σκέφτομαι να παρω την L32C530 και να την χρησιμοποιήσω κυρως σαν monitor υπολογιστή. αλλα και για PS3
τι άποψη έχετε? θα ανταποκριθεί σωστά σε αυτο τον ρολο?
μηπως ειναι κουραστικη για αποσταση απο μισο μετρο με 70 εκατοστα?
καλησπέρα και από μένα απόκτησα σήμερα την le40c530 και έχω ενθουσιαστεί παρα πολύ δη έχω κεραία tv και ακόμα δη είδα αναλογικά κανάλια κτλ κτλ αλλα έβαλα το "playstation" και ευχαριστήθηκα επιτέλους παιχνίδι τα χρώματα τις super δη έχω πειράξει καθόλου τις ρύθμισις..
θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι η διαδικασία για να κανεις update το firmware πoia είναι ? κάποια άλλη συμβουλή από σας? θα το εκτιμούσα πολύ..
ευχαριστω
Αυτα που αναφερεις λογικα ειναι προβληματα των 50hz. Αυτο κανει η λειτουργια των 100hz, εξομαλύνει τα γρηγορα πλανα. Δυστυχώς αυτο ειναι και το βασικο μειονέκτημα της φτηνής sammy...Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα "σπασιματα" στην εικονα οταν βλεπει ποδοσφαιρο ?
Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα "σπασιματα" στην εικονα οταν βλεπει ποδοσφαιρο ?
Αυτα που αναφερεις λογικα ειναι προβληματα των 50hz. Αυτο κανει η λειτουργια των 100hz, εξομαλύνει τα γρηγορα πλανα. Δυστυχώς αυτο ειναι και το βασικο μειονέκτημα της φτηνής sammy...
Κανένα πρόβλημα !
την πηρα και εγω ..αψογη με πολλα καλουδια παιζει mkv -avi usb πολυ καλη γα τα λεφτα της(390)το μονο μαγκες που δεν καταφερα και θελω μια βοηθεια ..οταν την πρωτοανοιξα εβαλα αυτοματη αποθηκευση καναλιων και εβαλε τα καναλια οπου γουσταρε οκ επειδη ομως χρονια τωρα εχω ..στην θεση 1 ΕΤΙ
2 ΝΕΤ
3 ΜΕΓΑ ..Κτλ κτλ ενω αυτη μου εχει ας πουμε το MEGA στη θεση 8
πως θα τα βαλω σε ταξη(διαβαζω το μανουαλ αλλα ακρη δεν βρηκα.ευχαριστω
Ρωτας εαν ειναι κουραστικη μια 32αρα απο θεαση στο μισο μετρο??
Σίγουρα δεν είναι κατάλληλος ο φωτισμός. Αλλά μόνο η samsung να αδικείται από αυτές τις συνθήκες? Στο public (πιο σκοτεινός ο χώρος) τα χρώματα της ήταν ζωηρά. Στο Saturn ( Πιο φωτεινός χώρος ) το μαύρο της ήταν γκρι και τα χρώματα θαμπά.... και πραγματικά είχε την χειρότερη εικόνα από όλες τις άλλες 32αρες....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.