Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειδα προχθες το Avatar σε 3D μεσω PS3(αναβαθμισμενο για 3D) και ακομα ψαχνω το σαγονι μου....εχουν βγει αρκετες ταινιες αλλα ο χρονος μου αυτο το διαστημα ειναι περιορισμενος με την δουλεια που κανω. Οποιος εχει PS3 ας δοκιμασει να παιξει ταινιες σε 3D. Λενε πως η παιχνιδομηχανη αυτη, εκτος του οτι κανει αριστα την δουλεια της σε παιχνιδια και γραφικα, παραλληλα ειναι και ενα αριστης ποιοτητας Blu Ray Player. Παραθεστε οσοι εχετε παρομοιες εμπειριες κυριοι, ή προσθεστε ταινιες που αξιζει να τις δουμε. Ευχαριστω, Δημητρης.

Ειδα προχθες το Avatar σε 3D μεσω PS3(αναβαθμισμενο για 3D) και ακομα ψαχνω το σαγονι μου....εχουν βγει αρκετες ταινιες αλλα ο χρονος μου αυτο το διαστημα ειναι περιορισμενος με την δουλεια που κανω. Οποιος εχει PS3 ας δοκιμασει να παιξει ταινιες σε 3D. Λενε πως η παιχνιδομηχανη αυτη, εκτος του οτι κανει αριστα την δουλεια της σε παιχνιδια και γραφικα, παραλληλα ειναι και ενα αριστης ποιοτητας Blu Ray Player. Παραθεστε οσοι εχετε παρομοιες εμπειριες κυριοι, ή προσθεστε ταινιες που αξιζει να τις δουμε. Ευχαριστω, Δημητρης.
Αν και είμαστε of topic, που το βρήκες το Avatar σε 3d;
Όσο αφορά για αυτά που γράφεις συμφωνώ. Δε είμαι βέβαια σίγουρος οτι το ps3 είναι και άριστο blu ray player, και μάλιστα σε 3d, αλλά σίγουρα κάνει τη δουλεία του πάρα πολύ καλά.
Πρίν λίγες μέρες είδα τους Πειρατές της Καραϊβικής ( το τελευταίο ) σε 3d, από το ps3, και ήταν αρκετά καλό. Θα έλεγα όχι τεράστιο βάθος, αλλά κατά παράδοξο τρόπο δεν είδα σχεδόν καθόλου cross talk. ( tv samsung 46 c8000 )

Καλημερα,
σε πιο ver ειναι το pS3? Το ειδες διαμεσου multinan? (46c750)

Μολις χθες περασα το καινουριο firmware-update "3.72" για το PS3.Οσον αφορα για τις 3D ταινιες, τις παιζει, ηδη, απο την αναβαθμιση 3.60 και επειτα. Την αναβαθμιση, ναι, την περασα μεσω multilan. Απο μονο του, μολις μπηκα να παιξω Gran Tourismo-5 μου εβγαλε αναβαθμιση για το PS3 πριν προλαβω να βαλω το BD-Player(GT5). Παραλληλα μου εκανε κι ενα upgrade στο GT5 μολις το εβαλα να "παιξει". παντως το 3D του PS3, αξιζει πολυ.

Last edited by a moderator:
Μολις χθες περασα το καινουριο firmware-update "3.72" για το PS3.Οσον αφορα για τις 3D ταινιες, τις παιζει, ηδη, απο την αναβαθμιση 3.60 και επειτα. Την αναβαθμιση, ναι, την περασα μεσω multilan. Απο μονο του, μολις μπηκα να παιξω Gran Tourismo-5 μου εβγαλε αναβαθμιση για το PS3 πριν προλαβω να βαλω το BD-Player(GT5). Παραλληλα μου εκανε κι ενα upgrade στο GT5 μολις το εβαλα να "παιξει". παντως το 3D του PS3, αξιζει πολυ.

την 3.72 την εβαλα και εγω προχτες αν και δε ξερω τι παραπανω εχει απο τις αλλες.
Το ps3 αξιζει σε 3d ειδικα αν τα παιχνιδια ειναι συμβατα με το 3d ειναι τρομερα.

την 3.72 την εβαλα και εγω προχτες αν και δε ξερω τι παραπανω εχει απο τις αλλες.
Το ps3 αξιζει σε 3d ειδικα αν τα παιχνιδια ειναι συμβατα με το 3d ειναι τρομερα.

Το Gran tourismo 5 αν το "τρεξεις" με "ψευδο-3D", δηλαδη μετατροπη απο 2D σε 3D θα δωσει αποτελεσμα γιατι το GT5 εχει υποστηρικτικα στοιχεια για να δωσει αποτελεσμα. Και δινει αν εισαι κοντα και ειναι σκοτεινα....
Εδω που τα λεμε, εμενα μου εχει "δουλεψει" καλα το 3D, η το "ψευδο-3D", με κλειστα παραθυρα, η κλειστα φωτα. "Μπαινεις" πιο ευκολα στο δια-ταυτα της απολαυσης. Η ταπεινη μου αποψη παντα.

Αρα μιλαμε για OFW 3.72 και οχι για CFW.

ναι αφτο ενωη δεν ξερη απο CFW και multinan
μπες στα οπτιονς του Gran tourismo 5 και ρυθμισε το 3D
το πανω 92
το κατο 100
φορα γυαλακια και απλα ζηστο ειναι η τελια ρυθμιση του 3D

το πανω 92
το κατο 100
Που χάθηκες εσύ;
Σε πεθυμήσαμε!!!!

το πανω 92
το κατο 100

Thanks.

το πανω 92
το κατο 100

Μια ερωτηση. Η εντολη της ρυθμισης για το 3D στις επιλογες στο GT5 δεν μου κανει επιλογη να μπω να το ρυθμισω. Φταιει το οτι εχω συνδεσει το PS3 με την C750 με RGB-κλωνο σε Scart και οχι με HDMI? Θελει HDMI και να ειναι 1.4 με επιστροφη που το υποστηριζει και η τηλεοραση μας? Μετα θα μπορει να με "βαλει" στις ρυθμισεις?

Μια ερωτηση. Η εντολη της ρυθμισης για το 3D στις επιλογες στο GT5 δεν μου κανει επιλογη να μπω να το ρυθμισω. Φταιει το οτι εχω συνδεσει το PS3 με την C750 με RGB-κλωνο σε Scart και οχι με HDMI? Θελει HDMI και να ειναι 1.4 με επιστροφη που το υποστηριζει και η τηλεοραση μας? Μετα θα μπορει να με "βαλει" στις ρυθμισεις?
Ναι οπος δηποτε πρεπη να βαλης HDMI 1.3
μην πσρης 1.4 δεν το υποστιριζη το ρς3

-bye-για σου φιλε λεονιδ-bye-

Ναι οπος δηποτε πρεπη να βαλης HDMI 1.3
μην πσρης 1.4 δεν το υποστιριζη το ρς3

-bye-για σου φιλε λεονιδ-bye-
Έχει ειπωθεί πολλές φορές, να το πούμε άλλη μία.
Το καλώδιο Hdmi, για να δείξει 3D, αρκεί να είναι high speed transimision, το 1.3 ή 1.4 δε έχει καμία ουσία για αυτό το θέμα.
Για παράδειγμα το δικό μου καλώδιο που συνδέει τηλεόραση με ps3 είναι 1.3 αλλά με τη παραπάνω προδιαγραφή, και βλέπω άριστα το 3d υλικό.
Έκανα δοκιμή και με 1.4 που έτυχε να έχω, και δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Οπότε σε καλή τιμή να είναι το καλώδιο και ας είναι και 1.4, δουλεύει πάλι άψογα.
Φιλικά Λεωνίδας.

Last edited:
Καλημέρα,

εχω το εξης προβλημα. Μόλις ανοίγω την τηλεόραση (46C750) μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλείνη μονη της και μετα απο λίγο ανοιγει παλι και μια απο τα ιδια.

Αυτο δεν εχει σημασια σε πιο καναλι είναι.

Νομιζω οτι παμε για τροφοδοτικο.

Καμια γνώμη ?

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα,

εχω το εξης προβλημα. Μόλις ανοίγω την τηλεόραση (46C750) μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλείνη μονη της και μετα απο λίγο ανοιγει παλι και μια απο τα ιδια.

Αυτο δεν εχει σημασια σε πιο καναλι είναι.

Νομιζω οτι παμε για τροφοδοτικο.

Καμια γνώμη ?

Μήπως έχει ενεργοποιημένο από το μενού κάποιο έλεγχο για update,για ρίξε μια ματιά.

Οχι δεν έχει ενεργοποιημενο ελεγχο για update. Θυμαμαι οτι το εχω απενεργοποιησει. Εξάλλου δεν μπορω να μπω στο μενου γιατι κλεινει απο μονη της. Επισης μεχρι χθες το βραδυ που την εκλεισα για να παω για υπνο δεν είχε προβλημα. Μαλλον θα πάρω το service τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι δεν έχει ενεργοποιημενο ελεγχο για update. Θυμαμαι οτι το εχω απενεργοποιησει. Εξάλλου δεν μπορω να μπω στο μενου γιατι κλεινει απο μονη της. Επισης μεχρι χθες το βραδυ που την εκλεισα για να παω για υπνο δεν είχε προβλημα. Μαλλον θα πάρω το service τηλέφωνο.

Μήπως έχεις κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη επάνω και προσπαθεί να κάνει αυτή update ή προσπαθεί να επικοινωνήσει με την τηλεόραση ;

Εξάντλησε και αυτή την πιθανότητα και μετά επικοινώνησε με το service.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.