Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

....
Κάποια άλλη μαρτυρία για το θέμα μου; Άντε ρε παιδιά... κάντε ησυχία στο σπίτι και στήστε αυτί να ακούσετε! :a0210:

Φίλε μου το κάνει κι εμένα, το διαπίστωσα πάνω στο μήνα, δεν μπήκα στον κόπο να το δηλώσω βλάβη γιατί είναι τόσο λίγος ο θόρυβος που αν είσαι πάνω από 1 μέτρο μακριά δεν ακόυγεται καθόλου. Επίσης φοβήθηκα οτι για να το διορθώσουν μπορεί να μου χαλάγαν τίποτε άλλο, και λέω άστο καλά είναι. Υπάρχει σχετική συζήτηση σε ξένα φόρουμς.

Φίλε μου το κάνει κι εμένα, το διαπίστωσα πάνω στο μήνα, δεν μπήκα στον κόπο να το δηλώσω βλάβη γιατί είναι τόσο λίγος ο θόρυβος που αν είσαι πάνω από 1 μέτρο μακριά δεν ακόυγεται καθόλου. Επίσης φοβήθηκα οτι για να το διορθώσουν μπορεί να μου χαλάγαν τίποτε άλλο, και λέω άστο καλά είναι. Υπάρχει σχετική συζήτηση σε ξένα φόρουμς.
Την έχω λιγότερο από μήνα. Ποντάρω μήπως υπάρχει άμεση αντικατάσταση λόγω μικρού χρονικού διαστήματος. Υπάρχει, ξέρετε, τέτοια περίπτωση;

Φίλε GEORGEK1969 πως πέτυχες αντικατάσταση; Πόσο καιρό την είχες;

Την πάω αύριο εκεί που την πήρα. Μου είπαν να την κοιτάξουν. Δεν το αφήνω φίλε gianniskriti. Έδωσα χρήματα για να πάρω μία TV σωστή και οφείλουν να είναι. Και δεν είναι λίγα τα χρήματα που δίνουμε...

Κατά τα άλλα, είμαι super ευχαριστημένος και από εικόνα και όλα γενικά αφού είναι και η πρώτη μου LCD.
Το μόνο που θα ήθελα είναι η λειτουργία που έχει του πατέρα μου η Philips LED 40'', στο "Αυτόματη ευρεία" μεγαλώνει - μικραίνει την εικόνα ανάλογα αν το σήμα δίνει 4:3 ή 16:9. Στην C630 στο "Αυτόματη ευρεία" δεν κάνει απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα σε αναλογικά κανάλια να βλέπω εικόνα... κοντόχοντρη.

Την έχω λιγότερο από μήνα. Ποντάρω μήπως υπάρχει άμεση αντικατάσταση λόγω μικρού χρονικού διαστήματος. Υπάρχει, ξέρετε, τέτοια περίπτωση;

Την πάω αύριο εκεί που την πήρα. Μου είπαν να την κοιτάξουν. Δεν το αφήνω φίλε gianniskriti. Έδωσα χρήματα για να πάρω μία TV σωστή και οφείλουν να είναι. Και δεν είναι λίγα τα χρήματα που δίνουμε...

Κατά τα άλλα, είμαι super ευχαριστημένος και από εικόνα και όλα γενικά αφού είναι και η πρώτη μου LCD.
Το μόνο που θα ήθελα είναι η λειτουργία που έχει του πατέρα μου η Philips LED 40'', στο "Αυτόματη ευρεία" μεγαλώνει - μικραίνει την εικόνα ανάλογα αν το σήμα δίνει 4:3 ή 16:9. Στην C630 στο "Αυτόματη ευρεία" δεν κάνει απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα σε αναλογικά κανάλια να βλέπω εικόνα... κοντόχοντρη.

Έχεις δίκιο και στα 2.

ρε παιδιά.. μια απορία,

ποια η διαφορά της 650 απο την 652 και την 653?

Κι αν υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν οι 652 και 653 στο εμπόριο?

Ενεργοποιησα το PVR μου φαινεται οτι χαλαει η εικονα...???δεν πιανω ψηφιακα το εκανα για να το δω εχετε δει κ εσεις κατι τετοιο...??? Αυτο το clone που καναμε πως σκτ το ξαναπερναμε...? εκανα επανεκινηση της tv κ χαθηκανε ολα......γκρρρρρ.... thnx

Last edited:

Μιας και με εχει απασχολήσει το θέμα του θορυβου αρκετα θα πω τι εχω μαθει γι αυτό. Ο θορυβος προερχεται από το inverter του panel. Αν δοκιμάσετε και ανεβάσετε τον φωτισμό του panel στο τερμα, ο θόρυβος κανονικά πρέπει να σταματήσει. Αν οχι τοτε κατι αλλο συμβαινει.

Παίδες μπορώ να κάνω κάτι με τα σπασίματα της τηλεόρασης οταν βλέπω ποδοσφαιρικους αγώνες;;; Το προβλημα το εχω στην ΝΕΤ και μου ειχε πει καποιο παιδι οτι φταιει η πλατφορμα της DIGEA για αυτό. το θέμα είναι ότι και στο ΣΚΑΙ τα ιδια. Ακομα και σε εκπομπες που περνανε τα γρηγορα γραμματα από κάτω (π.χ. για τηλεφωνα η πληροφορίες) ψιλό αλλοιώνονται τα γράμματα. Φταίει για όλα η DIGEA η φταίει τίποτα άλλο;;; Εσεις το βλέπεται στις δικές σας;;;

Για όσους έχουν pc με hdmi όπως εγώ για να βλέπουν mkv αρχεία έχω να τους συστήσω να επιλέξουν ανάλυση στην κάρτα γραφικών με ρυθμό ανανέωσης 24hz.
H κίνηση γίνεται πιό ομαλή πιο φυσική χωρίς σπασίματα ακόμη και με ρύθμιση motionplus τυπικό.
Έχω παρατηρήσει πως δεν υπάρχει ρύθμηση motionplus που να λύνει όλα τα προβλήματα. Έχει να κάνει με το υλικό που έχουμε, την πηγή, το bitrate,κτλ.
Στα 1080p σπάνια έχω προβλήματα με ρύθμηση τυπικό όπου κατα τη γνώμη μου έχω την καλύτερη εικόνα και την καλύτερη κίνηση. Φυσικά όταν αλλάζει το
αρχείο ή η πηγή του σήματος μια δοκιμή με άλλη ρύθμηση τις περισσότερες φορές λύνει το πρόβλημα με τα σπασίματα. Αυτός είναι και ο λόγος
των τόσο πολλών επιλογών στις ρυθμήσεις του motionplus πιστεύω.
Η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας του εσωτερικού player και ενός pc είναι πιστεύω αρκετά συμαντική υπέρ του pc φυσικά. Κατα τα άλλα η τηλεόραση είναι
κορυφή για τα λεφτά της και σίγουρα μια τίμια αγορά. Αυτά.

Για τα 24Hz έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό έχω κάνει και εγώ. Με το τηλεοπτικό δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω μπας και δω κανα αγωνα ποδοσφαιρου της προκοπης.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια 32c650 απο το zizazio.de που βγαίνει 507 μαζί με τα μεταφορικά αλλά κολλάω σε 1-2 πραγματάκια

1. Εγγύηση
2. Δεν έχω ξαναπάρει τίποτα απο κει.

Αμφιβάλω πλεόν για την αξιοπιστία του καταστήματος.
Αν και μου απάντησε αμέσως για τιμές, το κόστος μεταφοράς, την ασφάλεια μεταφοράς σχετικά με τα προϊόντα που ήθελα για την εγγύηση(Τηλεόραση και κινητό) αρκέστηκε στο ότι δεν ξέρει και ότι παρέχεται από την αντιπροσωπεία.

Σε 2ο email που τον ρώτησα αν ισχύει η εγγύηση πανευρωπαϊκά δεν απάντησε εδώ και 3 μέρες. Να υποθέσω λοιπόν ότι είναι προϊόντα παραεισαγωγης γιαυτό και 100 πιο φτηνά μιας και μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν έχουν ελληνικά

Ευχαριστώ δεν θα πάρω

Έχει ενεργοποιήσει κανένας το Guide+ από το service menu για να δει αν δουλεύει με τα κανάλια της Digea;

Guide+

GV5D_Sony_TV.jpg

Τι βλέπεις; EPG με έξτρα καλούδια...

Απλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται εντώ στο ελλάντα απο την Digea

Χρήστες της C650 στην Γερμανία που το ενεργοποίησαν είδαν το φως το αληθινό...

Πως ακριβώς ενεργοποιείτε αυτό το guide+ και κερδίζουμε τίποτα εκτός από περισσότερες πληροφορίες από τα κανάλια ή όχι?

Και για ποιο λόγο η π..... η samsung δεν τα έχει ενεργά αυτά(Guide+ & pvc) από την αρχή και μας παιδεύει?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι βλέπεις; EPG με έξτρα καλούδια...

Απλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται εντώ στο ελλάντα απο την Digea

Χρήστες της C650 στην Γερμανία που το ενεργοποίησαν είδαν το φως το αληθινό...

Τί epg...Εμείς στην Κρήτη δεν έχουμε ακόμα ούτε καν Digea.
Από 2012 και βλέπουμε.