Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και στο καταστημα Πυλαιας την εχει 549!!!Ημαρτον!!!!
Ναι το είδα και 'γω αλλά με μια συμαντική παρατήρηση. Στο φυλλάδιο προσφοράς τα χαρακτηρηστικά που αναφέρει δεν "δείχνουν" C653!!!!

Το παρατηρησα.Τελικα εχουν καμια διαφορα τα "παραπαίδια" της c650?(652,653,654).Και η 630?Ακομα δεν εχω βρει μια εγκυρη απαντηση και γιαυτο πριν ακριβως 10 μερες εδωσα 727 για την 650 μου.Anyway.Την θεωρησα και την θεωρω πολυ καλη σχεση αποδοσης/τιμης.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι το είδα και 'γω αλλά με μια συμαντική παρατήρηση. Στο φυλλάδιο προσφοράς τα χαρακτηρηστικά που αναφέρει δεν "δείχνουν" C653!!!!
Αν εννοεις την φωτογραφια στο φυλαδιο,ειναι λαθος.Παντως επειδη πηγε γνωστος μου να την παρει,εχει και spva πανελ.

Το παρατηρησα.Τελικα εχουν καμια διαφορα τα "παραπαίδια" της c650?(652,653,654).Και η 630?Ακομα δεν εχω βρει μια εγκυρη απαντηση και γιαυτο πριν ακριβως 10 μερες εδωσα 727 για την 650 μου.Anyway.Την θεωρησα και την θεωρω πολυ καλη σχεση αποδοσης/τιμης.
Συνοπτικά η C630 δεν διαθέτει Ultra Clear Panel και Internet@TV.

Εντυπώσεις από την 40C653 599 Saturn.
Πάνελ : SQ01
Σήμα Τηλεοπτικό ψηφιακό, αναλογικό : Όλα ΟΚ
Συγχρονισμός ήχου εικόνας: Τέλεια
Media Player: MKV , ήχος (DTS: οκ, AC3:οκ), εικόνα χωρίς σπασίματα όσο πρόλαβα.
Υπότιτλοι: Ενσωματωμένοι και σε αρχείο, όλα οκ
Internet@tv: Χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και η σύνδεση με pc.

Τελική εντύπωση όλα μια χαρά, υπερευχαριστημένος για την ποιότητα της αλλά και για την τιμή της. (είχα ξενερώσει που δεν πρόλαβα την c630 με 525 από Public).
Μια ερώτηση στους παλιούς: Όταν παίζω αρχείο στον media player, δεν κραταει τις ρυθμίσεις εικόνας? Π.χ. κινηματογραφική, τυπική κ.α.? Δεν μπορώ από εκεί να παίξω με περισσότερες επιλογές?

Έγινα κάτοχος μια 40C653....Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει προσφορά στα saturn καλλιθέας με 599Εuro....

Γιατι μου το ειπες τωρα αυτο? Για να παω στον Κοτσοβολο και να τον ξεκινησω στα :violent-smiley-030: που την πληρωσα 950 ευρω (το 652 μοντελο)???

Γιατι μου το ειπες τωρα αυτο? Για να παω στον Κοτσοβολο και να τον ξεκινησω στα :violent-smiley-030: που την πληρωσα 950 ευρω (το 652 μοντελο)???
Που να σου πουμε οτι στην Θεσσαλονικη, τα Saturn την εχουν ενα πενηνταρικο κατω, 549.

Μια ερώτηση στους παλιούς: Όταν παίζω αρχείο στον media player, δεν κραταει τις ρυθμίσεις εικόνας? Π.χ. κινηματογραφική, τυπική κ.α.? Δεν μπορώ από εκεί να παίξω με περισσότερες επιλογές?
Κάποιες ρυθμίσεις γίνονται ξεχωριστά για κάθε πηγή. Όταν παίζεις αρχεία στον media player της TV οι ρυθμίσεις εικόνας γίνονται πατόντας το Tools στο τηλεκοντρόλ και παραμένουν ίδιες όποτε παίζεις αρχεία στον media player.
Δηλ. μπορείς να έχεις το "Τυπικό" στα κανάλια και το "Κινηματογραφική" στον media player , αυτό θα παραμένει (εφ'όσον δεν το αλλάζεις) για κάθε πηγή και θα αλλάζει όταν αλλάζεις πηγή.

Καλησπέρα σε όλους!!!
Υπήρξα κάτοχος της 40C630 τον Ιούνιο...Την κράτησα μία μέρα καθώς με νευρίαζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το χάσιμο των καρέ που έκανε....Μάλιστα είχα δοκιμάσει και το motion plus στην ρύθμιση τέρμα για την θολώτητα και 0 για το τρεμόπαιγμα και αντίστροφα...Μικρή αλλαγή γιαυτό και την γύρισα πίσω...
Είδα το video που πόσταρε πριν λίγες σελίδες ο φίλος για το lag με το Game mode..H ερώτησή μου είναι η εξής:

Μπορεί το game mode να είναι ενεργοποιημένο βλέποντας όμως ταινία απο USB η πρέπει για να μπει να είναι απο κάποια πηγή εξωτερική(HDMI,SCART κ.α)Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την C653

Ευχαριστώ πολύ

...?????...για ποιο λογο πανω σαυτην την ερμη γη να θες να βαλεις game mode στον media player??? απλα ΔΕΝ υπαρχει λογος. αν σενοχλει το motionplus(επειδη κανει σπασιματα) απενεργοποιησε το.. το game mode θα σου γλιτωσει 50 περιπου ms απτη ζωη σου αφου η ταινια θα ξεκινησει λιγο νωριτερα κ θα τελειωσει λιγο νωριτερα αποτι χωρις game mode.. :)

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...?????...για ποιο λογο πανω σαυτην την ερμη γη να θες να βαλεις game mode στον media player??? απλα ΔΕΝ υπαρχει λογος. αν σενοχλει το motionplus(επειδη κανει σπασιματα) απενεργοποιησε το.. το game mode θα σου γλιτωσει 50 περιπου ms απτη ζωη σου αφου η ταινια θα ξεκινησει λιγο νωριτερα κ θα τελειωσει λιγο νωριτερα αποτι χωρις game mode.. :)

Κοίτα 50μσ είναι πάρα πολύ κέρδος. Αν ο μέσος όρος ζωής είναι τα 75 έτη, τότε υπολογίζω οτι μπορείς σε όλη σου τη ζωή να κερδίσεις 90-100 λεπτά, αρκετά δηλαδη για να δεις μια επιπλέον ταινία στη ζωή σου, δηλαδή την ώρα που θα πεθαίνεις στο νεκροκρέβατο μπορείς να βλέπεις το avatar σε full HD και αναστένεσαι...:grandpa:

Εντυπώσεις από την 40C653 599 Saturn.
Πάνελ : SQ01
Σήμα Τηλεοπτικό ψηφιακό, αναλογικό : Όλα ΟΚ
Συγχρονισμός ήχου εικόνας: Τέλεια
Media Player: MKV , ήχος (DTS: οκ, AC3:οκ), εικόνα χωρίς σπασίματα όσο πρόλαβα.
Υπότιτλοι: Ενσωματωμένοι και σε αρχείο, όλα οκ
Internet@tv: Χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και η σύνδεση με pc.

Τελική εντύπωση όλα μια χαρά, υπερευχαριστημένος για την ποιότητα της αλλά και για την τιμή της. (είχα ξενερώσει που δεν πρόλαβα την c630 με 525 από Public).

Και πολύ καλά έκανες που δε πρόλαβες την C630, η C650 είναι πολύ καλύτερη με πρώτο και κύριο το panel. Και για 75 Ευρώ διαφορά ούτε συζήτηση.

Την πηρα και εγω μολις απο το Saturn.... εχει καμια 15αρια κοματια ακομα, τρεχατε γιατι αυριο δε βλεπω να υπαρχει!

Δε την εχω στησει ακομα, αλλα σε εικονα ξερω οτι ειναι εξαιρετικη. Επιφυλασσομαι για το 45ms input lag να δω αν με ενοχλει σε gaming...ελπιζω οχι γιατι δε τη βρισκεις ευκολα την εικονα της σε αυτα τα λεφτα, αλλα αν ενοχλει τι να κανω, θα πρεπει να τη γυρισω πισω...

Παιδιά εγώ την δικιά μου LE40C650 την έβαλα "πρωταγωνίστρια" σε ένα βίντεο που έκανα για ένα διαγωνισμό της σοκολάτας Crunch!!! :) :) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=m5_egiswRtQ
Αν σας αρέσει πατήστε "Μου αρέσει" στο Youtube για να με υποστηρίξετε και να κερδίσω! Ευχαριστώωωω...!!!

καλο το pvr στα αναλογικα-ψηφιακα αλλα εγω δεν εχω κεραια tv βλεπω απο nova-hdmi και game ps3-hdmi απο εκι δεν υπαρχει τροπος να κανω record ?

ουτε αν βαλω τη nova με component θα κανει record ?

Last edited:
και κατι τελευταιο οταν εκανα clone tv to usb ξεχασα να κανω backup τον φακελο που εφτιαξε η tv με αποτελεσμα τωρα να μην τον εχω οχι οτι τον εχω χειαστει πουθενα αλλα απο οτι διαβασα σε παλιοτερα post επρεπε να τον ειχα κρατησει ελπιζω να μην εκανα λακακια :(

αν ειναι ευκολο και τον εχει κανεις ας μου τον στειλει εχω τη LE40C650 και το mail-msn μου ειναι [email protected]

ευχαριστω !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες του θέματος, η tv δεν μπορεί να παίξει κανονικά την ταινία αν αντιγράψεις απλά τους φακέλους από ένα dvd δηλαδή τον AUDIO_TS και VIDEO_TS αλλά μόνο τα αρχεία με vob κατάληξη. Με ένα πρόγραμμα που έχω (D-Vision 3) ένωσα τα vob αρχεία σε 1 και πλέον έχω την ταινία αλλά δεν έχω υπότιτλους. Υπάρχει κάποιο αρχείο μέσα στο dvd που είναι οι υπότιτλοι και θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το vob για να τους εμφανίζει π.χ. όπως κάνουμε με τα αρχεία avi ?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες του θέματος, η tv δεν μπορεί να παίξει κανονικά την ταινία αν αντιγράψεις απλά τους φακέλους από ένα dvd δηλαδή τον AUDIO_TS και VIDEO_TS αλλά μόνο τα αρχεία με vob κατάληξη. Με ένα πρόγραμμα που έχω (D-Vision 3) ένωσα τα vob αρχεία σε 1 και πλέον έχω την ταινία αλλά δεν έχω υπότιτλους. Υπάρχει κάποιο αρχείο μέσα στο dvd που είναι οι υπότιτλοι και θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το vob για να τους εμφανίζει π.χ. όπως κάνουμε με τα αρχεία avi ?
Κατεβάζεις υπότιτλους από DVDrip της ταινίας που θες ή αν γνωρίζεις κάνεις rip μόνος σου τους υπότιτλους του DVD με το SubRip και τους βάζεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία προσέχοντας το όνομα του .srt να είναι το ίδιο με το .vob

και κατι τελευταιο οταν εκανα clone tv to usb ξεχασα να κανω backup τον φακελο που εφτιαξε η tv με αποτελεσμα τωρα να μην τον εχω οχι οτι τον εχω χειαστει πουθενα αλλα απο οτι διαβασα σε παλιοτερα post επρεπε να τον ειχα κρατησει ελπιζω να μην εκανα λακακια :(

αν ειναι ευκολο και τον εχει κανεις ας μου τον στειλει εχω τη LE40C650 και το mail-msn μου ειναι [email protected]

ευχαριστω !
Το "clone tv to usb" γίνεται για να ανοίξουν τα κρυφά μενού του Hotel Mode και να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το PVR. Τώρα αν εσύ θες να έχεις ένα backup της tv μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία που έκανες για να ενεργοποιήσεις το PVR.

Παιδιά εγώ την δικιά μου LE40C650 την έβαλα "πρωταγωνίστρια" σε ένα βίντεο που έκανα για ένα διαγωνισμό της σοκολάτας Crunch!!! :) :) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=m5_egiswRtQ
Αν σας αρέσει πατήστε "Μου αρέσει" στο Youtube για να με υποστηρίξετε και να κερδίσω! Ευχαριστώωωω...!!!
Ένα like από μένα!!!!:a0210: