Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια μικρη βοηθεια θα ηθελα. Κατεβασα μια ταινια .mkv(αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο) και εχει 2 γλωσσες. Γερμανικα και Αγγλικα. Σαν κυρια γλωσσα εχει τα Γερμανικα. Στο pc μπορω να την αλλαξω και να βαλω Αγγλικα. Οταν ομως την βαζω στην τηλεοραση να παιξει δεν μου δινει τετοια επιλογη. Εψαξα σχεδον τα παντα απο το μενου. Ξερει κανεις πως την αλλαζω?

Το βρηκα παιδια. Απλα οταν το κανεις stream κατευθειαν απο το pc με Samsung pc share manager δεν σου δινει επιλογη αλλαγης γλωσσας. Αν το βαλεις ομως σε εξωτερικο σκληρο και κανεις απο εκει αναπαραγωγη σου εχει επιλογη.

Παιδιά μια ερώτηση εχω συνδέσει ενα εξωτερικό σκληρό στην tv μπορώ να κανω rec μια ταινία απο νόβα? Γιατί μου εμφανίζει μύνημα κανένα διαθέσιμο αρχείο οταν παω για εγγραφή και δεν έχω αλλες επιλογές μετά.

Επειδή εχω κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να μου τις λύσετε σας τις παραθέτω παρακατω:

1. Αρχεία m2ts & ts παιζει? Γιατί του εχω βάλει 2 αρχεια m2ts και δεν τα βλέπει καν.

2. Αν τα αρχεια mkv έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους τους αναγνωρίζει και τέλος αν εχω και εξώφυλλο της ταινίας ακριβώς στο ίδιο όνομα με τη ταινία αλλά να αλλάζει η επέκταση το αναγνωρίζει σαν εξώφυλλο της ταινίας όπως κάνει το wd tv live?

3. Στη usb2 γιατί δεν αναγνωρίζει κανέναν μα κανέναν δίσκο που του έβαλα?
Είναι μόνο για αναβάθμιση λογισμικού η usb2 και όχι για media player?

4. Δοκίμασα να μετονομάσω καποια m2ts αρχεια σε ts και ενώ τα παιζει ΔΕΝ με αφήνει να πάω μπροστά ή πίσω την ταινία ούτε σε συγκεκρημένο χρόνο γιατί αυτό?

5. Φυλάει σε καποιο φάκελο ή αρχείο τις θέσεις τις ποιες σταματάς την κάθε ταινία ωστε μετά να μπορείς να τη συνεχίσεις από εκεί? Και αν ναι που και πως μπορείς να σβήσεις αυτό το αρχείο/φάκελο?

Επίσης γίνετε ΧΩΡΙΣ να κατεβάσουμε το πρόγραμμα της samsung PC share manager να κανουμε κοινόχρηστους φακελους στα win7 64bit που θα τους βλέπει το media application της τηλεόρασης?

Αν ναι πως ακριβώς γίνετε κάτι τετοιο?
Έκανα τις παραπάνω ερωτήσεις στο τοπικ της τηλεόρασης μου(samsung le40c653) αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει και ψάχνω να ρωτήσω ένα σωστό τοπικ για να λάβω κάποιες απαντήσεις.

πάντως η εταιρεία μας ξέχασε...ούτε μια αναβάθμιση εδώ και μήνες

εχω την αποψη οτι αναβαθμισεις τελος για την tv μας. εχουν παρει σειρα τα νεα μοντελα.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εχω την αποψη οτι αναβαθμισεις τελος για την tv μας. εχουν παρει σειρα τα νεα μοντελα.
Aυτο πιστευω κι εγω.

Παιδιά κανείς δεν ξέρει να με βοηθήσει στο θέμα της εγγραφής σε νοβα αν γίνεται;μια απάντηση ;

Προχθές την έδωσα στο Service (Ήρθαν και την πήραν μετά από τηλεφωνική κλήση στην Samsung). Μαζί τους έδωσα και ένα σκληρό δίσκο με αποσπάσματα με το πρόβλημα (έκανα εγγραφή κάθε φόρα που παρουσιαζόταν σε διάφορα κανάλια ) έτσι ώστε να καταλάβουν τι έχει. Πιθανόν να μου αλλάξουν πλακέτα (έτσι μου είπε το παΐδι που την παρέλαβε, χωρίς να είναι σίγουρο) αφού του εξήγησα το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσω για νεότερα.

Μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν ότι μου άλλαξαν την κεντρική πλακέτα. Την πηρά μετά από 15 ημέρες (ήταν και ο 15Αυγουστος στο διάστημα αυτό). Η TV παίζει μια χαρά – δεν παρουσιάζει το πρόβλημα με τα pixels αλλά… μετά από περίπου 30 με 45 λεπτά από το άνοιγμα της κλείνει και ανοίγει μόνη της. Για να σας προλάβω δεν είναι ενεργοποιημένο το s/w upgrade , ούτε timers , ούτε κάποια άλλη επιλογή που μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργεια αυτή. Το κάνει και όταν βλέπω ψηφιακά και αναλογικά και HDMI , etc.
Την πήραν πίσω και αναμένω την απάντηση τους. (δεν έκανα κλήση στην Samsung την δεύτερη φόρα).
Και η Φώτο που δείχνει τι κάνει η tv προτού να ανοίξει και να κλείσει μόνη της.
Αναμένουμε νεότερα.

Καλημέρα. Θα κάνω update σε 46C750, απλά κατεβάζω το αρχείο σε USB και το βάζω στην τηλεόραση? Θέλει FAT32 ή δουλεύει και σε NTFS format?
Επίσης, αν κάποιος έχει όρεξη, μπορεί να μου γράψει κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις για βέλτιστη εικόνα? Ο χώρος είναι φωτεινός.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επίσης, αν κάποιος έχει όρεξη, μπορεί να μου γράψει κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις για βέλτιστη εικόνα? Ο χώρος είναι φωτεινός.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

στη σελιδα 70 Post 698 ειχα δωσει καποιες ρυθμισεις συμφωνες με τα δικα μου γουστα. αν θελεις ριξε μια ματια.

Μου τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν ότι μου άλλαξαν την κεντρική πλακέτα. Την πηρά μετά από 15 ημέρες (ήταν και ο 15Αυγουστος στο διάστημα αυτό). Η TV παίζει μια χαρά – δεν παρουσιάζει το πρόβλημα με τα pixels αλλά… μετά από περίπου 30 με 45 λεπτά από το άνοιγμα της κλείνει και ανοίγει μόνη της. Για να σας προλάβω δεν είναι ενεργοποιημένο το s/w upgrade , ούτε timers , ούτε κάποια άλλη επιλογή που μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργεια αυτή. Το κάνει και όταν βλέπω ψηφιακά και αναλογικά και HDMI , etc.
Την πήραν πίσω και αναμένω την απάντηση τους. (δεν έκανα κλήση στην Samsung την δεύτερη φόρα).
Και η Φώτο που δείχνει τι κάνει η tv προτού να ανοίξει και να κλείσει μόνη της.
Αναμένουμε νεότερα.

Νεώτερα από το service είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το motherboard (ξανά). Έχουν κάνει παραγγελία καινούργιας και αναμένω νεότερα. Μου ανάφεραν ότι δεν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού.

αυτό είναι υποκειμενική γενίκευση...προσωπικά δεν μου έχει αστοχήσει καμία σαμσουνγκ και έχουμε 5 στην οικογένεια!

Η Sony φιλε bravestar εχει μεινει τοσο πισω σε τεχνολογια-τεχνογνωσια για τους εξης σημαντικους κατ εμε λογους: Αγοραζει πανελ απο την Samsung(SPVA), ενω παλιοτερα ειχε "συγκρουστει" με την Sharp που απο την δευτρερη επαιρνε το UV2A πανελ. Για να μην γελιομαστε και να ξερουμε να διακρινουμε τα σωστα και τα συναφη, καθε εταιρια που θελει να σεβεται το προφιλ της θα πρεπει να εχει και τεχνογνωσια. Μετα ερχεται και το αβαν-γκαρντ στην τεχνολογια της, εφοσον τα καταφερει. Δηλαδη να πρωτοπορησει σε "τομες" κυριως. Οχι σε μια απλη μηχανη ρυθμισης και ενδυναμωσης της εικονας και των παραμετρων οπως το "bravia-engine". Το Hyper real engine της Samy ειναι ανωτερο. Εκ των βαθεων. Οπως οταν καποτε εκανε την διαφορα με το περιβοητο "βημα" Trinitron στις CRT. Οχι μονο στα σημεια αλλα και στο δια ταυτα, η Samsung ειναι στην επομενη μερα της τεχνογνωσιας με πανελ 13-ης γενιας και οχι μονο στις τηλεορασεις. Βλεπε smartphone, gadgets, κ.ο.κ.
:firstprize: Samy on the top!!!