Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω παιδες...
Τη 46αρα πηρα τελευταιο κομματι απο Multirama αφου εφαγα τον τοπο και δεν τη βρηκα αλλου...Λιγο τσιμπημενη τιμη αλλα δε πειραζει ...1600 μετρητοις.
Χθες με καλο αρχειο η θεαση ηταν ακρως εντυπωσιακη,αν και πειραξα μονο λιγες ρυθμισεις (εψαξα μερικες προτεινομενες).
Το μονο κακο οτι σε επιγειο σημα το χαλια το γνωστο που εχουμε, το μεγαλο μεγεθος απ τη μια φανερωνει τις αδυναμιες του σηματος, η συγκεκριμενη τηλεοραση απ την αλλη προσπαθει να καλυψει αυτες τις αδυναμιες.
Γενικοτερη πρωτη εντυπωση παντως αριστη!
Ερωτησεις!
1. Στα μενου υπαρχουν στοιχεια που δεν μπορω να αλλαξω...Γιατι? Υπαρχει τροπος να μου ανοιξουν?
2. Θελω να συνδεθω ασυρματα με το ρουτερ...Στην αναζητηση δε βρισκει τιποτα..Δεν καταλαβα γιατι...Επισης επειδη εχω το δικτυο ανοιχτο αλλα να συνδεονται μονο συγκεκριμενες MAC Adress, πως μπορω να βρω το αντιστοιχο της τηλεορασης???
3. Η 3η ερωτηση ειναι στα σκαρια αφου πρωτα η τηλεοραση καταφερει να δει το ρουτερ και θα αφορα το file sharing μτ ον υπολογιστη αφου ποτε με καμια συσκευη δεν το καταφερα...

Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες και τη βοηθεια που μας δινετε...

ΥΓ1 - Το τηλεκοντρολ σε μενα παει μια χαρα και ΔΕΝ το βρισκω αργο...
ΥΓ2 - Το μανουαλ της τηλεορασης ειναι ελλιπεστατο...Ισως στης ηλεκτρονικη του μορφη να ναι πιο πληρες μιας και δεν το εχω ελενξει

ΚΑτι βασικο που ισως να μου διαφευγει...
Η Β750 εχει η δεν εχει ενσωματωμενη ασυρματη δικτυωση??? Δηλαδη θελει η δε θελει WiFi Stick για να δουλεψει ασυρματα?

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΚΑτι βασικο που ισως να μου διαφευγει...
Η Β750 εχει η δεν εχει ενσωματωμενη ασυρματη δικτυωση??? Δηλαδη θελει η δε θελει WiFi Stick για να δουλεψει ασυρματα?

Λοιπόν η Β750 δεν έχει ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση, αλλά χρειάζεται το
Samsung - WIS09ABGNX Wi-Fi USB Stick.
Δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές:
http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?keyphrase=samsung

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Χρονια πολλα σε ολους παιδια και καλες γιορτες, με υγεια πανω απ ολα!!!
Στα της τηλεορασης..
1.Τα "κρυφα" υπομενου, τα μαυρισμενα ενοω, πως τα πειραζουμε?
2.Θελει αναβαθμιση λογισμικου? την θεωρειτε απαραιτητη? Οτι δηλαδη διορθωνει σημαντικες ατελειες της τηλεορασης?
3.Τη MAC Address της πως μπορω να την βρω?

επειδη σημερα μου τη βαρεσε να τη συνδεσω στο ιντερνετ , μπορω να το κανω συνδεοντας την με ethernet στο λαπτοπ? ή ειπα μαλακια?

επειδη σημερα μου τη βαρεσε να τη συνδεσω στο ιντερνετ , μπορω να το κανω συνδεοντας την με ethernet στο λαπτοπ? ή ειπα μαλακια?

Προφανώς θα την συνδέσεις με καλώδιο δικτύου στην ethernet του modem/router σου......

προφανως...αλλα ψαχνω αλλο τροπο μιας και το ρουτερ ειναι 3 δωματια μακρια και δεν θελω να παρω τον ανταπτορα της σαμσουγκ...

???? :p :BDGBGDB55::FSGSFGS4: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλο!!! απλα μου δημιουργειται η εντυπωση
οτι η b750 αξιζει σε σχεση με την b7000 περισοτερο......

προφανως...αλλα ψαχνω αλλο τροπο μιας και το ρουτερ ειναι 3 δωματια μακρια και δεν θελω να παρω τον ανταπτορα της σαμσουγκ...
Για να λες να το συνδεσεις με ethernet στο laptop, το laptop από που παίρνει; Ασύρματα; Γίνεται αυτό που λες αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις δηλ. να βάλεις το laptop, να μοιράζει το internet από το ασύρματο στην ethernet.
Επίσης, το καλώδιο ethernet πρέπει να είναι crossover αλλιώς χρειάζεσαι και switch.
Άλλο ένα μειονέκτημα της εν λόγω συνδεσμολογίας, είναι ότι θα πρέπει να έχεις και το laptop ανοιχτό, οπότε ποιος ο λόγος να έχεις internet στην TV, μπαίνεις και από το laptop και σερφάρεις!
To καλύτερο είναι να φέρεις καλώδιο στην τηλεόραση απευθείας, αλλιώς πάρε το στικάκι της samsung.
Αν έχεις ήδη τραβήξει καλώδιο και δίνεις ενσύρματα στο laptop, πάρε ένα switchάκι και μοίρασέ το...

???? :p :BDGBGDB55::FSGSFGS4: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλο!!! απλα μου δημιουργειται η εντυπωση
οτι η b750 αξιζει σε σχεση με την b7000 περισοτερο......
Βάσει διαφοράς τιμής, σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο!!!

Για να λες να το συνδεσεις με ethernet στο laptop, το laptop από που παίρνει; Ασύρματα; Γίνεται αυτό που λες αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις δηλ. να βάλεις το laptop, να μοιράζει το internet από το ασύρματο στην ethernet.
Επίσης, το καλώδιο ethernet πρέπει να είναι crossover αλλιώς χρειάζεσαι και switch.
Άλλο ένα μειονέκτημα της εν λόγω συνδεσμολογίας, είναι ότι θα πρέπει να έχεις και το laptop ανοιχτό, οπότε ποιος ο λόγος να έχεις internet στην TV, μπαίνεις και από το laptop και σερφάρεις!
To καλύτερο είναι να φέρεις καλώδιο στην τηλεόραση απευθείας, αλλιώς πάρε το στικάκι της samsung.
Αν έχεις ήδη τραβήξει καλώδιο και δίνεις ενσύρματα στο laptop, πάρε ένα switchάκι και μοίρασέ το...

ασυρματα παιρνει το λαπτοπ . δεν θελω να σερφαρω απλα ετσι να δοκιμασω τα widgets. αλλα αμα ειναι τοση διαδικασια το αφηνω δεν τρεχει τιποτα.

Αν είναι μόνο για δοκιμή ΟΚ κάντο...πάρε ένα crossover και σύνδεσε την ethernet της TV με αυτή του laptop.
Αν έχεις vista ή 7ρια, νομίζω έχει οδηγό μοιράσματος του internet.
Αλλά έχε υπόψη ότι μπορεί να γλυκαθείς και να θες να το κρατήσεις το internet@tv!

ρε παιδιά μην προβληματίζεστε πάρτε ένα wireless access point το οποίο παίρνει από το ρούτερ ασύρματα και το βγάζει με καλώδιο στην ethernet.εγώ είχα κ ένα παροπλισμένο switch και στέλνω και σε dm800 και σε ενισχυτή

Last edited:
Να συμπληρώσω ότι για δώσετε internet μέσω ασύρματου δικτύου θα χρειαστείτε Access Point που να υποστηρίζει λειτουργία client/bridge. (παραδείγματα)

Client , για να γίνει δέκτης (πελάτης) του ασύρματου δικτύου σας.
Bridge , για να "γεφυρώσει" την ασύρματη λήψη σε κάποια ethernet port που διαθέτει.

Έπειτα με ένα απλό straight καλώδιο το συνδέετε με την TV σας και είστε έτοιμοι. :operator:

καλησπέρα

... τα ίδια τα windows 7 υποστηρίζουνε DLNA αναπαραγωγή. Σημείωση: στη δικιά μου περίπτωση έχω το εξής πρόβλημα: ενώ τα windows 7 βλέπουν την τηλεόραση, όταν προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή μιας ταινίας (δεξί κλικ->play to->TV) μου βγάζει ένδειξη ότι το video δεν είναι διαθέσιμο -ωστόσο μπορώ να αλλάξω την εντάση του ήχου της TV από τα windows.??? :stupid:

μέσω του "SAMSUNG PC Share Manager" μπορώ να προβάλω βίντεο στην τηλ. αλλά εγώ θέλω μέσω της επιλογής των Win7 που είναι πιο λειτουργική - εύχρηστη

????????? εδώ σας θέλω !! πάντως στο service της Samsung (Θεσσαλονίκης) δεν γνώριζαν γρρρ