andreaspap
Established Member
- 1 May 2007
- 284
Βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι
Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς το www.youtube.com/tv δίνει την δυνατότητα (όπως και άλλες εφαρμογές) του pairing μεταξύ του YouTube mobile app και διαφόρων συμβατών συσκευών (μεταξύ των οποίων και οι τηλεοράσεις SmartTV της Samsung 2010/2011)
Το πρόβλημα μου είναι ότι στο app της Samsung μέχρι την έκδοση του firmware 2004 που φοράει η δικιά μου δεν έχει στο menu της το My Tube που δίνει τον κωδικό για το pairing...
Έχει καταφέρει να το κάνει κανένας γενικά;
Παιδια ποσο εχει ενα tv control για samsung??το κατεστρεψα το μαμα
Στο ebay που κοίταξα βρίσκεις από 4 δολλάρια έως 20. Ρίξε μια ματιά.
Ε τοτε δεν το προσεχες καθολου το remote control φιλε μου γιατι εγω εχω μια le40c650 εννοειτε με το ιδιο ακριβως remote control κοντα στην 2ετια και μια χαρα τελεια δουλευει....
Αν πατας τα κουμπια με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια τι περιμενεις να δουλευουν επ' απειρον?
Οχι δεν παει ετσι.
Αν δεν το προσεξεις δεν σε προσεχει ουτε αυτο.
Εσυ βρε thymos που το βρηκες στο ebay στα 4 δολλαρια ? Απο 12 λίρες ξεκιναει...
Οχι ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι βγαινουν και ελλατωματικα ειδικα με τα τοσα εκατομυρια κομματια που βγαινουν λογικο ειναι αλλα ετσι οπως το ειπες στο ποστ σου εδωσες να καταλαβει ο αλλος οτι τα χειρηστηρια της samsung ειναι μουφα και χαλανε με το παραμικρο και οχι οτι το δικο σου ισως ειναι ελλατωματικο.Γειά σου φίλτατε fits79 ! (αλήθεια, θα μαθουμε ποτε το βαφτιστικο σου ονομα?).
Χαιρομαι που μετα απο τοσους μηνες που ξαναγραφω βλεπω οτι κρατας ακομα ψηλα το λαβαρο της αντιδρασης...εμμμμμ της αντίστασης ήθελα να πω με συγχωρεις! Όλα όπως τα αφησα είναι!
Λοιπόν μην με περεξηγησεις , χαβαλε σου κανω.
Και τωρα επι της ουσίας: ποιός σου είπε αντρακι μου οτι " πιανω το κοντρολ με βρεγμενα χερια, βρωμικα χερια ή γενικοτερα με πραγματα που πανε αναμεσα στα κουμπια" ? Αυθαιρετο συμπερασμα εβγαλες, σαν εικονισμα το προσεχα. Αφου λοιπόν εσενα σου βγηκε αστερι τότε εξαγω συμπερασμα οτι το δικο μου ηταν ελαττωματικο, πιστευεις οτι δεν παραγονται και ελαττωματικα δηλαδη ?
Εχω αδικο?Γειά σας παίδες! Μετα απο πολλούς μήνες αποχης (αποτοξινωσης) είπα να ξαναμπω στην παρεα.
Μμμμ...τηλεκοντρολ...ωραιο θεμα...ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ C650 ΒΓΗΚΕ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΦΑ!
Εμενα αρχισαν να μην πατιουνται καποια πληκτρα πολυ πριν κλεισει χρονο, και χωρις καθολου πτωσεις. Κατευθειαν αγορασα κοντρολ αντικαταστασης universal. Τωρα οποτε χρησιμοποιω περιστασιακα το μαμα ανακαλυπτω και απο ενα νεο πληκτρο που δεν πατιεται καθολου.
Προχθες βαριομουνα και ειπα να το ανοιξω να το καθαρισω μπας και επανελθει, γιατι ξερετε μεσα στην μεμβρανη τα κοντρολ μαζευουν τρελη μπιχλα, ΑΜ ΔΕ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ!
Εσυ βρε thymos που το βρηκες στο ebay στα 4 δολλαρια ? Απο 12 λίρες ξεκιναει...
Ο.κ., κι εγω αυτο βρηκα σαν φθηνοτερο, οχι καθολου κακη η τιμουλα του απλα φοβαμαι οτι ειναι μαϊμου γιαι μπορει να λεει original αλλα με τους κινεζους δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος...Καλησπέρα. Όταν είχα κοιτάξει τότε είχα βρει με τέτοιες τιμές. Τώρα αυτό που βρίσκω είναι αυτό. Γύρω στα 10 ευρώ έρχεται. Δεν είναι άσχημα.
Οσο το προσεχεις εσυ το προσεχω κι εγω. Αν εχει μαζεψει βρωμια απο μεσα (που δεν καταφερα να το μαθω γιατι δεν καταφερα να το ανοιξω) τοτε θα εχει μαζεψει και το δικο σου κοντρολ βρωμια.Εχω αδικο?
Για να μην ψαχνω ολλο το νημα ψαχνω της ρυθμισεις εικονας τις εχει καποιος ? σε ποια σελιδα?
Thnx
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ώσεις-Σχόλια?p=1204402&viewfull=1#post1204402Για να μην ψαχνω ολλο το νημα ψαχνω της ρυθμισεις εικονας τις εχει καποιος ? σε ποια σελιδα?
Thnx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.