Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδη εσυ προτεινεις να το γυρισω παλι στην 0000 και μετα στην 3005.1 σωστα?

Παντως κι εγω με την 3011 δεν ειχα κανενα προβλημα???

Εγώ σου είπα για την δικιά μου εμπειρία και πειραματισμό.Αν εσύ δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την 3011,μην την αλλάζεις.Ούτως ή άλλως κάθε tv είναι μοναδική και έχει την δικιά της συμπεριφορά.Μετά την 3008,δεν ξαναπέρασα καινούριο firmware,γιατί έβλεπα ότι τα πράγματα χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται.'Ασε που αφαιρούσε δυνατότητες και έπρεπε συνέχεια να κάνεις αλχημείες(service menu αβέρτα)για να τα επαναφέρεις.My story.

Καλησπέρα.

Και σε μένα fits79 στην c6600 παρατήρησα οτι μου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα εκτός σήματος (όχι πάντα) με την 3014.1 και κάποιες φορές δεν ήρθε ποτέ το σήμα (φούλ bit σφάλμα ). Σε τσεκ εκείνη την στιγμή σε μια d5500 που έχω είχα κανονικά σήμα. Άρα το improve tuner performance κουραφέξαλα. Βλέπω να είναι γενικό προβλημα τις 3014.1 και να γυρνάω στην 3011 ή 3005.1.
Κανέις άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή κάποιο άλλο. Έστω έναν καλό λόγο βρε παιδί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ σου είπα για την δικιά μου εμπειρία και πειραματισμό.Αν εσύ δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την 3011,μην την αλλάζεις.Ούτως ή άλλως κάθε tv είναι μοναδική και έχει την δικιά της συμπεριφορά.Μετά την 3008,δεν ξαναπέρασα καινούριο firmware,γιατί έβλεπα ότι τα πράγματα χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται.'Ασε που αφαιρούσε δυνατότητες και έπρεπε συνέχεια να κάνεις αλχημείες(service menu αβέρτα)για να τα επαναφέρεις.My story.
Οταν λες αφαιρουσε δυνατοτητες για πες λιγο ποιες εννοεις ακριβως?
Μηπως την εγγραφη σε δισκο ή φλασακι? Αν εννοεις αυτη τη δυνατοτητα τοτε οφειλω να σου πω οτι ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ και επρεπε να την ενεργοποιησεις με αλχημιες οπως λες...

Καλησπέρα.

Και σε μένα fits79 στην c6600 παρατήρησα οτι μου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα εκτός σήματος (όχι πάντα) με την 3014.1 και κάποιες φορές δεν ήρθε ποτέ το σήμα (φούλ bit σφάλμα ). Σε τσεκ εκείνη την στιγμή σε μια d5500 που έχω είχα κανονικά σήμα. Άρα το improve tuner performance κουραφέξαλα. Βλέπω να είναι γενικό προβλημα τις 3014.1 και να γυρνάω στην 3011 ή 3005.1.
Κανέις άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή κάποιο άλλο. Έστω έναν καλό λόγο βρε παιδί.
Επειδη εστειλα και μυνημα στο ελληνικο τμημα support της samsung και μου ειπαν οτι οντως αυτο που συναντησαμε και οι δυο το εχουν αναφερει και αλλοι περιμενουν κι αυτοι νεοτερο firmware ισως το 3015 που θα διορθωνει το προβλημα που εφετε η εκδοση 3014.

Ο καιρος θα δειξει...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τα καλυτερα settings για συνδεση με pc;

Εβαλα internet στο σπιτι ...εχω συνδεσει την TV με ethernet αλλα το internet tv δεν ανοιγει ...???

Ξερει μοιπος καποιος τη μπορει να φταιει ?

έκανες δοκιμή δικτύου? (ρυθμίσεις-δίκτυο-δοκιμη δικτύου)
έχει πάρει ip η τηλεόραση?
Αν δεν παίρνει ip στο αυτόματο ,δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα την ip.

Αν είναι όλα OK δεν νομίζω αν αλλάξεις χειροκινητα την IP ν'αλλάξει κάτι. Παρόλ' αυτά πας Ρυθμίσεις - Δίκτυο - Ρυθμιση δικτύου αλλάζεις το Ρυθμ.πρωτ.δικτυου σε χειροκίνητα και βάζεις ανάλογα τιμες στα πεδιά που ανοίγουν απο κάτω

Ευχαρηστω ... δουλεψε τελικα ... στο Facebook πως το φτιαχουμε ??? browser δεν εχει ε???

Thnx

Σ'αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί απλά προτιμώ να χρησιμοποιώ ποντίκι και πληκτρολόγιο με PC ή laptop από το remote control και την τηλεόραση. Internet browser δεν έχει.

Παιδες καλημερα θα θελα μια βοηθεια.Χθες παρατηρησα οτι ενω ολλα τα ψηφιακα καναλια μου τα δειχνει τέλεια,τα καναλια της ΕΡΤ ειναι χαλια.Πολλα σπασιματα,πιξελιασμα καργα κ ηχος 0.Τι με συμβουλευεται.Απο fw εχω το 3003.0,που μπορω να βρω το ποιο καινουργιο κ ποιο προτεινετε να βαλω?
Ευχαριστω

Μοιπος μαυτο κλειδωνει το pvr ...?

κ μια βοηθεια ... πως να φτιαξω το facebook στα Apps ??

Thnx

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ firmware update και να βαλεις μετα πρεπει να ΞΑΝΑ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ PVR φιλε μου.

Και να το κλειδωνει μπορεις να το γυρισεις στο firmware 0000 και μετα σε οποιο αλλο νεοτερο θελεις...

Αν θες δοκιμασε και το ποιο νεο 3014.1 αν και σε εμενα ειχε θεμα με τα ψηφιακα που το λεω σε προηγουμενο ποστ μου και γι' αυτοτο γυρισα στην 3011.