Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε καποια sites ειδα πως εφοσον ειναι D-Link DWA-140 δουλευει κανονικα και δεν βλεπω το λογο να μην δουλευουν σε μας, εγω παραυτα δεν παραγγειλα απο το link που βαλατε πιο πισω αλλα απο αλλο e-bay καταστημα που λεει οτι ειναι γνησια αλλα ελαφρως γρατζουνισμενα εξωτερικα, ειδωμεν:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220687923816&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

εμενα μου γραφει το παρακατω οταν πατησω στο λινκ σου...
Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

απο τον γνωστο πλεον σε ολους μας dreambestbuy κι εσυ ? :afro:
Από αυτόν κι εγώ. Και πήρα και φόρα και παρήγγειλα από το ebay και άλλα πράγματα, καλλυντικά, βιταμίνες για το στεφάνι μου μιας και ζήλεψε κλπ.
Θα δείξει τι θα ρθει από όλα αυτά.

Δηλαδή θες να μου πεις οτι ειναι προβλημα του καλωδιου της τηλεορασης και το πως ειναι τοποθετημενο;;;

σε μενα τουλαχιστον αυτο εφταιγε. κ ειναι τοποθετημενο είναι με ακριβεια χιλιοστου, αλλιως αρχιζει τα σπασιματα.. go figure

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα το κάνω φίλε μου και ελπίζω να δω διαφορα.
Τα φίλτρα mpeg και ψηφιακο στο auto που τα βρισκω στο μενου;;;
Ευχαριστω...

στο ίδιο μενού που είναι και το motion plus -επιλογές εικόνας- λίγο παραπάνω.

εμενα μου γραφει το παρακατω οταν πατησω στο λινκ σου...
Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay
Εχεις λογαριασμο στο Αγγλικο ebay.co.uk η μηπως μονο στο Αμερικανικο ebay.com;
Επισης μηπως καποια στιγμη δηλωσες αλλη χωρα οταν σε ρωτησε (για να υπολογισει κοστος αποστολης ισως);
Μου ετυχε σε αλλα πραγματα να μην μπορω να παραγγειλω απο καποιον πωλητη αφου δεν εβγαζε την Ελλαδα στις χωρες που αποστελει ενω μετα απο επικοινωνια μαζι του καταφερα να παραγγειλω απλα γιατι δεν του ξεκλειδωνει οπως μου ειπε ολες τις χωρες αμεσως κι ετσι μου εδωσε αλλο ebay λογαριασμο του απο τον οποιο στελνει international!

σε μενα τουλαχιστον αυτο εφταιγε. κ ειναι τοποθετημενο είναι με ακριβεια χιλιοστου, αλλιως αρχιζει τα σπασιματα.. go figure

Δίκιο έχεις φίλε για το καλώδιο της κεραίας. Δες όμως και τη θύρα HDMI. Δε κάνω πλάκα, όταν βγάζω το καλώδιο που συνδέω το PC απ'την HDMI εξαφανίζονται τα σπασίματα. Ή όταν είναι κλειστό το PC εννοείται.

ευχαριστημένος κάτοχος της τέλειας 40C653 (saturn με 549ευρω!), αλλά...
1. στην αρχή έβλεπα κανονικά ψηφιακά ετ νετ και ετ3, αλλά τώρα λέει για ασθενές ή καθόλου σήμα.
Καμιά ιδέα;
2. έχω κάμερα που βγάζει σε fullHD .mov αρχεία. Την ''βλέπει'' η samsung αλλά δεν διαβάζει .mov.
Καμιά λύση για να μην κάνω μετατροπές σε άλλα format;
Η αναβάθμιση firmware που μιλάτε μπορεί να αλλάζει και κάποια τέτοια δυνατότητα;
3. δεν την ψάχνω, αλλά παρόλα αυτά ζήλεψα και παρήγγειλα και εγώ από dreambestbuy για να δω τι είναι το internet@TV. Περιμένω...

Από αυτόν κι εγώ. Και πήρα και φόρα και παρήγγειλα από το ebay και άλλα πράγματα, καλλυντικά, βιταμίνες για το στεφάνι μου μιας και ζήλεψε κλπ.
Θα δείξει τι θα ρθει από όλα αυτά.

....καλως ηρθες στο club.... ετσι παει... :p παντως εμενα που πηρε καλλυντικα ηρθαν ολα! μερικα ηταν λιγακι... πως να το πω .. απροσεκτα συσκευασμενα.. αλλα 2-3 lip sticks μισοχυμενα μεσα στην 50αδα και σε εξεφτελιστικη τιμη.. ειναι μικρη χασουρα... και εννοειται τα περισσοτερα προιοντα ηταν 100% σωστα και fully working... απλα οταν αγοραζεις απο ebay παντα πρεπει να τσεκαρεις το feedback του πωλητη και ακομα καλυτερα τι γραφουν οι πελατες του για να ξερεις τι παιζει... αυτα , μιας κ πιασαμε off topic, topic :BDGBGDB55:

Αφου σας ειπα ρε παιδια οτι δουλευει 100% το στικακι dont worry και καντε υπομονη μεχρι να παραλαβετε! Ουτε στη dlink εργαζομαι ουτε ξαδερφος μου ειναι ο κινεζος :rofl:

1. στην αρχή έβλεπα κανονικά ψηφιακά ετ νετ και ετ3, αλλά τώρα λέει για ασθενές ή καθόλου σήμα.
Καμιά ιδέα;
2. έχω κάμερα που βγάζει σε fullHD .mov αρχεία. Την ''βλέπει'' η samsung αλλά δεν διαβάζει .mov.
Η αναβάθμιση firmware που μιλάτε μπορεί να αλλάζει και κάποια τέτοια δυνατότητα;
3. δεν την ψάχνω, αλλά παρόλα αυτά ζήλεψα και παρήγγειλα και εγώ από dreambestbuy για να δω τι είναι το internet@TV. Περιμένω...

φιλε την τηλεοραση τωρα την αγορασες απο saturn..?

ξερετε γενικα σε τι τιμη την εχουν (χωρις καποια προσφορα) αυτη την περιοδο..?

Καμιά ιδέα;

Έχω και εγώ την ίδια τηλεόραση με εσένα και την πήρα από το ίδιο μαγαζί.
Απίστευτο μηχάνημα, κάθε φορά που την βλέπεω να παίζει κάθομαι και την χαζεύω:firstprize:
Σχετικά με αυτά που ρωτάς:
1. Μάλλον πρέπει να δεις την κεραία, σε εμένα το είχε κάνει όταν είχα συνδέσει την κεραία πρώτα στο βίντεο και μετά στην τηλεόραση. Όταν την σύνδεσα απευθείας όλα καλά.
2. Απλώς μετονομάζεις τα .mov σε .avi και παίζουν. Υπάρχουν και προγράμματα για να το κάνεις μαζικά αυτό, δώσε "extension changer" στον γούγλη. Αναβάθμιση δεν έκανα και δεν την ψάχνω για την ώρα. Μετά την εγγύηση θα την σχίσω.
3. To internet TV εκτός από το youTube δεν λέει και πολλά. Εγώ το έχω μέσω καλωδίου ethernet και παίζει βιντεάκια στο youtube χωρίς σπασίματα τέλεια. Αυτό που αξίζει κατά την γνώμη μου είναι το DLNA βλέπεις ταινίες από το δίσκο του pc σου άψογα με subtitles κίνηση εμπρός πίσω κ.λ.π.
Χλιδή!:BDGBGDB55:
Για αυτούς που ρωτάνε για την τιμή της:
Η προσφορά δεν ισχύει πλέον. Ένας φίλος μου που πήγε να την πάρει λέει ότι την εχει τώρα 850 . Ας ελπίσουμε να ξαναβγάλει παρόμοια προσφορά σύντομα.

Αφου σας ειπα ρε παιδια οτι δουλευει 100% το στικακι dont worry και καντε υπομονη μεχρι να παραλαβετε! Ουτε στη dlink εργαζομαι ουτε ξαδερφος μου ειναι ο κινεζος :rofl:

μα γιαυτο ακριβως τα παρηγγειλα . επειδη το ειπες εσυ ! απλα ξερεις.. παιζει ναχουν κ σκαρτα κομματια μεσα... πχ ενα κινητο πουχα παρει... δουλεψε 20 λεπτα... anyway.... ουτε σημερα ειδοποιητηριο... αντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάτοχος εδώ και 4 μέρες της 40c650 699 από technixx. Tην έχω δουλέψει μόνο με dvd και ως tv. Πολύ ευχαριστημένος.
Έχω και μία ερώτηση εάν γνωρίζει να απαντησει κάποιος συνφορουμίτης.
Δεν έχω βρεί τρόπο να κάνω ταξινόμηση στα κανάλια της tv όπως τα είχα και στη παληά (υπάρχει και η γιαγιά στο σπίτι). Μόνο αλαφαβητική ταξινόμηση έκανα.

Όσοι ενδιαφέρονται για την τιμή η γνώμη μου είναι να περιμένουν λίγο-αναμένεται πτωση τιμών λόγω της άφιξης των νέων μοντέλων.

μα γιαυτο ακριβως τα παρηγγειλα . επειδη το ειπες εσυ ! απλα ξερεις.. παιζει ναχουν κ σκαρτα κομματια μεσα... πχ ενα κινητο πουχα παρει... δουλεψε 20 λεπτα... anyway.... ουτε σημερα ειδοποιητηριο... αντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε σε μένα σήμερα το στικάκι. Με απλό ταχυδρομείο, συσκευασμένο σε φάκελο. Δεν έχω καταλάβει εάν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο όπως έγραφε στο ebay γιατί μου φαίνεται σε άριστη κατάσταση. Μια χαρά δηλαδή. Το έβαλα και το αναγνώρισε αμέσως η TV. Το μόνο μου θεματάκι είναι ότι θέλει μια προέκταση έτσι ώστε να μην συνδεθεί κατευθείαν στην τηλεόραση γιατί αν το βάλω έτσι, μου κάνει σπασίματα στην εικόνα, σαν παρεμβολές. Αλλά του έβαλα μια μικρή προέκταση Usb που είχα και παίζει τζάμι. Τη σύνδεση με το PC share manager δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω ακόμα ώστε να παίζει video από το Pc αλλά πιστεύω να το καταφέρω.
Ευχαριστώ το φίλο guss για τις πληροφορίες.
Υγ: Μήπως φίλε avsinger να σκεφτείς να τα χρεώσεις παραπάνω? :laugh:

Ήρθε σε μένα σήμερα το στικάκι. Με απλό ταχυδρομείο, συσκευασμένο σε φάκελο. Δεν έχω καταλάβει εάν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο όπως έγραφε στο ebay γιατί μου φαίνεται σε άριστη κατάσταση. Μια χαρά δηλαδή. Το έβαλα και το αναγνώρισε αμέσως η TV. Το μόνο μου θεματάκι είναι ότι θέλει μια προέκταση έτσι ώστε να μην συνδεθεί κατευθείαν στην τηλεόραση γιατί αν το βάλω έτσι, μου κάνει σπασίματα στην εικόνα, σαν παρεμβολές. Αλλά του έβαλα μια μικρή προέκταση Usb που είχα και παίζει τζάμι. Τη σύνδεση με το PC share manager δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω ακόμα ώστε να παίζει video από το Pc αλλά πιστεύω να το καταφέρω.
Υγ: Μήπως φίλε avsinger να σκεφτείς να τα χρεώσεις παραπάνω? :laugh:

τι εννοάς? μηπως κανει σπασιματα λογω θεσης-αποστασης rooter-stick? λογικα αυτο θαναι... ποσους τοιχους,πορτες,εμποδια παρεμβαλλονται και ποση ειναι η αποσταση τους(str8 αποσταση).αν τοχα κανει για να βγαλω λεφτα θα τολεγα απτην αρχη. αν ομως καποιος το ζητησει εκ των υστερων... θα δω :p

Υγ: Μήπως φίλε avsinger να σκεφτείς να τα χρεώσεις παραπάνω?
τι εννοάς? μηπως κανει σπασιματα λογω θεσης-αποστασης rooter-stick? λογικα αυτο θαναι... ποσους τοιχους,πορτες,εμποδια παρεμβαλλονται και ποση ειναι η αποσταση τους(str8 αποσταση).αν τοχα κανει για να βγαλω λεφτα θα τολεγα απτην αρχη. αν ομως καποιος το ζητησει εκ των υστερων... θα δω :p
Σωστο αυτο ξεχασα να το αναφερω! Και εγω εβαλα μια προεκταση 1 μετρο γιατι οταν καρφωνα ετσι το στικακι σε μια usb ειχα παρεμβολες στο σημα (μιλαμε για παρεμβολες στα ψηφιακα καναλια οχι για ταινιες μεσω streaming) Αντε χαιρομαι που η προταση μου επιασε τοπο! :BDGBGDB55:

Οσο για το samgung pc share να σου πω 1-2 tips που ειχα κολλησει και εγω στην αρχη. Για να κανεις share φακελο που ειναι σε εξωτερικο δισκο πρεπει να κανεις πατεντα που λεγεται symbolic link : "go to command prompt (cmd) : mklink /d c:\mydrive l:\shared
this will create a hardlink to the shared usb drive ... now use that hardlink folder on c:\mydrive to share " Αυτο κανει "συντομευση" τον φακελο για να μπορεις να τον κανεις share με την αναλογη εντολη παντα, πχ εδω θα σου κανει link στο c:\mydrive για τον φακελο Shared στον δισκο I

Και δευτερο πρεπει να δωσεις προσβαση μεσα απο το προγραμμα στην τηλεοραση! Πας στο κοινη χρηση --> Ορισμος πολιτικης συσκευης και εκει αν ειναι ολα οκ θα σου βρει την tv σου με την Ip της, πατας αποδοχη κανεις και ενα refresh και εισαι ετοιμος!

Καλες wifi προβολες :firstprize:

Last edited:
αυτα επρεπε να μας τα πεις απτην αρχη κυριε guss... ειπαμε να γλυτωσουμε κανα καλωδιο και παλι καλωδιο θα υπαρχει... μα καλα.. τι ακτονοβολια εχει αυτο το πραμα? μην παθουμε κ κανα ..... (δε το λεω). ενα μετρο ? κ πρεπει να ειναι μακρυα απτην τιβι ? που το πηγατε εσεις? περασαν κ τα χ-mas και δεν μπορω να το κοτσαρω στην κασα για λαμπακι ... χαχαχαχχαχα πλακα κανω guss.....
Υ.Γ : μηπως επηρρεαζει κ αλλες συσκευες γυρω? ηχεια.. ή οτιδηποτε ηλεκτρονικο? αρχισα να φοβαμαι .. chernobyl θα γινουμε :p

1. Μάλλον πρέπει να δεις την κεραία, σε εμένα το είχε κάνει όταν είχα συνδέσει την κεραία πρώτα στο βίντεο και μετά στην τηλεόραση. Όταν την σύνδεσα απευθείας όλα καλά.
2. Απλώς μετονομάζεις τα .mov σε .avi και παίζουν.
3. To internet TV εκτός από το youTube δεν λέει και πολλά.

Αυτό που αξίζει κατά την γνώμη μου είναι το DLNA
Η προσφορά δεν ισχύει πλέον. Ένας φίλος μου που πήγε να την πάρει λέει ότι την εχει τώρα 850 . Ας ελπίσουμε να ξαναβγάλει παρόμοια προσφορά σύντομα.

1. απευθείας πάει η κεραία στην τηλεόραση.
αλλά δίπλα περνά και καλώδιο κεραίας από δορυφορική που έχω για free κανάλια. επηρεάζει άραγε;
κούνησα καλώδια αλλά τίποτα.
Καλά εδώ μιλάμε για τεχνολογία και μπορεί να παίζει ρόλο αυτό;;;
2. μπα δεν έπιασε. το έχεις δοκιμάσει;
3, και εγω για youtube το θέλω.
sorry για την ασχετοσύνη, αλλά τι είναι το dlna ???

Ακόμα, υπάρχει κανένας οδηγός μέσα σε αυτό το θέμα, ώστε όταν μου έρθει και εμένα το στικάκι να συνδεθώ ασύρματα στο Internet?

Σχετικά με την τιμή ισχύει ο χρυσός κανόνας που ισχύει και στο ebay:
Όταν κάτι βγαίνει σε προσφορά και δεν το προλάβεις, απλά κάνεις υπομονή γιατί αργά ή γρήγορα θα ξαναβγεί.
Αν δεν κάνω λάθος το saturn τον Σεπτέμβριο είχε προσφορά την 40C653 στα 599ευρώ και τελικά ξανά προσφορά στις γιορτές με 549ευρώ!
Τώρα αν ο κλασικός Έλληνας ξαφνικά βρήκε τα λεφτά και δεν κρατιέται για αγορά, ε τότε ας κάνει και ψυχικό αγοράζοντας από κανένα μαγαζάκι...