αυτό είναι το αρχείο για τα καμμένα pixel..Νομίζω ότι το βρήκα τελικά, δίνω ένα link που είχε ανεβάσει ο mpetou
http://www.mediafire.com/?o3448b280u6boc4.
+11111111 Πολυ ενδιαφερον. Απο οτι ειδα για τα μοντελα που υπαρχουν στην ελλαδα C650 c652 και c653 η μονη τεχνικη διαφορα ειναι οτι η 650 βγαζει 2x5W παραπανω στα ηχεια απο τις αλλες δυο(c650 2x15w, c652 2x10w, c653 2x10w).Και φυσικα η σχεδιαση. Το γεγονος ειναι οτι η διαφορα στην τιμη της 650 με τις αλλες ειναι αφυσικη και οφειλεται στο γεγονος οτι για παραδειγμα την 653 την φερνει το Saturn απο stock σε καταστηματα του σε αλλες χωρες.Καλησπέρα σε όλους. Κοιτώντας τις περίπου 180 σελίδες του thread, αποφάσισα κι εγώ να ανεβάσω μια σύγκριση ανάμεσα στα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν, c650/c652/c653/c654... Επειδή ακούγονται διάφορα γενικά για μοντέλα που κυκλοφορούν "μόνο στην ελλάδα" από συγκεκριμένα καταστήματα, θα δείτε ότι μάλλον δεν είναι έτσι... :smile:
Τα αρχεία περιέχουν συγκριτικά τα στοιχεία στις 40" για 8 διαφορετικές χώρες, στα παραπάνω μοντέλα. Όπου δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο, σημαίνει ότι η samsung δεν το εισάγει επίσημα στην συγκεκριμένη χώρα. Αυτό που κατάλαβα γενικά: εφόσον ακόμα και στα επίσημα sites της samsung δεν γράφονται σωστά τα χαρακτηριστικά, μην περιμένετε την τέλεια απάντηση και από το service εδώ για τις διαφορές τους...
Δείτε για παράδειγμα ποια μοντέλα υποστηρίζουν το Ultra Clear Panel και θα καταλάβετε.
http://hotfile.com/dl/93080315/ab970d0/samsung.rar.html
Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας σύγκριση και σε άλλα μεγέθη τηλεόρασης.
καλησπέρα και καλη χρονιά..επειδή δεν εχω συνδέση την tv με το router δεν μπορω να κανω την αναβάθμιση μέσω usb? γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βλέπει το αρχειο που το εχω αποθηκεύση στο usb απο το pc?
Καλησπέρα και πάλι..Έγινε η εγκατάσταση της 46C650 στην βάση. Προέρχεται απο slovakia και είναι version AA01. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..μετά το τεστ του dead pixel πρέπει να εχω 2 καμμένα pixel...στην κόκκινη εικονα έχει 2 κουκίδες μαυρες ενω στην άσπρη είναι οι κουκίδες διάφανε.τι κάνουμε τώρα??
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Μηπως εχει ακουστει τιποτα για firmware που να μειωνει το input lag σε game mode? Ή εχετε βρει κανενα εμμεσο τροπο ωστε να μειωνεται κατω απο 40-50ms που ειναι στο game mode?
Ειναι πραγματικα το μονο ψεγαδι αυτης της TV, και φυσικα το αποδεχεσαι αν δεν εισαι extreme gamer, δεδομενης της ποιοτητας εικονας που παιρνεις, αλλα αν μπορουσε να μειωθει εστω κατα 20ms ακομα θα ηταν ολα τελεια...
Στο PC mode που εχω παρατηρησει εχει ελαχιστο, αλλα η εικονα γινεται τραγικα ξεπλυμενη....![]()
αυτό είναι το αρχείο για τα καμμένα pixel..
αυτη την απάντηση ήθελα...να τα ξεζιπάρω στο usb..thanks.. όσο για το διαβασμα θα κάνω ότι μπορω...Καλησπέρα και καλή χρονιά. Κατέβασε και τα δύο αρχεία απ'το site για αναβάθμιση και εγκατέστησέ τα στο φλασάκι αν δε ξέρεις ποια έκδοση firmware έχεις. Αυτομάτως η TV θα αναγνωρίσει το σωστό. Ο router δεν έχει καμία σχέση με την αναβάθμιση μέσω USB, φιλική συμβουλή διάβασε και καμία οδηγία για να μη χάσεις τον μπούσουλα.
θα παρω τηλ την δεύτερα το κατάστημα και θα το συζητήσω..θελω να δω αντίδραση..ξέρετε τι σκεφτομαι ότι θα τραβήξω αρκετά...αν το δεχτούνε..να την πακετάρω...να την στείλω..δεν ξέρω αν αναλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής..και στην τελική αν το δεχτούνε να δω πως θα ειναι η και καινούργια...αντε να έχει και αυτή κανένα καμμένο pixel..καλύτερα να μου αλλάξουν το panel...τι να πω..θα δείξει..Αν οταν βλέπεις τιβι δεν σε ενοχλεί τότε τί το ψάχνεις...κάνε πως δεν τα βλέπεις...
Καλησπέρα σε όλους!!
Μια ερώτηση θέλω να κάνω, μια που σκέφτομαι να αγοράσω την c650, αλλά δεν έχω ακόμα αποφασίσει το σωστό μέγεθος. Τώρα έχω μια sony lcd η οποία έχει τα ηχεία της να δίνουν έξοδο από μπροστά, στην ουσία κοιτάνε όπου κοιτάει η τηλεόραση, και έτσι ο ήχος είναι μια χαρά. Είμαι έτσι ανάμεσα στις LE37C650 και LE40C650, και αυτό που θέλω να μάθω είναι από πού βγαίνει ο ήχος για αυτά τα μοντέλα. Με άλλα λόγια, που βρίσκονται τα ηχεία;;; :drummer:perator:
Το θέμα είναι το εξής: η τηλεόραση στέκεται πάνω σε ένα ξύλινο έπιπλο το οποίο από την δεξιά του πλευρά είναι "καρφωμένο" σε τοίχο, και επίσης από πίσω ενώνεται πάλι με τοίχο, και δεν υπάρχει δυνατότητα να το μετακινήσω. Είναι σαν να υπάρχει μια "γωνία" στην οποία στέκεται η tv. Έτσι, όλο το μέγεθος του επίπλου που είναι διαθέσιμο για την καινούργια τηλεόραση είναι μόνο 1m. Αν λοιπόν, o ήχος μιας C650 βγαίνει από το πλάι, δεξιά και αριστερά, τότε με μια 40" C650 νομίζω θα υπάρχει παραμόρφωση, γιατί από την δεξιά πλευρά που σχεδόν ακουμπάει λόγω μεγέθους με τον τοίχο, ο ήχος θα χτυπάει κατευθείαν πάνω του... Αν είναι έτσι, τότε η καινούργια θα πρέπει να είναι σίγουρα η 37"...
Μπορεί κάποιος κάτοχος να με κατατοπίσει λίγο για το θέμα;; thanks!!!
Δηλαδή με το game mode ενεργοποιημένο πάλι έχεις σημαντική καθυστέρηση? Διότι οι υπόλοιποι χρήστες δηλώνουν οτι με το game mode ενεργοποιημένο εξαλείφεται κάθε καθυστέρηση...
Φίλε τα ηχεία της βρίσκονται στο κάτω μέρος και κοιτάνε προς τα κατω.
Παιδια, να σας ρωτησω κατι...
προσπαθω να βρω τον ιδανικο τροπο να την τοποθετησω στο δωματιο μου, και για να μπει στο υψος που θελω, χωραει εντελως οριακα. Σχεδον ακουμπαει (λιγοτερο απο 1cm αποσταση) στο καλοριφερ, και φοβαμαι μηπως μακροπροθεσμα δημιουργησει κανενα προβλημα αυτη η ζεστη...
Απο την αλλη, για να μπει ελαφρως πανω απο το καλοριφερ (οπου και αποκταμε 15cm ανεση απο τον τοιχο κιολας) πρεπει να ανεβει 30cm πιο πανω, κατι που την φερνει πολυ ψηλα, και επισης θα επρεπε να δωσω μια κλιση προς τα κατω, κατι που δεν επιτρεπει η βαση της...
Αρα θα εχω προβλημα με το καλοριφερ αν τη βαλω στην αρχικη θεση? Γιατι αν ναι, πρεπει να λυσω αρκετα προβληματα για να εγκατασταθει σωστα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.