Και με τα δύο δεν έχεις πρόβλημα. Όμως λόγω του περιορισμού στο μέγεθος των αρχείων που έχει το fat32 (αν δεν κάνω λάθος 2GB) , προτιμότερο είναι το ntfs που δεν έχεις τέτοιο περιορισμό.Για της ταινιες... ο εξωτερικος σκληρος πρεει να ειναι σε ntfs h se fat32???
Και με τα δύο δεν έχεις πρόβλημα. Όμως λόγω του περιορισμού στο μέγεθος των αρχείων που έχει το fat32 (αν δεν κάνω λάθος 2GB) , προτιμότερο είναι το ntfs που δεν έχεις τέτοιο περιορισμό.
Μπορει καποιος να μου πει αν το παραπανω παιζει σε LE32c650 με το τελευταιο firmware ?
παιζει . δοκιμασμενο σε 2 τιβι κιολας![]()
Κάνεις λάθος το fat32 έχει περιορισμό 4gb ανά αρχείο όχι 2gb.
Innersense said:Samsung 3006.2 UE**C6, 7, 8 Series Firmware
New Firmware available today.
1. Title
2010 model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
UE**C6, 7, 8 Series
3. Description
* T-VALDEUC-3006.2
. Power On error when CAM is inserted
(especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed.
(Mac address error)
. Add the requirement of SkyD (Germany)
. Add Slovenian
Ρε παιδια στην αναβαθμιση λεει : ". Add Yahoo widget(Internet @TV)". Και σε μενα που ειχα το yahoo μου το αφαιρεσε! Εχει συμβει και σε αλλους αυτο;
Τι να πω ...τα 'χω ξαναπεί. Στο θεό σας, συκώνεστε απο το PC για να βλέπετε Yahoo-Facebook-Twitter στην TV σερφάροντας με το τηλεκοντρόλ.....εμ τα θέλει....ο πωπός σας!!!Ωχ τα προβληματα δεν τελειωσαν εδω!!!! Μολις τωρα βρηκα και αλλα! Εχει χαθει ο λογαριασμος χρηστη μου κι μου ζηταει συνεχεια να φτιαξω καινουργιο. Ακομα και να φτιαξω κατευθειαν χανεται παλι. Και δευτερο αν παω να μπω στο facebook, το twitter κτλ. μου λεει οτι μια αναβαθμιση υπαρχει, να κλεισω την τηλεοραση και να την αρχισω οταν την ξανα ανοιξω. Τι λετε για ολα αυτα;
παιζει . δοκιμασμενο σε 2 τιβι κιολας![]()
Τι να πω και εγω για σενα ρε φιλε; Βλεπεις οτι το θεμα του ιντερνετ ενδιαφερει πολλους. Ειπες την αποψη σου μια, την ειπεσ δυο οκ. Κρατα την για τον εαυτο σου. Και γιατι δηλαδη εσυ να κρινεις αυτο που θελουμε εμεις και να μη κρινουμαι εμεις εσενα που δε θες τηλεοραση με net; Μην ασχολεισαι λοιπον με ολα...Τι να πω ...τα 'χω ξαναπεί. Στο θεό σας, συκώνεστε απο το PC για να βλέπετε Yahoo-Facebook-Twitter στην TV σερφάροντας με το τηλεκοντρόλ.....εμ τα θέλει....ο πωπός σας!!!![]()
Ωχ τα προβληματα δεν τελειωσαν εδω!!!! Μολις τωρα βρηκα και αλλα! Εχει χαθει ο λογαριασμος χρηστη μου κι μου ζηταει συνεχεια να φτιαξω καινουργιο. Ακομα και να φτιαξω κατευθειαν χανεται παλι. Και δευτερο αν παω να μπω στο facebook, το twitter κτλ. μου λεει οτι μια αναβαθμιση υπαρχει, να κλεισω την τηλεοραση και να την αρχισω οταν την ξανα ανοιξω. Τι λετε για ολα αυτα;
Τι να πω και εγω για σενα ρε φιλε; Βλεπεις οτι το θεμα του ιντερνετ ενδιαφερει πολλους. Ειπες την αποψη σου μια, την ειπεσ δυο οκ. Κρατα την για τον εαυτο σου. Και γιατι δηλαδη εσυ να κρινεις αυτο που θελουμε εμεις και να μη κρινουμαι εμεις εσενα που δε θες τηλεοραση με net; Μην ασχολεισαι λοιπον με ολα...
Γεια σας παιδια ειμαι και εγω ενας κατοχος c653 40αρας απο saturn. Διαβαζω εδω και καιρο τι λετε για την tv η οποια ειναι παρα πολυ καλη οντως :SFGSFGSF:Παμε στο ζουμι του post μου. Λοιπον επειδη ηθελα να συνδεσω tv και pc κυριως για το dlna και με καλωδιο δεν γινοταν (γινοταν αλλα επρεπε να τρυπησω 3 τοιχους απο εκει που εχω το router) εψαξα το θεμα του wifi, ειδα το τι τσιπακι φοραει το μαμα της samsung και αποφασισα να αγορασω απο ebay με 10,10 ευρω το Dlink DWA-140 http://cgi.ebay.com/D-Link-DWA-140-...891?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa211557b το οποιο μου ερθε χτες και δουλευει αψογα. Με το που το συνδεσα το βρηκε κατευθειαν, με ρωτησε αν θελω να γινει η αλλαγη της συνδεσης απο καλωδιακη σε ασυρματη, βρηκε το AP μου και εχω κανονικα και dlna και internet@tv :ernaehrung004: Παρτα samsung που θες 50αρικα.. :twoguns:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.