Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD :

Με το στικακι μια χαρά για internetTV (παίζει τέλεια youtube ενω ωραία βιντεο για άσκηση στο σπιτι με το exerciseTV!)
Δυστυχώς όμως δεν βγάζω άκρη με το DLNA.
Μέχρι το 4ο βήμα οκ!
αλλά σε ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΟ και να δοκιμάζω μου λέει ότι δεν υποστηρίζει το φορμά (και έχω δοκιμάσει διάφορα ακόμα και εικόνες jpg).
τα windows vista έχω, ενω εχω δοκιμάσει ξανα εκγατάσταση.

Καμιά ιδέα;;;;
Χμμμμ....ποτέ δεν τα συμπάθισα αυτά τα vista!!!!!!!:tdown:

Στο manual των μοντέλων της σειράς C650 (C652, 653,654) δεν αναφέρεται τίποτα περί DVB-T2. Εντούτοις, διαφημίζεται από τη samsung οτι η τηλεόραση είναι συμβατή με τα κανάλια freeview HD, που ισοδυναμεί ότι έχει δέκτη DVB-T2. Το ίδιο λένε και τα review στην Αγγλία.
Δεδομένου ότι ο δέκτης DVB-T2 είναι συμβατός με τον DVB-T, και ότι το DVB-Τ2 δεν έχει υιοθετηθεί αποκλειστικά από την Αγγλία αλλά και από αρκετές άλλες χώρες, θεωρώ απίθανο το σενάριο να κυκλοφορεί η samsung το μοντέλο αυτό με διαφορετικούς δέκτες.

Συνεπώς μπορούμε με μεγάλη βεβαιότητα να υποθέσουμε ότι η τηλεόρασή μας έχει δέκτη DVB-T2.
Βέβαια στην Ελλάδα χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στο DVB-T2 και έτσι αυτή η δυνατότητα της φοβερής και τρομερής C650 δεν είναι αξιοποιήσιμη.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο manual των μοντέλων της σειράς C650 (C652, 653,654) δεν αναφέρεται τίποτα περί DVB-T2. Εντούτοις, διαφημίζεται από τη samsung οτι η τηλεόραση είναι συμβατή με τα κανάλια freeview HD, που ισοδυναμεί ότι έχει δέκτη DVB-T2. Το ίδιο λένε και τα review στην Αγγλία.
Δεδομένου ότι ο δέκτης DVB-T2 είναι συμβατός με τον DVB-T, και ότι το DVB-Τ2 δεν έχει υιοθετηθεί αποκλειστικά από την Αγγλία αλλά και από αρκετές άλλες χώρες, θεωρώ απίθανο το σενάριο να κυκλοφορεί η samsung το μοντέλο αυτό με διαφορετικούς δέκτες.

Συνεπώς μπορούμε με μεγάλη βεβαιότητα να υποθέσουμε ότι η τηλεόρασή μας έχει δέκτη DVB-T2.
Βέβαια στην Ελλάδα χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στο DVB-T2 και έτσι αυτή η δυνατότητα της φοβερής και τρομερής C650 δεν είναι αξιοποιήσιμη.

Είχε ξανασυζητηθεί το θέμα πέρυσι (καμιά 50-150 σελίδες πίσω) και είχαμε καταλήξει ακριβώς σ'αυτό, πιθανότατα υποστηρίζει DVB-T2. Νομίζω προχτές είχε η ΕΡΤ στα ψηφιακά της έναν αγώνα σε full HD, αν το έπαιζε η τιβι τότε αυτό σημαίνει οτι υποστηρίζει DVB-T2 (έτσι νομίζω εγώ).

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την εντύπωση πως το μοντέλο με DVB-T2 δέκτη, είναι το LE**C65*L1K**U, ενώ αυτό που πωλούνταν στην Ελλάδα, ήταν το LE**C65*L1W**H, με απλό DVB-T δέκτη...

Νομίζω προχτές είχε η ΕΡΤ στα ψηφιακά της έναν αγώνα σε full HD, αν το έπαιζε η τιβι τότε αυτό σημαίνει οτι υποστηρίζει DVB-T2 (έτσι νομίζω εγώ).

Δεν έχει καμμία σχέση αυτό. HD εκπομπές υποστηρίζονται και στο DVB-T, τόσο σε MPEG2 όσο και σε MPEG4...

Έχω την εντύπωση πως το μοντέλο με DVB-T2 δέκτη, είναι το LE**C65*L1K**U, ενώ αυτό που πωλούνταν στην Ελλάδα, ήταν το LE**C65*L1W**H, με απλό DVB-T δέκτη...

Δεν έχει καμμία σχέση αυτό. HD εκπομπές υποστηρίζονται και στο DVB-T, τόσο σε MPEG2 όσο και σε MPEG4...

Τότε το DVB-T2 τί προσφέρει παραπάνω ?

Τότε το DVB-T2 τί προσφέρει παραπάνω ?

Aποδοτικότερη διαχείριση του ραδιοσυχνοτικού φάσματος, όταν σταματήσουν εντελώς οι αναλογικές εκπομπές...

Έχω πάρει μία 40C650 από τις 18/06/2010.
Έχω ενεργοποιήσει το pvr και γενίκα είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός απο κάποια θέματα που έχει στην κίνηση.
Εδώ και μία εβδομάδα μετακόμισε στο δωμάτιο των γονιών μου, γιατί πηρα μία 46D7000.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Aποδοτικότερη διαχείριση του ραδιοσυχνοτικού φάσματος, όταν σταματήσουν εντελώς οι αναλογικές εκπομπές...

Δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

Με το στικακι μια χαρά για internetTV (παίζει τέλεια youtube ενω ωραία βιντεο για άσκηση στο σπιτι με το exerciseTV!)
Δυστυχώς όμως δεν βγάζω άκρη με το DLNA.
Μέχρι το 4ο βήμα οκ!
αλλά σε ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΟ και να δοκιμάζω μου λέει ότι δεν υποστηρίζει το φορμά (και έχω δοκιμάσει διάφορα ακόμα και εικόνες jpg).
τα windows vista έχω, ενω εχω δοκιμάσει ξανα εκγατάσταση.

Καμιά ιδέα;;;;

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο forum. Ομολογώ ότι το διαβάζω πολύ καιρό και μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αγορά της νέας μου τηλεόρασης C653 πριν λίγους μήνες (στα 549 ευρώ προσφορά από Saturn), μια αγορά για την οποία δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό.
Τώρα για το φίλο παραπάνω, επειδή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, προτείνω το εξής:
Μετονόμασε τους φακέλους (και υποφακέλους και μεμονωμένα αρχεία, π.χ τα αρχεία των ταινιών) που βλέπει το DLNA, έτσι ώστε να έχουν μόνο γράμματα και αριθμούς και καθόλου σύμβολα (!@#$%^&*_ , κλπ). Εγώ από τότε που το έκανα, δεν ξανααντιμετώπισα πρόβλημα. Και εννοείται ότι μετά από κάθε αλλαγή, κάνεις ορισμό πολιτικής στο pc samsung manager, για να πάρει τις αλλαγές το δίκτυο.

Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό USB WiFi για την c650??

Eπειδή τα 40+ ευρώ που θέλει η Samsung είναι πολλά.

Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό USB WiFi για την c650??

Eπειδή τα 40+ ευρώ που θέλει η Samsung είναι πολλά.
Κάποιοι από μας πήραν αυτό , το οποίο δουλεύει όπως αυτο της samsung. Έχει βέβαια εξαντληθει από τον συγκεκριμένο seller αλλά βλέπω να διατίθεται και από άλλους. Σημ. πρόκειται για μεταχειρισμένα κομμάτια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο forum. Ομολογώ ότι το διαβάζω πολύ καιρό και μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αγορά της νέας μου τηλεόρασης C653 πριν λίγους μήνες (στα 549 ευρώ προσφορά από Saturn), μια αγορά για την οποία δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό.
Τώρα για το φίλο παραπάνω, επειδή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, προτείνω το εξής:
Μετονόμασε τους φακέλους (και υποφακέλους και μεμονωμένα αρχεία, π.χ τα αρχεία των ταινιών) που βλέπει το DLNA, έτσι ώστε να έχουν μόνο γράμματα και αριθμούς και καθόλου σύμβολα (!@#$%^&*_ , κλπ). Εγώ από τότε που το έκανα, δεν ξανααντιμετώπισα πρόβλημα. Και εννοείται ότι μετά από κάθε αλλαγή, κάνεις ορισμό πολιτικής στο pc samsung manager, για να πάρει τις αλλαγές το δίκτυο.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
το είχα δοκιμάσει και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ DLNA ΕΙΝΑΙ ΤΑ VISTA.
Εγκατέστησα το samsung pc manager σε άλλο pc με xp και όλα δουλεύουν μια χαρά!
Α ρε παλιοvista:violent-smiley-030:.
Ερώτηση:
επειδή το 2ο pc είναι ...ταλαιπωρημένο,
ξέρετε κάποιο άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα για dlna ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD :

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
το είχα δοκιμάσει και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ DLNA ΕΙΝΑΙ ΤΑ VISTA.
Εγκατέστησα το samsung pc manager σε άλλο pc με xp και όλα δουλεύουν μια χαρά!
Α ρε παλιοvista:violent-smiley-030:.
Ερώτηση:
επειδή το 2ο pc είναι ...ταλαιπωρημένο,
ξέρετε κάποιο άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα για dlna ;
Mezzmo αλλά είναι trial για 30μέρες αν δεν κάνω λάθος, μετά πρέπει να το αγοράσεις

Βγηκε νεο firmware update το 3009.2, αν δεν κανω λαθος ειχαμε ολοι μας την 3007.2 σωστα;
Αν καποιος το εβαλε ας μας πει εντυπωσεις η πιθανες αλλαγες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 L

Mezzmo αλλά είναι trial για 30μέρες αν δεν κάνω λάθος, μετά πρέπει να το αγοράσεις

άλλο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για dlna;;;
επειδή τουλάχιστον σε εμένα δεν λειτουργεί σωστά το samsung share manager
(με windows vista)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-

άλλο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για dlna;;;
επειδή τουλάχιστον σε εμένα δεν λειτουργεί σωστά το samsung share manager
(με windows vista)

μη με παρεξηγησεις αλλα πετα τα βιστα ΤΩΡΑ !!!! δεν κανουν για ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!

Βγηκε νεο firmware update το 3009.2, αν δεν κανω λαθος ειχαμε ολοι μας την 3007.2 σωστα;
Αν καποιος το εβαλε ας μας πει εντυπωσεις η πιθανες αλλαγες.
3008 είχαμε το 3009 εχει καμια βελτίωση αξιοσημείωτη;

Παίδες καλησπέρα!εχω την 46c650 κοντά ένα χρόνο!Φοράει το πρώτο firmware δεν έχω πειράξει το οτιδήποτε.

Είμαι της λογικής ότι δουλεύει μην το πειράζεις και ως τώρα η sammy είναι άψογη σε όλα.
Αν κάνω update στο τελευταίο θα υπάρξει καμιά βελτίωση κάπου π.χ στον media player ή στο οτιδήποτε??

Υπάρχει κάπου κάποιο changelog? ty!

Παίδες καλησπέρα!εχω την 46c650 κοντά ένα χρόνο!Φοράει το πρώτο firmware δεν έχω πειράξει το οτιδήποτε.

Είμαι της λογικής ότι δουλεύει μην το πειράζεις και ως τώρα η sammy είναι άψογη σε όλα.
Αν κάνω update στο τελευταίο θα υπάρξει καμιά βελτίωση κάπου π.χ στον media player ή στο οτιδήποτε??

Υπάρχει κάπου κάποιο changelog? ty!
Και γιατί να προδώσεις αυτή τη λογική? Ας τη όπως είναι δεν χάνεις τίποτα!!!!

3008 είχαμε το 3009 εχει καμια βελτίωση αξιοσημείωτη;
Αυτο ακριβως αναρωτιεμαι κι εγω γιατι νομιζω οι τελευταιες αναβαθμισεις μου τη χαλασαν παρα μου τη φτιαξαν!