Γειά χαρά
Είμαι εδώ και μερικές εβδομάδες κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης.
Έχω τις παρακάτω απορίες
1) Αν ενεργοποιήσω το teletext σε οποιαδήποτε κανάλι τότε το βλέπω μεν αλλα τα fonts είναι ακαταλαβίστικα. Ουσιαστικά δεν διαβάζονται. Έχει ξανασυναντήσει κανείς κάτι ανάλογο ? Μήπως φταίει το ότι έχω ορίσει σαν γλώσσα των μενού τα αγγλικά και όχι τα ελληνικά?
2) Έχω 2 ωραιότατα εξωτερικά ηχεία και επιχείρησα να τα συνδέσω στην τηλεόραση. Επέλεξα σαν πηγή ήχου "External Speakers" (από τα μενού) και τα σύνδεσα (με καλώδιο RCA) στις πίσω υποδοχές της. Το αποτέλεσμα είναι σιγανός βόμβος και τίποτα άλλο. Δοκίμασα και στη άλλη υποδοχή με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Φυσικά αν τα συνδέσω στην είσοδο για τα ακουστικά (και επαναφέρω την ρύθμιση απο τα μενού) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πως συνδέει κάποιος τελικά 2 εξωτερικά ηχεία στην τηλεόραση?
3) Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Internet TV που έχει ? Έχει καμμία χρησιμότητα στην Ελλάδα ή όχι ?
Πολύ πιθανόν να έχουν απαντηθεί τα παραπάνω ερωτήματα. Αν ναι απλά δώστε μου ένα link να το μελετήσω.
Ευχαριστώ!
1. Ελληνικό teletext με ελληνικό μενού.
2. Εγώ έβγαλα ήχο με αντάπτορα από σκάρτ σε rca. Η μια υποδοχή σκάρτ μου βγάζει τον ήχο της tv ανεξάρτητα τι πηγή σήματος βλέπω και άλλη θέση σκάρτ μου δίνει τον ήχο από το hdmi. πρέπει να δοκιμάσεις αλλάζοντας τη θέση του.
3.Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .(έχω μόνιμο pc στην tv) αλλά το θεωρώ μα @@@.