Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα

Εχθές δοκίμασα να κάνω εγγραφή σε σκληρό δίσκο μέσω pvr.
Ξεκίνησε η εγγραφή αλλά μετά από 52 λεπτά σταμάτησε και δεν ήμουν σπίτι για να δω αν έβγαλε κανένα μήνυμα.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? έχω firmware έκδοση 3011.

Την 3015 την έχει δοκιμάσει κανείς?

Βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι

Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς το www.youtube.com/tv δίνει την δυνατότητα (όπως και άλλες εφαρμογές) του pairing μεταξύ του YouTube mobile app και διαφόρων συμβατών συσκευών (μεταξύ των οποίων και οι τηλεοράσεις SmartTV της Samsung 2010/2011)

Το πρόβλημα μου είναι ότι στο app της Samsung μέχρι την έκδοση του firmware 2004 που φοράει η δικιά μου δεν έχει στο menu της το My Tube που δίνει τον κωδικό για το pairing...

Έχει καταφέρει να το κάνει κανένας γενικά;

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι

Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς το www.youtube.com/tv δίνει την δυνατότητα (όπως και άλλες εφαρμογές) του pairing μεταξύ του YouTube mobile app και διαφόρων συμβατών συσκευών (μεταξύ των οποίων και οι τηλεοράσεις SmartTV της Samsung 2010/2011)

Το πρόβλημα μου είναι ότι στο app της Samsung μέχρι την έκδοση του firmware 2004 που φοράει η δικιά μου δεν έχει στο menu της το My Tube που δίνει τον κωδικό για το pairing...

Έχει καταφέρει να το κάνει κανένας γενικά;

What devices support YouTube on TV?

Currently YouTube on TV is supported on the following devices:

Samsung SmartTV and Bluray players (2011, 2012 models)
LG Smart TV and Bluray players (2011, 2102 models)
Sony TV (non-Bravia model, 2012 models)
Panasonic Vierra TV (2012 models)
Virgin Media STB
Tivo Premiere
Telecom Italia STB
Western Digital TV Live Hub
Philips
Vizio
Toshiba TVs and Bluray players (2011, 2012 models)

α sorry πως νομιζα 2010/2011

οποτε ειναι για D & E Series...

δεν μασαμε παραμενουμε στο imediashare...

Παιδια ποσο εχει ενα tv control για samsung??το κατεστρεψα το μαμα

Στο ebay που κοίταξα βρίσκεις από 4 δολλάρια έως 20. Ρίξε μια ματιά.

Γειά σας παίδες! Μετα απο πολλούς μήνες αποχης (αποτοξινωσης) είπα να ξαναμπω στην παρεα.
Μμμμ...τηλεκοντρολ...ωραιο θεμα...ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ C650 ΒΓΗΚΕ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΦΑ!
Εμενα αρχισαν να μην πατιουνται καποια πληκτρα πολυ πριν κλεισει χρονο, και χωρις καθολου πτωσεις. Κατευθειαν αγορασα κοντρολ αντικαταστασης universal. Τωρα οποτε χρησιμοποιω περιστασιακα το μαμα ανακαλυπτω και απο ενα νεο πληκτρο που δεν πατιεται καθολου.
Προχθες βαριομουνα και ειπα να το ανοιξω να το καθαρισω μπας και επανελθει, γιατι ξερετε μεσα στην μεμβρανη τα κοντρολ μαζευουν τρελη μπιχλα, ΑΜ ΔΕ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ!

Εσυ βρε thymos που το βρηκες στο ebay στα 4 δολλαρια ? Απο 12 λίρες ξεκιναει...

Ε τοτε δεν το προσεχες καθολου το remote control φιλε μου γιατι εγω εχω μια le40c650 εννοειτε με το ιδιο ακριβως remote control κοντα στην 2ετια και μια χαρα τελεια δουλευει παρολο που ειχε 2 μικρες πτωσεις μεσα σε αυτη τη 2ετια.

Αν πατας τα κουμπια με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια τι περιμενεις να δουλευουν επ' απειρον?

Οχι δεν παει ετσι.

Αν δεν το προσεξεις δεν σε προσεχει ουτε αυτο.
BN5901039A1.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ε τοτε δεν το προσεχες καθολου το remote control φιλε μου γιατι εγω εχω μια le40c650 εννοειτε με το ιδιο ακριβως remote control κοντα στην 2ετια και μια χαρα τελεια δουλευει....

Αν πατας τα κουμπια με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια τι περιμενεις να δουλευουν επ' απειρον?

Οχι δεν παει ετσι.

Αν δεν το προσεξεις δεν σε προσεχει ουτε αυτο.

Γειά σου φίλτατε fits79 ! (αλήθεια, θα μαθουμε ποτε το βαφτιστικο σου ονομα?).
Χαιρομαι που μετα απο τοσους μηνες που ξαναγραφω βλεπω οτι κρατας ακομα ψηλα το λαβαρο της αντιδρασης...εμμμμμ της αντίστασης ήθελα να πω με συγχωρεις! Όλα όπως τα αφησα είναι!
Λοιπόν μην με περεξηγησεις , χαβαλε σου κανω.
Και τωρα επι της ουσίας: ποιός σου είπε αντρακι μου οτι " πιανω το κοντρολ με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια" ? Αυθαιρετο συμπερασμα εβγαλες, σαν εικονισμα το προσεχα. Αφου λοιπόν εσενα σου βγηκε αστερι τότε εξαγω συμπερασμα οτι το δικο μου ηταν ελαττωματικο, πιστευεις οτι δεν παραγονται και ελαττωματικα δηλαδη ?

Καλησπέρα. Όταν είχα κοιτάξει τότε είχα βρει με τέτοιες τιμές. Τώρα αυτό που βρίσκω είναι αυτό. Γύρω στα 10 ευρώ έρχεται. Δεν είναι άσχημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γειά σου φίλτατε fits79 ! (αλήθεια, θα μαθουμε ποτε το βαφτιστικο σου ονομα?).
Χαιρομαι που μετα απο τοσους μηνες που ξαναγραφω βλεπω οτι κρατας ακομα ψηλα το λαβαρο της αντιδρασης...εμμμμμ της αντίστασης ήθελα να πω με συγχωρεις! Όλα όπως τα αφησα είναι!
Λοιπόν μην με περεξηγησεις , χαβαλε σου κανω.
Και τωρα επι της ουσίας: ποιός σου είπε αντρακι μου οτι " πιανω το κοντρολ με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια" ? Αυθαιρετο συμπερασμα εβγαλες, σαν εικονισμα το προσεχα. Αφου λοιπόν εσενα σου βγηκε αστερι τότε εξαγω συμπερασμα οτι το δικο μου ηταν ελαττωματικο, πιστευεις οτι δεν παραγονται και ελαττωματικα δηλαδη ?
Οχι ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι βγαινουν και ελλατωματικα ειδικα με τα τοσα εκατομυρια κομματια που βγαινουν λογικο ειναι αλλα ετσι οπως το ειπες στο ποστ σου εδωσες να καταλαβει ο αλλος οτι τα χειρηστηρια της samsung ειναι μουφα και χαλανε με το παραμικρο και οχι οτι το δικο σου ισως ειναι ελλατωματικο.

Γειά σας παίδες! Μετα απο πολλούς μήνες αποχης (αποτοξινωσης) είπα να ξαναμπω στην παρεα.
Μμμμ...τηλεκοντρολ...ωραιο θεμα...ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ C650 ΒΓΗΚΕ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΦΑ!
Εμενα αρχισαν να μην πατιουνται καποια πληκτρα πολυ πριν κλεισει χρονο, και χωρις καθολου πτωσεις. Κατευθειαν αγορασα κοντρολ αντικαταστασης universal. Τωρα οποτε χρησιμοποιω περιστασιακα το μαμα ανακαλυπτω και απο ενα νεο πληκτρο που δεν πατιεται καθολου.
Προχθες βαριομουνα και ειπα να το ανοιξω να το καθαρισω μπας και επανελθει, γιατι ξερετε μεσα στην μεμβρανη τα κοντρολ μαζευουν τρελη μπιχλα, ΑΜ ΔΕ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ!

Εχω αδικο?

Last edited:
Καλησπέρα. Όταν είχα κοιτάξει τότε είχα βρει με τέτοιες τιμές. Τώρα αυτό που βρίσκω είναι αυτό. Γύρω στα 10 ευρώ έρχεται. Δεν είναι άσχημα.
Ο.κ., κι εγω αυτο βρηκα σαν φθηνοτερο, οχι καθολου κακη η τιμουλα του απλα φοβαμαι οτι ειναι μαϊμου γιαι μπορει να λεει original αλλα με τους κινεζους δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Εχω αδικο?
Οσο το προσεχεις εσυ το προσεχω κι εγω. Αν εχει μαζεψει βρωμια απο μεσα (που δεν καταφερα να το μαθω γιατι δεν καταφερα να το ανοιξω) τοτε θα εχει μαζεψει και το δικο σου κοντρολ βρωμια.
Λοιπον εχω μια ιδεα: να τα κατεβασουμε κοντρα στον παραλιακο να δουμε τινος ειναι πιο καθαρο ?

Για να μην ψαχνω ολλο το νημα ψαχνω της ρυθμισεις εικονας τις εχει καποιος ? σε ποια σελιδα?

Thnx

Συνέδεσα σήμερα με καλώδιο δικτύου την τηλεόραση και όχι με το ασύρματο στικάκι d-link που είχα τόσο καιρό. Παρατήρησα ότι η σύνδεση μέσω dlna με το tv-mobili πάει πολύ πιο γρήγορα, κοινώς σφαίρα σε σύγκριση με το ασύρματο. Και έχεις και τη δυνατότητα να προχωρήσεις και την ταινία μπρος πίσω. Άσχημο πράγμα τα καλώδια αν φωνάζει και η γυναίκα ιδίως αλλά κάνουν καλύτερη δουλειά πάντα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Έχω το εξής προβλημα τελευταία με τη C630 μου. Όταν προσπαθώ να παίξω κάποια βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό μου μέσω pc share manager μου βγάζει «μη υποστηριζόμενος codec».
Καμία ιδέα αν μπορεί να διορθωθεί αυτό; πχ κάποια αναβάθμιση; (δοκίμασα αναβάθμιση λογισμιοκού μέσω ιντερνετ και ενώ έχει σύνδεση λέει ότι δεν υπάρχει κάποια. Δεν έχω κάνει ποτέ εντω μεταξύ).
Καλή χρονιά να έχουμε.

Καλημέρα,

Συνδέω την tv ασύρματα με το usb stick της samsung.Πρίν λίγες μέρες άλλαξα πάροχο (από ΗΟL σε Forthnet λόγω Χmas Offer) και πλέον έχω το Huawei Router.
Την πρώτη φορά ,έδωσα το κλειδί του δικτύου και η tv συνδέθηκε απ'ευθείας.Το πρόβλημα προκύπτει όταν βγάζω το stick .Όταν το βάζω ξανά δεν αναγνωρίζει τις ρυθμίσεις ,ούτε το προτεινόμενο δίκτυο ούτε το κλειδί και πρέπει να τις δίνω κάθε φορά, πράγμα που δεν δεν συνέβαινε πριν.Επίσης μου έχει δείξει 2-3 φορές το μνμ "η φυσική σύνδεση επετεύχθη αλλά δεν λειτουργεί . Ελέγξτε τις ρυθμίσεις σύνδεσης και της συσκευής".
Σκέφτομαι να δώσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις (ip,mask,dns),αλλά δεν ξέρω που τις βρίσκω και αν αυτό θα δώσει λύση ώστε να μην χρειάζεται να δίνω κάθε φορά που βγάζω το stick τον κωδικό του δικτύου.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να ορίσω από τις ρυθμίσεις δικτύου στο pc;Καμιά άλλη ιδέα;
Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά το πρόβλημα στο νήμα,αλλά δεν κατάφερα να το εντοπίσω στις 300 + σελίδες.

Ευχαριστώ

Δε δοκιμάζεις όταν το ξαναβάλεις στην τηλεόραση, αυτή να είναι κλειστή? Έχω την εντύπωση ότι τότε δεν σου ξαναζητάει κωδικούς. Εγώ το είχα στο usb2 μόνιμα ενώ στο usb1 έχω βάλει ένα hub με πολλά usb και δε χρειάζεται να βάζεις και να βγάζεις συνέχεια δίσκους και στικάκια.