Παρελαβα. Στοπ
ΑΨΟΓΗ.Στοπ
Περισσοτερα αυριο...mkv ready to watch! Στοπ
Με γεια και καλοθεατη !
Παρελαβα. Στοπ
ΑΨΟΓΗ.Στοπ
Παρελαβα. Στοπ
ΑΨΟΓΗ.Στοπ
ΚΑτι βασικο που ισως να μου διαφευγει...
Η Β750 εχει η δεν εχει ενσωματωμενη ασυρματη δικτυωση??? Δηλαδη θελει η δε θελει WiFi Stick για να δουλεψει ασυρματα?
επειδη σημερα μου τη βαρεσε να τη συνδεσω στο ιντερνετ , μπορω να το κανω συνδεοντας την με ethernet στο λαπτοπ? ή ειπα μαλακια?
Για να λες να το συνδεσεις με ethernet στο laptop, το laptop από που παίρνει; Ασύρματα; Γίνεται αυτό που λες αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις δηλ. να βάλεις το laptop, να μοιράζει το internet από το ασύρματο στην ethernet.προφανως...αλλα ψαχνω αλλο τροπο μιας και το ρουτερ ειναι 3 δωματια μακρια και δεν θελω να παρω τον ανταπτορα της σαμσουγκ...
Βάσει διαφοράς τιμής, σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο!!!????:BDGBGDB55::FSGSFGS4: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλο!!! απλα μου δημιουργειται η εντυπωση
οτι η b750 αξιζει σε σχεση με την b7000 περισοτερο......
Για να λες να το συνδεσεις με ethernet στο laptop, το laptop από που παίρνει; Ασύρματα; Γίνεται αυτό που λες αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις δηλ. να βάλεις το laptop, να μοιράζει το internet από το ασύρματο στην ethernet.
Επίσης, το καλώδιο ethernet πρέπει να είναι crossover αλλιώς χρειάζεσαι και switch.
Άλλο ένα μειονέκτημα της εν λόγω συνδεσμολογίας, είναι ότι θα πρέπει να έχεις και το laptop ανοιχτό, οπότε ποιος ο λόγος να έχεις internet στην TV, μπαίνεις και από το laptop και σερφάρεις!
To καλύτερο είναι να φέρεις καλώδιο στην τηλεόραση απευθείας, αλλιώς πάρε το στικάκι της samsung.
Αν έχεις ήδη τραβήξει καλώδιο και δίνεις ενσύρματα στο laptop, πάρε ένα switchάκι και μοίρασέ το...
ρε παιδιά μην προβληματίζεστε πάρτε ένα wireless access point το οποίο παίρνει από το ρούτερ ασύρματα και το βγάζει με καλώδιο στην ethernet.εγώ είχα κ ένα παροπλισμένο switch και στέλνω και σε dm800 και σε ενισχυτήΓια να λες να το συνδεσεις με ethernet στο laptop, το laptop από που παίρνει; Ασύρματα; Γίνεται αυτό που λες αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις δηλ. να βάλεις το laptop, να μοιράζει το internet από το ασύρματο στην ethernet.
Επίσης, το καλώδιο ethernet πρέπει να είναι crossover αλλιώς χρειάζεσαι και switch.
Άλλο ένα μειονέκτημα της εν λόγω συνδεσμολογίας, είναι ότι θα πρέπει να έχεις και το laptop ανοιχτό, οπότε ποιος ο λόγος να έχεις internet στην TV, μπαίνεις και από το laptop και σερφάρεις!
To καλύτερο είναι να φέρεις καλώδιο στην τηλεόραση απευθείας, αλλιώς πάρε το στικάκι της samsung.
Αν έχεις ήδη τραβήξει καλώδιο και δίνεις ενσύρματα στο laptop, πάρε ένα switchάκι και μοίρασέ το...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.