Αν θελετε με βάζετε και εμένα στους κατόχους της 32άρας από σήμερα το πρωί :fahne90:. Την πήρα προσωρινα για να μου κάνει παρεα τον ένα χρόνο που θα ειμαι μακρια απο την πατρίδα (ελπιζω να ειναι ενας αλλά ετσι οπως πάει η Ελλάδα.. να δουμε)
Δυστυχώς ο μικρος χώρος μιας (μεγάλης) γκαρσονιερας δεν αφήνει περιθωρια για κατι μεγαλύτερο σε ιντσες. Η εικονα της στα (αριστα ψηφιακά) κανάλια της Ιταλίας ειναι πάρα πολυ καλή. Media player δεν εχω αγοράσει ακόμα αλλά θα δοκιμασω το απογευματάκι να συνδεσω ενα μικρό εξωτερικο δισκο με HD υλικό στην USB υποδοχή να δουμε πώς παιζει..
Την αγόρασα 329 Ευρώ από την αλυσιδα Euronics. Νομίζω καλή τιμή :a0210:
Προς το παρον έβαλα αυτά τα settings που ειδα στο hdtvtest, καλά μου φαινονται
γιατί όλα τα φίλτρα να τα θέτουμε εκτός λειτουργίας; ακόμη και στη δική μου τα θέσανε όλα "οφ". Ποιος ο λόγος να τα πληρώνεις και να μη τα ενεργοποιείς;
Καλημερα!! Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη τηλεοραση Samsung LE40C530 που την βρηκα 508 απο πλαισιο. Η απορια ειναι θα ηταν καλυτερα να αγορασω LG 42LD550 που εχει και 100 hz? Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αν μπορει καποιος να βοηθησει! Η Tv προοριζετε για pc monitor ταινιες και gaming! αντε και κανενα αγονα στην tv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.