Samsung C530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν θελετε με βάζετε και εμένα στους κατόχους της 32άρας από σήμερα το πρωί :fahne90:. Την πήρα προσωρινα για να μου κάνει παρεα τον ένα χρόνο που θα ειμαι μακρια απο την πατρίδα (ελπιζω να ειναι ενας αλλά ετσι οπως πάει η Ελλάδα.. να δουμε)

Δυστυχώς ο μικρος χώρος μιας (μεγάλης) γκαρσονιερας δεν αφήνει περιθωρια για κατι μεγαλύτερο σε ιντσες. Η εικονα της στα (αριστα ψηφιακά) κανάλια της Ιταλίας ειναι πάρα πολυ καλή. Media player δεν εχω αγοράσει ακόμα αλλά θα δοκιμασω το απογευματάκι να συνδεσω ενα μικρό εξωτερικο δισκο με HD υλικό στην USB υποδοχή να δουμε πώς παιζει..

Την αγόρασα 329 Ευρώ από την αλυσιδα Euronics. Νομίζω καλή τιμή :a0210:

Απάντηση: Re: Samsung C530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν θελετε με βάζετε και εμένα στους κατόχους της 32άρας από σήμερα το πρωί :fahne90:. Την πήρα προσωρινα για να μου κάνει παρεα τον ένα χρόνο που θα ειμαι μακρια απο την πατρίδα (ελπιζω να ειναι ενας αλλά ετσι οπως πάει η Ελλάδα.. να δουμε)

Δυστυχώς ο μικρος χώρος μιας (μεγάλης) γκαρσονιερας δεν αφήνει περιθωρια για κατι μεγαλύτερο σε ιντσες. Η εικονα της στα (αριστα ψηφιακά) κανάλια της Ιταλίας ειναι πάρα πολυ καλή. Media player δεν εχω αγοράσει ακόμα αλλά θα δοκιμασω το απογευματάκι να συνδεσω ενα μικρό εξωτερικο δισκο με HD υλικό στην USB υποδοχή να δουμε πώς παιζει..

Την αγόρασα 329 Ευρώ από την αλυσιδα Euronics. Νομίζω καλή τιμή :a0210:

μεγειές μεγειές...

αυτήν εδώ λες; Αν ναι, τότε την πήρες τσάμπα...

http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=samsung+le32c530

Nαι αυτή ειναι.. :fahne90:

Επεσα σε προσφορά.. Γενικά περιέργως (δεν το περιμενα) εδώ βρισκεις καλές προσφορές σε ηλεκτρονικά, λευκες ηλεκτρικές συσκευές, laptop και κινητά (στα κινητά γινεται ο χαμος...) Τα φυλλάδια στο γραμματοκιβώτιο ερχονται βροχή (Saturn. mediaworld, Carrefour, Trony, Euronics και καποια δικά τους που δεν θυμάμαι τώρα, αλλά πολυ χαρτι ρε παιδί μου). Eπισης και τα δικά τους σουπερμαρκετ (οι μεγαλες αλυσίδες) κατά καιρους ξεστοκαρουν παλαιοτερα μοντέλα σε τιμες κοστους (σχεδον), πχ σημερα σε σουπερμαρκετ LG 32αρα παλαιοτερο μοντέλο αλλά full HD (χωρις πολλά καλουδια ομως) στα 269 Ευρώ :Banane0::Banane0:

Η μονη κατηγορια που ειναι πραγματικά ακριβή (ακριβοτερα αισθητά απο την Ελλάδα) ειναι τα φωτογραφικά ειδη, ειδικα οι DSLR.. Δεν ξερω γιατι, ισως έχει διαφορετικό καθεστώς φορολόγησης...

Προς το παρον έβαλα αυτά τα settings που ειδα στο hdtvtest, καλά μου φαινονται

Backlight – 5 (δική μου πρώτη ρύθμιση με βαση το χώρο)
Contrast: 90
Brightness: 44
Colour: 43
Tint: G53/R47
Sharpness: 0 for HD, ~ 20 για SD
Color Space : Auto

Oλα τα "enhanced" & όλα τα φίλτρα στο "off"

γιατί όλα τα φίλτρα να τα θέτουμε εκτός λειτουργίας; ακόμη και στη δική μου τα θέσανε όλα "οφ". Ποιος ο λόγος να τα πληρώνεις και να μη τα ενεργοποιείς;

γιατί όλα τα φίλτρα να τα θέτουμε εκτός λειτουργίας; ακόμη και στη δική μου τα θέσανε όλα "οφ". Ποιος ο λόγος να τα πληρώνεις και να μη τα ενεργοποιείς;

Γιατί συνήθως την καλή εικόνα (λήψη) την χειροτερεύουν. Βέβαια είναι χρήσιμα όταν δεν έχεις καλή - αναλογική - λήψη (μπορείς να μειώσεις τον θόρυβο, γραμμές, παρεμβολές).

ναι αλλά είναι software φιλτρα και όχι hardware άρα λειτουργούν όταν πρέπει... σωστά ή όχι;

Δεν είναι αυτόματα όλα (να εξετάζουν δηλαδή την ποιότητα του σήματος και ανάλογα να ενεργούν), αν κάποια είναι ενεργοποιημένα λειτουργούν πάντα...

Ε αυτό λέω, κάποια έχουν, κάποια δεν έχουν. Γενικά μιλώντας, αν έχεις καλή λήψη και ποιότητα εικόνας (που σε ικανοποιεί) δεν σου χρειάζονται έτσι κι αλλιώς. Εκτός τώρα αν θέλεις να κάνεις την εικόνα λίγο πιο "εντυπωσιακή" (περισσότερη οξύτητα των άκρων, δυναμική αντίθεση/φωτισμός, κλπ).

Αν βαλεις πχ. το "Noise reduction" στο medium/high τοτε αλλοιωνεται η λεπτομερεια στην εικονα σαν να εριξες το ρυθμιστικο στην οξυτητα (sharpness). Aν ενεργοποιησεις την "βελτιωση αντιθεσης" απλα οταν εχεις το ρυθμιστικο στο 80 ουσιαστικα θα ειναι σαν να ειναι στο 90 κτλ.

Με λιγα λογια οι επιλογες αυτες συνηθως ακυρωνουν τις υπολοιπες ρυθμισεις που ενδεχομενως εχεις κανει.

Υπαρχει καποια προταση για βαση τοιχου για την συγκεκριμενη tv?

Καλησπέρα, είμαι κι εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης εδώ και κάποιους μήνες, απλά τώρα μπαίνω στην παρέα σας.

Οι εντυπώσεις μου πάρα πολύ θετικές, ειδικά συγκρινόμενη με μια παρόμοια LG που έχω πάρει καμιά σχέση: Η μέρα με τη νύχτα. Η Samsung τα σπάει και η επόμενη μεγάλη μου τηλεόραση (>50ιντσών) θα είναι επίσης Samsung. Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ το PVR, είναι το μόνο που λείπει από το συγκεκριμένο μοντέλο για να την κάνει τέλεια, αλλά μάλλον θα πάρω αναγκαστικά αποκωδικοποιητή έξτρα για αυτή την λειτουργία (θέλω να γράφω προγράμματα από digea).

Προχωράω και στην αναβάθμιση σε λίγο, θα στείλω εντυπώσεις. Σε αυτήν που είμαι τώρα (05/2010) δε μένει το EPG καθόλου (δεν υπάρχει infobar δηλαδή στην αλλαγή καναλιού) , το θεωρώ μειονέκτημα, ελπίζω να έχει διορθωθεί στην έκδοση που θα της περάσω σε λίγο.

Καλημερα!! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη τηλεοραση Samsung LE40C530 που την βρηκα 508 απο πλαισιο. Η απορια ειναι θα ηταν καλυτερα να αγορασω LG 42LD550 που εχει και 100 hz? Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αν μπορει καποιος να βοηθησει! Η Tv προοριζετε για pc monitor ταινιες και gaming! αντε και κανενα αγονα στην tv.

Καλημερα!! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη τηλεοραση Samsung LE40C530 που την βρηκα 508 απο πλαισιο. Η απορια ειναι θα ηταν καλυτερα να αγορασω LG 42LD550 που εχει και 100 hz? Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αν μπορει καποιος να βοηθησει! Η Tv προοριζετε για pc monitor ταινιες και gaming! αντε και κανενα αγονα στην tv.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79076

Καλώς ήρθες.

Γεια σας ειμαι κ εγω κατοχος της Samsung LE40C530 LCD TV 40'' εδωσα 508 ευρο ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος απο την tv την εχω δοκιμασει και σε ταινιες και σε παιχνιδια με υπολογιστη δεν εχω κανενα παραπονο!!:2thumb22sup:

κατι αλλο που θελω βοηθεια εχει πανω εγκατεστημενο το προτελευτεο firmware! και δεν εχω κανενα προβλημα αξιζει να περασω το τελευτεο??

Καλημέρα σε όλους,
βρηκα τη συγκεκριμενη τηλεοραση (LE32C530) στο Amazon.uk στην τιμή των 277 λιρών (περιπου 310 ). Πιστευετε οτι ειναι καλη περιπτωση η αγορα της (χρηση για τηλεοπτικο και ταινιες) ή υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη σε 32 και μεχρι 350 περίπου. Ευχαριστω προκαταβολικα.