Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διαφορες ερωτησεις παιδια
1) Γιατι στην ψηφιακη τηλεοραση τουλαχιστον συχνα πυκνα η τηλεοραση παιζει σπαστα ? Επιπλεον οταν περναει γραμματα γιατι δε μπορεις να διαβασεις τιποτα (οριζοντια οταν περνανε..)
2) Γιατι μου δειχνει οταν τον συνδεω σε εξωτερικο media player 1080p 60Hz και οχι 100Ηz που υποτιθεται οτι ειναι ?

Ευχαριστω

Διαφορες ερωτησεις παιδια
1) Γιατι στην ψηφιακη τηλεοραση τουλαχιστον συχνα πυκνα η τηλεοραση παιζει σπαστα ? Επιπλεον οταν περναει γραμματα γιατι δε μπορεις να διαβασεις τιποτα (οριζοντια οταν περνανε..)
2) Γιατι μου δειχνει οταν τον συνδεω σε εξωτερικο media player 1080p 60Hz και οχι 100Ηz που υποτιθεται οτι ειναι ?

Ευχαριστω

για το 1) απλα παιξε με το motionplus . για το 2).... δεν προκειται ποτε να σου δειξει 100hz . το ανωτατο που θα δεις ειναι 60. τα 100 χρησιμοποιουνται για το motionplus κ δεν ειναι παντα 100! μπορει να ειναι 90(αναλογα τι ρυθμισεις εχεις βαλει κ τι επεξεργασια εχει να κανει η τιβι τη συγκεκριμενη στιγμη. με λιγα λογια τα 100 ειναι για να εφε κ δεν μπορεις να ξερεις πότε δειχνει 70 , ποτε 80, ποτε 100... κ με λιγοτερα λογια.... μην το ψαχνεις!

2) ωραια κατανοητο αυτο
1) οντως με αυτο προσπαθω να παιξω καποιες φορες καταφερνω καλυτερα αποτελεσματα ..αυτα τα σπασιματα ειναι φυσιολογικα ? οφειλονται στο interlaced σημα ? ποιες θεωρουνται οι καλυτερες ρυθμισεις για digea/ert ψηφιακη ?

τα σπασιματα ειναι θεμα σηματος κεραιας-digea ειδικα οταν μιλαμε για τα καναλια της ερτ ειναι πιο δυσκολα στο σημα απο τα υπολιπα

μπα σημα εχω τζαμι...ευθεια γραμμη με χορτιατη ...ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε καν με αναλογικη ..
οταν ελεγα σπασιματα ..δεν εννουσα στο σημα...εννουσα στι κινηση...εκει που τρεχει καποιος πχ αρχιζει και προχωραει...σαν να να γινεται ενα στιγμαιο slow motion...σαν να τρεχει ενα pc 10αδες εργασιες και κομπιαζει να κανει αναπαραγωγη ενος video

Καλησπέρα κι από εμένα! :ernaehrung004:
Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω γιατί σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αλλάξω κι εγω την μεγάλη tv.

1) Με βάση τα reviews στο hdtvtest.co.uk, ποια είναι καλύτερη στις 2D εικόνες ανάμεσα σε LE40C650 και LE40C750; H διαφορά τιμής είναι μικρή. Η C750, λέει, έχει καλύψει ακόμα και μερικές λεπτομέρειες που έπρεπε να κάνει η samsung στην C650. Απ'την άλλη, στo post της C750 λένε ότι ακόμα έχουν μερικά θέματα με τα firmwares. Any thoughts???

2) Ξέρει κανείς αν ο 3d transmitter σε μια τηλεόραση εκπέμπει συνέχεια, ανεξάρτητα αν βλέπεις ταινία 3d ή όχι; (ναι, είναι λίγο extreme η ερώτηση... :BDGBGDB55:)

3) Αναμένονται μοντέλα τύπου C850 κλπ?

Thanks!!

Καλησπέρα κι από εμένα! :ernaehrung004:
Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω γιατί σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αλλάξω κι εγω την μεγάλη tv.

1) Με βάση τα reviews στο hdtvtest.co.uk, ποια είναι καλύτερη στις 2D εικόνες ανάμεσα σε LE40C650 και LE40C750; H διαφορά τιμής είναι μικρή. Η C750, λέει, έχει καλύψει ακόμα και μερικές λεπτομέρειες που έπρεπε να κάνει η samsung στην C650. Απ'την άλλη, στo post της C750 λένε ότι ακόμα έχουν μερικά θέματα με τα firmwares. Any thoughts???

2) Ξέρει κανείς αν ο 3d transmitter σε μια τηλεόραση εκπέμπει συνέχεια, ανεξάρτητα αν βλέπεις ταινία 3d ή όχι; (ναι, είναι λίγο extreme η ερώτηση... :BDGBGDB55:)

3) Αναμένονται μοντέλα τύπου C850 κλπ?

Thanks!!

1.Η εικόνα στις 2 είναι παραπλήσια. Η c750 είναι στα 200Hz και έχει καλύτερη εικόνα σε γρήγορες σκηνές (πχ. ποδόσφαιρο)
2.Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά δεν νομίζω να εκπέμπει αν δεν στέλνεις 3d.
3.Τα καινούργια μοντέλα θα είναι D (d650-d750 κτλ)
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71740

Thanks!

Για όσους την έχουν ήδη:
το manual λέει ότι η σωστή τοποθέτηση πρέπει να έχει 10cm (!) απόσταση από αριστερά και δεξιά, για να μην υπερθερμανθεί.... :worshippy: να υποθέσω ότι όλοι εδώ έχουν αφήσει αυτή την απόσταση;;; Γιατί όπως το βλέπω μάλλον από την μια μεριά σχεδόν θα ακουμπάει στον τοίχο...

θα κάνω μια ερώτηση και μην πέσετε να με φάτε :afro:
ένα πουλάκι μου είπε ότι με το καινούριο rower dvd 10 και ένα ζευγάρι γυαλιά μπλε κόκκινο τύπου village http://www.smartgadget.gr/gyalia-3d-kokkalina μπορείς να δεις 3d ...υπάρχει τέτοια πιθανότητα ????

Aνάγλυφο 3D (αυτό με τα μπλε-κόκκινα γυαλιά) μπορείς να δεις σε οποιαδήποτε έγχρωμη τηλεόραση/προβολέα...

Aνάγλυφο 3D (αυτό με τα μπλε-κόκκινα γυαλιά) μπορείς να δεις σε οποιαδήποτε έγχρωμη τηλεόραση/προβολέα...

jl κανε μια επεξήγηση....ποιες οι διαφορές ???sorry αλλά δεν ξέρω...

Στην ίδια βασική αρχή στηρίζονται και οι δύο μέθοδοι, απλώς στο ανάγλυφο 3D, ο διαχωρισμός των εικόνων για το κάθε μάτι, γίνεται χρωματικά, με αποτέλεσμα η χρωματική πιστότητα και η ευκρίνεια να πηγαίνουν περίπατο.

Για να δεις ανάγλυφο 3D χρειάζεσαι απλώς υλικό κατασκευασμένο με αυτή την μέθοδο, το οποίο παίζει κανονικά, σε όλα τα players και τηλεοράσεις/προβολείς.

Εναλλακτικά, το powerdvd μπορεί να μετατρέψει υλικό BluRay 3D σε ανάγλυφο 3D.

Στη συνέχεια, φοράς τα μπλε-κόκκινα γυαλιά σου (red-cyan για να είμαστε ακριβείς, υπάρχουν και άλλοι χρωματικοί συνδυασμοί, αλλά αυτός είναι ο συνηθέστερος) και βλέπεις 3D.

Παραδείγματα:

a17anaglyph_vanMeijgaarden_f.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=EtW2YRrbioc

υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε στην δική μας tv 3d??όχι από αυτό που λες αλλά με το κανονικό που να μην πάνε περίπατο τα χρώματα????
κάτι για 3d ready kλπ...

Γειά σας ακι από εμένα.
Έχω την samsung Le40c653 και την έχω ρυθμίσει την εικόνα της σύμφωνα με κάτι settings που βρήκα σε αυτό το forum. Οπότε η εικόνα στα ψηφιακά - αναλογικά κανάλια είναι super. :ernaehrung004:
Όταν όμως συνδέω το NOVA οι ρυθμίσεις αλλάζουν τελείως!!! :blink:
Πως θα αλλάξω τις ρυθμίσεις και για την Nova;
O media player όταν παίζει από usb ή μέσω HDMI (WD media player) ή μέσω dlna server τι ρυθμίσεις έχει η εικόνα;
Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με αυτά :nounder:
Please help.

Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλά πως μπορω να δω ενα αρχειο mov στην c653? Σημειώνω, οτι εχω δοκιμάσει απλώς να ονομάσω το αρχείο .mkv χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλά πως μπορω να δω ενα αρχειο mov στην c653? Σημειώνω, οτι εχω δοκιμάσει απλώς να ονομάσω το αρχείο .mkv χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Μέσω USB από τον media player της TV δεν γίνεται. Πιθανών να γίνεται μέσω DLNA server όπως το mezzmo χρησιμοποιόντας transcoding αλλά πολλές λεπτομέρειες δεν γνωρίζω:hmmmm:

παιδια μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης σε περίπτωση που τα πλαϊνά της tv είναι πολύ κοντά σε αντικείμενα/τοίχο;;;....

υπερθερμανση τοιχου ? δηλαδη να λιωσουν τα μπετα και να πεσει το σπιτι ?

(πλακα κανω :Banane0::Banane0::Banane0:)

σοβαρα τωρα πιασε τη τηλεοραση με το χερι και θα το δεις μονο σου