Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα και αξιόπιστα για το αν και πως υποστηρίζεται η αναπαραγωγή από την τηλεόραση MKV με ήχο DTS 5.1.
Και επιπλέον επειδή χρησιμοποιώ το HTPC σαν player τέτοιων αρχείων.
Σίγουρα στο εγχειρίδιο αναφέρεται ότι υποστηρίζεται σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα Samsung, αλλά η δικιά μου σύντομη δοκιμή αφορούσε υλικό που αναπαράγεται μέσω δικτύου DLNA και όχι μέσω USB.Ίσως αυτή είναι μία αλλά βασική διαφορά.
Για να το πω σίγουρα πρέπει να ολοκληρώσω μια σειρά δοκιμών που δεν έχω άμεσα τον χρόνο να το κάνω και λυπάμαι για αυτό.
Το θέμα δεν είναι ότι το έπαιξε στέρεο, ή χωρίς ήχο αλλά εμφάνισε το μήνυμα μη συμβατός τύπος αρχείου.
Για να βγει λοιπόν ασφαλές συμπέρασμα απαιτούνται πολύ περισσότερες δοκιμές.
Απλά αναφέρω τι μου έτυχε, και όχι αν η τηλεόραση παίζει ή δεν παίζει συγκεκριμένα αρχεία.
Επειδη εχω παραγειλει και εγω την c750 46'' μπορεις να μου πεις απο που
μπορω να κατεβασω 3D υλικο και που θα βρω τα 3D γυαλια και τον transmiter?

Μου ειπανε απο την ηλεκτρονικη οτι με 309 ευρω κανω επεκταση εγγυησης για +3 χρονια αξιζει ?
Γενικα χαλανε ευκολα οι LCD τηλεορασεις ?

Και κατι αλλο ειχε καμενα pixels εσενα η δικια σου ?

Επειδη εχω παραγειλει και εγω την c750 46'' μπορεις να μου πεις απο που
μπορω να κατεβασω 3D υλικο και που θα βρω τα 3D γυαλια και τον transmiter?

Μου ειπανε απο την ηλεκτρονικη οτι με 309 ευρω κανω επεκταση εγγυησης για +3 χρονια αξιζει ?
Γενικα χαλανε ευκολα οι LCD τηλεορασεις ?

Και κατι αλλο ειχε καμενα pixels εσενα η δικια σου ?

Νομίζω σου απάντησα με το προηγούμενο post μου στην προηγούμενη σελιίδα, αλλά μάλλον δεν το είδες.
Καμμένα pixels δεν παρατήρησα.

3D υλικο απο που μπρορω να κατεβασω ?
επισης επεκταση εγγυησης εσυ εκανες ?

firmware update της εκανες ?

ξερεις πως γινετε ?

Το firmware update γίνεται είτε μέσω USB είτε μέσω internet.
Δεν συνηθίζω να κάνω firmware update στις συσκευές μου που έχουν flash memory εκτός και αν αντιμετωπίζω συγκεκριμένα προβλήματα που θα τα επίλυε μόνο μια τέτοια αναβάθμιση.

Καλορίζικη στους νέους κατόχους, φίλε SLionB, ότι link με πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του εν λόγω μοντέλου χρειάζεται να γίνει EDIT στο 1o post με κάποιο γενικό τίτλο, που θα μπορέσει να βοηθήσει τους κατόχους ή τους υποψήφιους αγοραστές, μου το λες για να το προσθέτω, για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...;)

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παντως παιδια οκ ολα αυτα που λεει ο φιλος αν και δεν την εχω δοκιμασει με δικτυο ακομα και θα αργησω μιας και εχω μονο wireless εκει που ειναι η τβ και δεν βιαζομαι να παρω ασυρματο ανταπτορ
οσο για το 3δ εγω οπως ξαναπα επαιξα στο pc το συνδεδεμενο με hdmi βιντεακια 3δ και ειτε φορουσα γυαλια ειτε οχι το ιδιο εβλεπα στην τβ
τωρα ειναι καποια ρυθμιση που μου ξεφευγει μαλον η θελει κανα 1.4 δεν ξερω η μηπως τοχα σε λαθος hdmi εισοδο ...

Με τα γυαλιά της Samsung θα δεις 3D από τον υπολογιστή μέσω HDMI ( αδιάφορο το 1.3 ή 1.4 ) χωρίς να χρησιμοποιήσεις stereοscopic player.Θα κάνεις κανονικό 2D playback στο PC, θα ενεργοποιήσεις το 2D->3D στην TV, και θα πατήσεις το κουμπάκι να ενεργοποιηθούν τα ενεργά γυαλιά.
Το stereoscopic playback μέσω κάποιου player δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι σίγουρα συμβατό με τα 3D γυαλιά της Samsung καθώς συνήθως τα γυαλιά είναι συμβατά με συγκεκριμένη τηλεόραση.

Καλορίζικη στους νέους κατόχους, φίλε SLionB, ότι link με πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του εν λόγω μοντέλου χρειάζεται να γίνει EDIT στο 1o post με κάποιο γενικό τίτλο, που θα μπορέσει να βοηθήσει τους κατόχους ή τους υποψήφιους αγοραστές, μου το λες για να το προσθέτω, για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...;)

Σε ευχαριστώ.Ότι έχω θα σε ενημερώσω.

το θεμα ειναι τα 3δ βιντεο η ταινιες που εχουμε ηδη στην κατοχη μας και σιγουρα ειναι καλυτερες απο 2δ-3δ μετατροπη της τβ δεν μπορουμε καπως να τις δουμε στην τβ?
http://www.3dflightsim.com/articles/HDTVisHERE_p2.htm
ριξτε μια ματια εδω για απαντησεις σε αποριες αλλα οπως ειπα δεν απαντα στο δικο μου ερωτημα...

το θεμα ειναι τα 3δ βιντεο η ταινιες που εχουμε ηδη στην κατοχη μας και σιγουρα ειναι καλυτερες απο 2δ-3δ μετατροπη της τβ δεν μπορουμε καπως να τις δουμε στην τβ?
http://www.3dflightsim.com/articles/HDTVisHERE_p2.htm
ριξτε μια ματια εδω για απαντησεις σε αποριες αλλα οπως ειπα δεν απαντα στο δικο μου ερωτημα...

Τι είδους 3D έχεις στην κατοχή σου?
Είναι side by side 3D?
Και σε τι format είναι ?
Δοκίμασες κάποιο από αυτά αντί να τα κάνεις
playback από το PC να τα βάλεις σε ένα USB stick και να
δοκιμάσεις να κάνεις αναπαραγωγή από TV?
Ή ακόμα και μέσω δικτύου αν έχεις Windows 7 δεν μπορείς να τα κάνεις playback και να τα δεις 3D?
Προσπάθησε προς το παρόν να αποφύγεις την λύση playback 3D υλικού μέσω PC καθώς δεν υπάρχουν ακόμα σίγουρες και εγγυημένες λύσεις.

καλη ιδεα το usb θα το δοκιμασω οταν ξαναπαω σπιτι
εχω και side by side αλλα και interlaced (εννοω το κανονικο θαμπο που βλεπουμε σαν ελαφρα διπλη εικονα συνηθως στις 3δ)
πιθανως να εχεις δικιο και το σημα του pc να μην μπορει να το λαβει ως 3δ η τβ ...

Παιδια ειμαι ετοιμος να την παρω κ γω...απο τηλεοπτικο τη λεει?? Εγω βλεπω πολη μπαλα χωρς αλλα κ ισος με νοβα....

Μοιπος η <Σονυ ειναι καλητερες σαυτο ...?? 40εχ500

σε τηλεοπτικο που την δοκιμασα μου φενεται οτι ειναι καλυτερες οι παλιες crt..

αλλα η tv ειναι διαμαντι σε high definition ξεχωριζε απο τις αλλες αντιστοιχες led.

Αμα θες να την δεις πως παιζει στο ηρακλειο την εχει η ηλεκτρονικη στις 40''.

Εγω την παραγειλα απο εκει στα 1495 ευρω τις 46 ιντσες με την προσφορα που ειχανε.

Last edited:
για να φτασουν οι lcd τις παλιες σε τηλεοπτικο πρεπει το τηλεοπτικο να γινει 1080π το οποιο δεν το βλεπω αμεσα
ωστοσο με το upgrade π κανουν και με το ψηφιακο σημα συντομα θα γινουν αρκετα καλες
η δε δικια μας σκιζει απλα θελει λιγο προσοχη να ξερετε το καλωδιο της κεραιας να ειναι καλο αλλιως πεφτει το σημα
με σωστο καλωδιο και καλη κεραια ειναι σουπερ
οσο για pc κτλ σκιζει και παλι
γενικα ισως η καλυτερη τβ για τα λεφτα της αν βαλεις και το 3δ

καλη ιδεα το usb θα το δοκιμασω οταν ξαναπαω σπιτι
εχω και side by side αλλα και interlaced (εννοω το κανονικο θαμπο που βλεπουμε σαν ελαφρα διπλη εικονα συνηθως στις 3δ)
πιθανως να εχεις δικιο και το σημα του pc να μην μπορει να το λαβει ως 3δ η τβ ...

Θα σου παίξει σίγουρα από USB.
Μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε το 3D Demo που έχουν στα καταστήματα στην επίδειξη 3D στις C7000 και C8000?
Αυτό με τις πολικές αρκούδες κάτω από το νερό, με το παιδάκι με το νεροπίστολο κλπ?

σε τηλεοπτικο που την δοκιμασα μου φενεται οτι ειναι καλυτερες οι παλιες crt..

αλλα η tv ειναι διαμαντι σε high definition ξεχωριζε απο τις αλλες αντιστοιχες led.

Αμα θες να την δεις πως παιζει στο ηρακλειο την εχει η ηλεκτρονικη στις 40''.

Εγω την παραγειλα απο εκει στα 1495 ευρω τις 46 ιντσες με την προσφορα που ειχανε.

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό αλλά τα αναλογικά κανάλια τα παίζει περίφημα.
Μήπως δεν έχεις καλό σήμα?
Σημειωτέον ότι ακόμα τις τηλεοράσεις μας τις έχουμε αρύθμιστες καθώς δεν έχει βγει ακόμα κάποιο review με ρυθμίσεις για calibration.
Μέχρι τότε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις ρυθμίσεις της C650.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1204402&postcount=165

Last edited:
ναι η αληθεια ειναι οτι εκει που την ειδα δεν ειχε καλο σημα η κεραια με αποτελεσμα να φενονται ολες οι ατελειες..
Τελικα DTS στα mkv παιζει η συγκεκριμενη ?

Last edited:
Τελικά την έχεις παραλάβει την τηλεόραση ή την έχεις δει μόνο σε μαγαζί??...

...γιατί σε έχω βάλει και στους κατόχους....;)

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν κάνουν οι ρυθμίσεις άλλων τηλεοράσεων σε οποιοδήποτε μοντέλο, το αυτό ισχύει ακόμα και για ίδια μοντέλα.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1141133&postcount=2076

Αν οι ρυθμίσεις δεν κάνουν ακόμα και για τα ίδια μοντέλα τότε τι νόημα έχει η συνεχής αναζήτηση των βέλτιστων ρυθμίσεων στα διάφορα reviews?