω να δω κι εγώ τη δικιά του και να αποκομίσω εντυπώσεις.-bye-

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
  • η προσφορά για την 40Β650 στα 680 ισχύει ακόμα;
  • αν ναι, σε ποια καταστήματα; Έχει σημασία αν είναι, πχ Electroworld, ή πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο, π.χ. Electroworld Συγγρού;
  • εάν δεν ισχύει, έχετε την αίσθηση ότι θα ξαναγίνει κάποια παρόμοια προσφορά; Αξίζει κάποιος να περιμένει ή να την πάρει στην τωρινή της τιμή (περίπου 850);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων