Κοιτα για μενα ΒΑΣΙΚΟΣ κριτης δεν ειναι τα νουμερα αλλα τα ματια μου. Μου εκανε το κλικ σαν εικονα και την πηρα ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση.Βασικά οι βραβέυσεις ήταν του Μάνου, και την έβγαλε σαν την καλύτερη CCFL TV (μικρός ανταγωνισμός).
Το review δείχνει μια μέτρια τηλεόραση, με μαύρο στο 0.3, και απώλεια ελέγχου στο χαμηλό άκρο του φάσματος.
Οπότε λίγο προσοχή όταν γράφονται πράγματα όπως "η αποκορυφωση των LCD τηλεορασεων", ""επιασε" την κορυφη στο κεφαλαιο LCD-tv", και ότι είναι καλύτερη από άλλα μοντέλα της σάμσουνγκ.
Για πες φιλε alx255 απο που κατεβασες αυτο το καναλι με τα 3D ντοκυμαντερ, γιατι με ενδιαφερει πολυ.
Tελικά μπερδεύτηκα... Το μαύρο-PVA είναι στα 0,05 ή στα 0,3;![]()
τα παρήγγειλα και εγώ για να τα κάνω σετ με εκείνα που είχε μαζί της η τηλεόραση (46άρα 750)
τα παρήγγειλα και εγώ για να τα κάνω σετ με εκείνα που είχε μαζί της η τηλεόραση (46άρα 750)
0,03 τη μέτρησαν οι Άγγλοι, όχι 0,3...
Το ξέρω αλλά με τους Άγγλους είναι λίγο ασαφή τα πράγματα. Δεν είναι σε σκακιέρα...
(Και δεν ξέρω αν παίζει και θέμα λοταρίας στο πάνελ...)
Εγω κυριοι δεν μπαινω στην διαδικασια των μετρησεων, αν και εμπιστευομαι σε αυτες(μετρησεις) τον μανο και το fullhd.gr, το οποιο και συμβουλευομαι παραυτα, αλλα μενω στην εξαιρεση που αποτελει αυτη η τηλεοραση στο θεμα θεασης σε σχεση με αλλες τηλεορασεις, "στημενες" διπλα διπλα και να παιζουν με το ιδιο BD και φυσικα το ιδιο υλικο και χωρις "πειραγμενες" ρυθμισεις. Συγκεκριμενα πριν την αγορασω(C750), την ειδα να παιζει στο Saturn του Σταθμου Λαρισης(Αττικη), διπλα σε C8000, HX800, C7000, VT20. Περα απο το αξεπραστο "μαυρο" της VT20(Plasma), ξεχωριζε η C750 απο ολες. Ξερετε το Saturn ειναι η μονη "αλυσιδα" ηλεκτρικων που παρεχει πανω στις τηλεορασεις και το κοντρολ τους. Απο εκει μπορεις να δεις αν ειναι "πειραγμενη" καποια απο ολες. Μια μερα ειχα "φαει" 3 ωρες στο να ασχολουμαι και με τις πεντε τηλεορασεις.Δεν εχω καμμια εμπαθεια προς καποιες τηλεορασεις,ουτε κανενος ειδους "ψωνιο" με την C750. Σας μιλαω παιδια καθαρα με αντικειμενικα κριτηρια για αυτο που ειδαν τα ματια μου, συγκρινομενες οι πεντε αυτες τηλεορασεις. Υπαρχουν εξαιρεσεις, και θεωρω την C750 την καλυτερη CCFL-LCD τηλεοραση που υπαρχει. Εχω ψαξει καποια CCFL λαμπατη που να μπορει να με εντυπωσιασει οπως η Σαμυ, αλλα ματαια.
Το ξέρω αλλά με τους Άγγλους είναι λίγο ασαφή τα πράγματα. Δεν είναι σε σκακιέρα...
(Και δεν ξέρω αν παίζει και θέμα λοταρίας στο πάνελ...)
Το δικό μου σημείο πάντως είναι να είμαστε προσεκτικοί πριν ανακηρύξουμε την τηλεόρασή μας κορυφή.
Αυτο το σχολιο νομιζω οτι ειναι το ποιο αντιπροσωπευτικο για την c750,ειμαι κατοχος κι εγω μιας 40αρας και απ ολα τα σχολια που διαβασα απο την αντιπαραθεση που εχει προκυψει βρηκα μεσα στις 20 λεξεις του chris την τελεια περιγραφη της τηλεορασης μας.O αινιγματικο40 απο τον ενθουσιασμο του γινεται λιγο υπερβολικος.Μπορεί να μην είναι το τέλειο, αλλά τα κάνει όλα σε πολύ καλό βαθμό ιδιαίτερα για τα λεφτά που έκανε.
Αυτο το σχολιο νομιζω οτι ειναι το ποιο αντιπροσωπευτικο για την c750,ειμαι κατοχος κι εγω μιας 40αρας και απ ολα τα σχολια που διαβασα απο την αντιπαραθεση που εχει προκυψει βρηκα μεσα στις 20 λεξεις του chris την τελεια περιγραφη της τηλεορασης μας.O αινιγματικο40 απο τον ενθουσιασμο του γινεται λιγο υπερβολικος.
Mα κι εγω κατεληξα στην c750 επειτα απο πολυ ψαξιμο,απο εκει και περα ομως οσο αναφορα τον ανταγωνισμο και κυριως σε ακριβοτερα μοντελα συμφωνω με την αποψη οτι η τηλεοραση μας τις γονατιζει αλλα ως εκει.Οταν σε χαρακτηρισα ως υπερβολικο απο τον ενθουσιασμο σου δεν το εκανα με εμπαθεια ή κακια.Με τον chris απλα ταυτιζονται οι αποψεις σας αλλα γραφετε διαφορετικα πραγματα,ο chris υποστηριζει οτι εχουμε μια πολυ καλη value for money τηλεοραση ενω εσυ την κορυφαια στην κατηγορια.Αγαπητε Bravestar, εσυ μεινε στην διαφορα της απλοτητας για την τηλεοραση,με συγκεκχυμενες ιδεες και αποψεις,μη θελοντας να προσβαλω και να δημιουργησω κακο αντιλογο και ασε να ξερω κατι παραπανω.Δεν εχω καμμια ειδους "επαρση". Εχω "φαει" πολλες ωρες σε συγκριση με αλλες τηλεορασεις,υποτιθεται ανωτερες λογω Edge-Led. Μου αρεσει οταν θελω να κανω μια αγορα για οτιδηποτε αντικειμενο, να το ψαχνω αρκετα.Ο chris goode που καλα κανεις και συμφωνεις μαζι του, ο ανθρωπος αναφερει οτι καλυπτει και τους πιο απαιτητικους και για την ποιοτητα επεισης οτι "σκιζει" οπως λεει πολυ σωστα.Απλα στο τελος εγραψε οτι ειναι value for money σαν καλυψη αγορας για τα χρηματα που κοστιζει.Τελεια δεν ειναι, γιατι δεν υπαρχει κατι τελειο στην κατηγορια τηλεοραση και οχι μονο. Δεν διαφωνει σε κατι μαζι μου. Η τηλεοραση αυτη ειναι ΚΟΡΥΦΗ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.