Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν ο δικτυακός σκληρός έχει DLNA server πάνω του τότε μπες στον δικτυακό σκληρό και όρισε μέσω DLNA τι να κάνει share.
αν ο δικτυακός σκληρός δεν έχει DLNA server τότε δε γίνεται.
Εκτός και αν σετάρεις την τηλεόραση, μέσω sammygo, να βλέπει δικτυακά αρχεία οπότε και δε χρειάζεται το DLNA.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν ο δικτυακός σκληρός έχει DLNA server πάνω του τότε μπες στον δικτυακό σκληρό και όρισε μέσω DLNA τι να κάνει share.
αν ο δικτυακός σκληρός δεν έχει DLNA server τότε δε γίνεται.
Εκτός και αν σετάρεις την τηλεόραση, μέσω sammygo, να βλέπει δικτυακά αρχεία οπότε και δε χρειάζεται το DLNA.

Ευχαριστώ πολύ, θα επανέλθω με νεα.

Ξέρει κανείς άλλο wi-fi stick εκτός από το επίσημο και το d-link dwa-140 που να λειτουργεί στη τηλεόραση ;

Το media player της τηλεορασης δεν υποστηριζει ισο αρχεια dvd ταινιων ή bluray?

Και αν υποστηριζει πως ακριβως πρεπει να φτιαξω ενα iso dvd ή bluray ταινιας?

Το media player της τηλεορασης δεν υποστηριζει ισο αρχεια dvd ταινιων ή bluray?

Και αν υποστηριζει πως ακριβως πρεπει να φτιαξω ενα iso dvd ή bluray ταινιας?
Μην μπαίνεις στο κόπο!! Δεν υποστηρίζει iso ο media player

μόλις έκανα σύνδεση ιντερνετ και σύνδεσα την tv μέσω wifi stick.κάθε φορά όμως που ανοίγω την tv και πατάω να μπω στο νετ μου γράφει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη λόγω παρεμβολής δικτύου.οπότε πρέπει να μπω στο μενού να ξαναβρώ το δίκτυο μου να βάλω κωδικό κλπ...γιατί συμβαίνει αυτό???

έχω ένα παράξενο θέμα με τον player της TV.

Μερικές ματρόσκες δεν τις παίζει και εμφανίζει μήνυμα μη υποστηριζόμενο codec βίντεο.

Μερικά παραδείγματα είναι ματρόσκες από τον θείο όπως το shrek 2, robots, μπαμπούλας Α.Ε. (σε ένα συγκεκριμένο σημείο κολλάει και με πετάει έξω και μετά δε σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις από το σημείο που κόπηκε)...

Έχω δοκιμάσει να τις περάσω από το το mkvtoolnix (διάφορες εκδόσεις ακόμη και πρίν από την 4.0) αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Αυτό που μπορεί να συμβαίνει με τα αρχεία αυτά μπορεί να είναι
α)κωδικοποίηση της ταινίας με χαρακτηριστικά που δεν τα υποστιρίζει ο player της TV. Συνήθως συβαίνει αν το format profile του mkv είναι πάνω από [email protected], το οποίο μπορείς να εξακριβώσεις με το mediainfo.
β)το αρχείο της ταινίας είναι corrupted η λογο προβλήματος του δίσκου σου να έγινε corrupted.

μόλις έκανα σύνδεση ιντερνετ και σύνδεσα την tv μέσω wifi stick.κάθε φορά όμως που ανοίγω την tv και πατάω να μπω στο νετ μου γράφει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη λόγω παρεμβολής δικτύου.οπότε πρέπει να μπω στο μενού να ξαναβρώ το δίκτυο μου να βάλω κωδικό κλπ...γιατί συμβαίνει αυτό???

Εννοείς δηλαδη οτι για καποιο λογο χανει τον κωδικο του ασυρματου οποτε την βγαζεις από το ρευμα ? Αν απλως την κλεισεις στο stand by χωρις να την βγαλεις απο το ρευμα χανει και παλι τον κβδικο ?

α)κωδικοποίηση της ταινίας με χαρακτηριστικά που δεν τα υποστιρίζει ο player της TV. Συνήθως συβαίνει αν το format profile του mkv είναι πάνω από [email protected], το οποίο μπορείς να εξακριβώσεις με το mediainfo.
β)το αρχείο της ταινίας είναι corrupted η λογο προβλήματος του δίσκου σου να έγινε corrupted.

Ακριβως ετσι ειναι. Το οτι παιζει mkv δεν σημαινει οτι παιζει όλα τα mkv που κυκλοφορουν στο νετ, καποια δεν πληρούν τις προδιαγραφες της tv (profile, bitrate κ.ά.). Αν ηταν pc απλως θα γινοταν εγκατασταση επιπροσθετων codecs, ειναι ομως tv !

ευχαριστώ
το β, δε νομίζω να ισχύει γιατί σε άλλους players και στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.

άρα ερχόμαστε στην περίπτωση α, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό μέσα από κάποιο πρόγραμμα ή πρέπει να αγοραστεί διαφορετική έκδοση της ταινίας;

ευχαριστώ
το β, δε νομίζω να ισχύει γιατί σε άλλους players και στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.

άρα ερχόμαστε στην περίπτωση α, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό μέσα από κάποιο πρόγραμμα ή πρέπει να αγοραστεί διαφορετική έκδοση της ταινίας;

Εμενα εχει συμβει καποιες φορες (3-4 σε 2 χρονια που εχω την τιβι) να κολλαει σε συγκεκριμενο τμημα του αρχειου και να με πεταει στο αρχικο μενου, στο pc σε εκεινο το σημειο κανει απλως ενα κολλημα μισου δευτερολεπτου και το προσπερναει, ετσι μου εκανε και εχτες στο jack & jill, κοινως το αρχειο ειναι μεν corrupted αλλα αναλογα την συσκευη μπορει να αναπαραχθει ή να κολλησει. Ασχετο, υπαρχουν ταινιες που δεν εχει καταφαρει να αναπαραχθει ο ηχος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εννοείς δηλαδη οτι για καποιο λογο χανει τον κωδικο του ασυρματου οποτε την βγαζεις από το ρευμα ? Αν απλως την κλεισεις στο stand by χωρις να την βγαλεις απο το ρευμα χανει και παλι τον κβδικο ?

δεν είπα κάτι για ρεύμα...στο stand by εννοούσα...οχι μόνο τον κωδικό αλλά και το δίκτυο...και βγάζει το μήνυμα ''η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη λόγω παρεμβολής δικτύου''

Ενω μεχρι προτεινος χρησιμοποιουσα το προγραμμα mezzmo 2.4.5.0 και δεν ειχα προβλημα στο sony nebook με win7 32bit starter σημερα που εγκατεστησα το mezzmo 2.5.0.0 οταν παω να ξεκινησω τη βιββλιοθηκη μου ζηταει ονομα και κωδικο.
Γιατι το κανει αυτο?

Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό αλλά ελαφρύ(Όχι βαρύ) dlna πρόγραμμα το οποίο να έχει σαν ατού το ότι θα ανανεώνει αυτόματα και μόνο του ότι αρχείο αλλάζουν/προσθέτεις/σβήνεις στους φακέλους που έχεις δηλώσει να βλέπει η τηλεόραση.

Π.χ. ένα dlna πρόγραμμα σαν το mezzmo αλλά ποιο ελαφρύ ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί και να τρέχει άνετα και σε ένα netbook που όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι και τόσο δυνατά μηχανήματα.

Δεν έχω πολυασχοληθεί με το DLNA, αλλά κάποια στιγμή που ασχολήθηκα έμεινα ικανοποιημένος με το TVmobili. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασέ το. Έχω ακούσει και για το serviio αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.