Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε jphnykathy...
Πολύ καλές όλες...και η W5500 και η Samsung 650 και η 750.
Όμως, δεν περιμένεις λίγο για τα μοντέλα του '10?
Κρίμα είναι για λίγο καιρό, να πάρεις περσινό μοντέλο - εκτός και αν πετύχεις προσφορά!
Για lag δεν μπορώ να μιλήσω...για τα ακουστικά, θα δω το απόγευμα που θα είμαι σπίτι το μενού της tv αν έχει επιλογή από που θα βγαίνει ο ήχος (99% είμαι σίγουρος ότι έχει!) και θα αναφέρω!

Καλημέρα,

το ξέρω οτι ειναι λιγο παλια μοντέλα αλλά επειδή τώρα μετακόμισα σε μεγαλύτερο σπίτι και η 26" samsung που είχα ,την βλέπεις μόνο με κυάλια έλεγα να έκανα αυτή την χαρη στον ευατό μου να πάρω μια μεγάλη τηλεόραση να ευχαριστηθώ ο έρμος :)).Τα καινούργια μοντέλα μπορέι να αργήσουν και κανα 2 μήνες μέχρι να έρθουν.Η Sony με την σειρά χ700 φαίνεται αξιόλογη αλλά και τα 1600 ευρώ που ζητάνε είναι λεφτά, ενώ την samsung b750 την βρίσκω τώρα με 1300 , για 46 " πάντα μιλώντας.
Πάντως αν μπορείτε πείτε για τα ακουστικά τι παίζει για την B750.

Ευχαριστώ
Γιάννης

Παιδιά καλησπέρα.
Αγόρασα σήμερα την 40Β750 και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Έχω μια ερώτηση (μέχρι στιγμής :smile:):
Στο συντονισμό των καναλιών μου έβγαλε όπως είναι φυσικό πρώτα τα ψηφιακά και μετά τα αναλογικά. Πως μπορεί να επιλέξει κανείς κάποιο ψηφιακό κανάλι με τον αριθμό του (και όχι με το program +/-); Αν δεν υπάρχει τρόπος, τότε μάλλον θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα όταν όλα τα κανάλια γίνουν ψηφιακά!
Ευχαριστώ

Πάντως αν μπορείτε πείτε για τα ακουστικά τι παίζει για την B750.

Γιάννη καλημέρα. Χθες δοκίμασα με ακουστικά συνδεμένα, να δω αν μπορώ να βγάλω ήχο από την tv, και δυστυχώς δεν μπόρεσα.
Η tv έχει επιλογή ηχείου και σου έχει επιλογές "Ηχείο τηλεόρασης" και "εξωτερικό ηχείο", αλλά φαίνεται ότι αν βάλεις ακουστικά στην έξοδο ακουστικών, η επιλογή παρακάμπτεται (δεν μου έδινε την δυνατότητα να την ενεργοποιήσω).
Έχει και άλλες εξόδους, audio out (το κλασσικό rca άσπρο-κόκκινο), και digital audio out.
Θα μπορούσες να τα βάλεις τα ακουστικά πάνω στο rca με αντάπτορα, αλλά νομίζω ότι θα σου δίνει πολύ χαμηλή ένταση ή και καθόλου, δεν ξέρω!
Ίσως το καλύτερο, θα ήταν να συνδέσεις έναν ενισχυτή με ηχεία επάνω εκεί και πάνω στον ενισχυτή τα ακουστικά. Χαμένος δεν πάει, θα έχεις και home cinema!!!

Καλημέρα,

ευχαριστώ Πάνο για την απαντησή σου.Το πρόβλημα είναι οτι επειδή θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο θα είναι πολύ δύσχρηστο να βάζω-βγάζω ακουστικά οπότε δεν ξέρω..Γιατί να μην έχει την έξοδο πλάγια οπως της sony οι τηλεοράσεις :((. Για την απουσία εξόδου ακουστικών απέριψα και τις led της samsung γιατί για εμένα ειναι απαραίτητο.

Είδωμεν..
Μάλον με βλέπω για sony τελικά.

Καλημέρα,

ευχαριστώ Πάνο για την απαντησή σου.Το πρόβλημα είναι οτι επειδή θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο θα είναι πολύ δύσχρηστο να βάζω-βγάζω ακουστικά οπότε δεν ξέρω..Γιατί να μην έχει την έξοδο πλάγια οπως της sony οι τηλεοράσεις :((. Για την απουσία εξόδου ακουστικών απέριψα και τις led της samsung γιατί για εμένα ειναι απαραίτητο.

Είδωμεν..
Μάλον με βλέπω για sony τελικά.

Πάρε ένα καλώδιο stereo mini jack male to stero mini jack female και φέρε την υποδοχή ακουστικών όπου θέλεις.
Δεν είναι λόγος απόρριψης μιας τηλεόρασης αυτός.

Αυτο το adapter ομως σου βγαζει προέκταση με καλώδιο?Αν ειναι σκέτο το ανταπτοράκι δεν μου γλιτώνει κάτι.Επίσης απο την στιγμή που θα βάλεις έστω τον αντάπτορα στην υποδοχή ο ήχος απομονώνεται ,ετσι αν θέλω να ακούσω ηχο απο την τηλεόραση το ανταπτοράκι πρέπει να βγεί σωστά?Αν συνδέσω την rca με ενισχυτή και εκει τα ακουστικά μπορώ να επιλέγω έξοδο ήχου απ το μενού της τηλεόρασης?

Ευχαριστώ

Έχεις δίκιο.
Η σύνδεση οποιουδήποτε βύσματος στην υποδοχή ακουστικών απομονώνει τα ηχεία και τις εξόδους της τηλεόρασης.

Επίσης απο την στιγμή που θα βάλεις έστω τον αντάπτορα στην υποδοχή ο ήχος απομονώνεται ,ετσι αν θέλω να ακούσω ηχο απο την τηλεόραση το ανταπτοράκι πρέπει να βγεί σωστά?
Σωστά, η τηλεόραση δεν καταλαβαίνει αν είναι ακουστικά ή αν είναι αντάπτορας προέκτασης - τα θεωρεί το ίδιο!

Αν συνδέσω την rca με ενισχυτή και εκει τα ακουστικά μπορώ να επιλέγω έξοδο ήχου απ το μενού της τηλεόρασης?
Λογικά ναι, χωρίς να το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω ενισχυτή. Λογικά αυτή είναι η επιλογή ηχείου>εξωτερικό ηχείο, από το μενού ρυθμίσεων της τηλεόρασης, αφού η έξοδος είναι ξεκάθαρη και λέει AUDIO OUT L/R...Τί άλλο θα μπορούσε να είναι;

Σημερα το πρωι εκανα την παραγγελια κ το απογευμα στις 5 ηρθε σπιτι(με λιγο ψησιμο κ μετρητα 1330)
Ειναι απιστευτη, λιγο μεγαλη χαχαχαχα, ειχα παλι samsung αλλα 32'' η οποια πηγε βολτα στο υπνοδωματιο.
Τωρα κανω τις ρυθμισεις
Ευχαριστω ολους και ειδικα τον nikoska που ξεκινησε το θεμα!!!

Εμένα το μοντέλο της τηλεόρασης μου είναι η 46'' 786R, και τη έχω έδω και 6 μήνες περίπου. τι διαφορές έχει αυτο απο τη 750; Νομίζω πως είναι LED άλλα δεν είμαι σίγουρος. Θεωρείται καλή; Πάντως εμένα πρωσωπικά απο απόδοση μου φαίνεται πολύ καλή.

Βασικά έχει LED + local dimming... Σε αντίθεση η Β750 έχει 200 Hz, και τον νέο επεξεργαστή εικόνας. Δεν έχει όμως LED + local dimming...

Απάντηση: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια (Mac OS X)

Oποιος εχει Mac OS X, φυσικα δεν του λειτουργει το share manager στο cd(only windows) που δινει η samsung. (DLNA)
Aγοραζουμε λοιπον το EyeConnect και ειμαστε super!
εδω το trial 30 ημερων
http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/software/EyeConnect.en.html

Λοιπον, μετα απο τις πρωτες δοκιμες ειναι ολα ενταξει, ΕΚΤΟΣ απο το οτι δεν παιζει mkv :( και ξεχωριστους υποτιτλους(.srt)
Συνεχιζω το ψαξιμο κ αν εχει καποιος το ιδιο η αλλο προβλημα, παρακαλω............

Ναι αυτή έχω τη A786R ( συγνώμη ξέχασα το "Α" :grandpa: γεράματα :p ). Τελικά θεωρείται καλή; Οχι οτι σκεύτομαι να τη δώσω η να τη αλλάξω τώρα σύντομα η κάτι τέτοιο ( δε ήταν και φθηνή :p ), απλά απο περιέργεια ρωτάω. Το local dimming τι είναι;

Γνωρίζει κανείς σας βρε παιδιά γιατί η τηλεόρασή μου χάνει τη ρύθμιση της ώρας μετά από το κλείσιμό της;
Το έχει τσεκάρει κανείς σας αυτό ή αντιμετωπίσει στο παρελθόν;
Ρυθμίζω την ώρα από το menu και την επόμενη ημέρα που την ανοίγω δεν υπάρχει ώρα και μου ζητάει να τη ρυθμίσω εκ νέου...
Το έχω παρατηρήσει μόνο κατά μια περίοδο standby, μιας και μετά από ένα μικρό κλείσιμο και άνοιγμά της δεν συμβαίνει το παραπάνω...
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω καταλάβει;

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση!
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως την βγαζεις απο το ρευμα? η κανει διακοπη ρευματος?