Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτα επρεπε να μας τα πεις απτην αρχη κυριε guss... ειπαμε να γλυτωσουμε κανα καλωδιο και παλι καλωδιο θα υπαρχει... μα καλα.. τι ακτονοβολια εχει αυτο το πραμα? μην παθουμε κ κανα ..... (δε το λεω). ενα μετρο ? κ πρεπει να ειναι μακρυα απτην τιβι ? που το πηγατε εσεις? περασαν κ τα χ-mas και δεν μπορω να το κοτσαρω στην κασα για λαμπακι ... χαχαχαχχαχα πλακα κανω guss.....
Υ.Γ : μηπως επηρρεαζει κ αλλες συσκευες γυρω? ηχεια.. ή οτιδηποτε ηλεκτρονικο? αρχισα να φοβαμαι .. chernobyl θα γινουμε :p
χαχα οχι μην φοβασαι δεν κανει παρεμβολες πουθενα ουτε σε ηχεια ουτε σε τπτ! αρκει να μην ειναι στην usb απευθειας και παλι εμενα δεν μου το κανει ουτε παντα ουτε σε ολα τα καναλια, συγκεκριμενα στο alter το ειχα προσεξει. οσο για την αποσταση μην το κρυψεις κιολας. εγω να φανταστεις το εχω αφησει απο πισω απο την βαση της tv, στο μισο μετρο δηλαδη και ουτε και ειναι ολα οκ :a0210:

Αν κανει τοσες παρεμβολες τοτε εγω που εχω στους 25-30 ποντους απο την τηλεοραση μεγαλα ηχεια (2Χ150 Watt) τι πρεπει να κανω, ξερει κανεις σιγουρα αν επηρεαζεται το πανελ της τηλεορασης απο μαγνητικα πεδια οπως αυτο των ηχειων μου, ενταξει στην προηγουμενη μου CRT το βρισκω λογικο που μαγνητιζοταν αλλα τωρα;

Αν κανει τοσες παρεμβολες τοτε εγω που εχω στους 25-30 ποντους απο την τηλεοραση μεγαλα ηχεια (2Χ150 Watt) τι πρεπει να κανω, ξερει κανεις σιγουρα αν επηρεαζεται το πανελ της τηλεορασης απο μαγνητικα πεδια οπως αυτο των ηχειων μου, ενταξει στην προηγουμενη μου CRT το βρισκω λογικο που μαγνητιζοταν αλλα τωρα;

Από όσο γνωρίζω δεν επηρεάζεται το πάνελ στις LCD και Plasma.

κι εγω νομιζω δεν επηρρεαζεται αυτος ο τυπος πανελ... το αριστερο μου ηχειακι εμενα ειναι 10εκ απτο την τιβι και το εβαλα τωρα να παιξει δυνατα... δεν ειδα να πηρε χαμπαρι η τιβι.. 100watt ειναι εμενα αλλα μικρο μεγεθος

έχω την 55c650. ενώ στο dlna βλέπει το (user pc), με βγάζει στο media player ki όταν πάω στο βίντεο μου λεει ότι (δεν υπάρχουν αρχεία ταινίαs στην τρέχουσα συσκευή). πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή κάνω κάτι λάθοs; επίσηs να πω ότι με το κινητό μου samsung βλέπω κανονικά βίντεο μέσω dlna.

Last edited:
Ρε παιδια μια απορια εχω, πως κλεινει η τηλεοραση ? (οχι Standby) Μονο απο την πριζα?

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια μια απορια εχω, πως κλεινει η τηλεοραση ? (οχι Standby) Μονο απο την πριζα?
Αν είχες βάλει σταθεροποιητή τάσης (κατα την γνώμη μου, επιβάλλεται η χρήση του) ή πολύμπριζο με διακόπτη, κλείνεις το διακόπτη αυτό, αλλιώς βγάζεις την πρίζα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν είχες βάλει σταθεροποιητή τάσης (κατα την γνώμη μου, επιβάλλεται η χρήση του) ή πολύμπριζο με διακόπτη, κλείνεις το διακόπτη αυτό, αλλιώς βγάζεις την πρίζα.

Νομιζω απο την πριζα, μου χαλαει το ρολοι. Μια φορα που το εκανα και ηθελε παλυ ρυθμιση

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι απο τα λαθη που εχουν κανει κατα την κατασκευη της παντως, ειναι επικινδυνο να τη βγαζεις απο την πριζα καθε φορα που θες να την κλεισεις πραγματικα και αυξανει την πιθανοτητα στιγμιαιου προβληματος οταν βγαζεις-βαζεις την πριζα, ειχα στην παλια μου σταθεροποιητη ο οποιος ομως επειδη δεν ηταν "true on-line" αλλα οπως οι περισσοτεροι της αγορας stand-by δεν εκανε τιποτε για επεξεργασια της ποιοτητας ρευματος ενω η σταθεροποιηση τους ειναι μονο οταν το ρευμα δικτυου βγει εκτος οριων του τυπου >260 Volt ή <180 Volt.
Τωρα η πριζα υπερτασης δεν κανει σχεδον τιποτε σε αποτομα προβληματα τασεως και προλαβαινει να καει η συσκευη παρα η υψηλης ταχυτητας τηξεως ασφαλεια που εχει μεσα!

Να κάνω μια διόρθωση.
Είπα παραπάνω ότι η τηλεόραση δεν παίζει αρχεία .mov παρόλο που αλλάζεις την κατάληξη σε .avi
ΛΑΘΟΣ! παίζει κανονικά και ευχαριστώ τον φίλο που απάντησε.

Δεν πήρα απάντηση για το τι είναι το DLNA,
διάβασα όμως αυτό ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DLNA για όποιον έχει την ίδια απορία.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για βήματα που πρέπει να κάνω για wifi σύνδεση;
Μην μου έρθει το στικάκι δηλαδή και δεν ξέρω τι να κάνω...

Εγώ χρησιμοποιώ τηλεχειριζόμενες πρίζες.

1459627.JPG

http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1459627.JPG

Υπάρχει κάποιος οδηγός για βήματα που πρέπει να κάνω για wifi σύνδεση;
Μην μου έρθει το στικάκι δηλαδή και δεν ξέρω τι να κάνω...
Το στικακι με το που θα το συνδεσεις θα σου βγαλει παραθυρο η τηλεοραση μονη της που θα λεει αλλαγη απο ενσυρμαση συνδεση σε ασυρματη, μετα διαλεγεις το ap σου βαζεις το password και συνδεθηκες (με την προυποθεση βεβαια οτι εχεις ενεργοποιημενο το dhcp στο ρουτερ σου. Αν δεν ξερεις τι ειναι το dhcp μην ανυσηχεις το εχεις ενεργοποιημενο)

Οσο για το DLNA
1. Κατευασε το Samsung pc share
2. Δες 2 σελιδες πισω το ποστ μου με τις συμβουλες

:afro:

@avsinger Τι εγινε μηπως και ο ταχυδρομος σου εχει samsung tv και στα εφαγε τα usb? :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτα επρεπε να μας τα πεις απτην αρχη κυριε guss... ειπαμε να γλυτωσουμε κανα καλωδιο και παλι καλωδιο θα υπαρχει... μα καλα.. τι ακτονοβολια εχει αυτο το πραμα? μην παθουμε κ κανα ..... (δε το λεω). ενα μετρο ? κ πρεπει να ειναι μακρυα απτην τιβι ? που το πηγατε εσεις? περασαν κ τα χ-mas και δεν μπορω να το κοτσαρω στην κασα για λαμπακι ... χαχαχαχχαχα πλακα κανω guss.....
Υ.Γ : μηπως επηρρεαζει κ αλλες συσκευες γυρω? ηχεια.. ή οτιδηποτε ηλεκτρονικο? αρχισα να φοβαμαι .. chernobyl θα γινουμε :p
WIS09ABGN καμια παρεμβολη κανενα προβλημα συνδεμενο πανω στη tv! http://www.ecomarkt.gr/product.asp?id=5141

Last edited:
έχω την 55c650. ενώ στο dlna βλέπει το (user pc), με βγάζει στο media player ki όταν πάω στο βίντεο μου λεει ότι (δεν υπάρχουν αρχεία ταινίαs στην τρέχουσα συσκευή). πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή κάνω κάτι λάθοs; επίσηs να πω ότι με το κινητό μου samsung βλέπω κανονικά βίντεο μέσω dlna.

μια βοήθεια ρε παιδιά.

Έχεις κάνει share φακέλους με βίντεο στο PC share manager?

ναι, κατέβασα πριν λίγο το samsung pc share kai μου έβγαλε στο μενου τηs tv dlna 2. μόνο που δεν αναγνωρίζει αρκετά αρχεία βίντεο όπωs m2ts.

ναι, κατέβασα πριν λίγο το samsung pc share kai μου έβγαλε στο μενου τηs tv dlna 2. μόνο που δεν αναγνωρίζει αρκετά αρχεία βίντεο όπωs m2ts.

έβαλα κι άλλα αρχεία βίντεο και μου λέει ότι (δεν υποστηρίζονται τα αρχεία βίντεο)!