Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφου παρω την καινουργια και δεν εχει προβλημα θα σας πω πως τους
επεισα να μου την αλλαξουνε γιατι με απλως dead pixel δεν την αλλαζουνε..

Last edited:
Παιδες την παραγγειλα σήμερα απο βδομαδα Τρίτη Τετάρτη θα την εχω:Banane0:

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδες την παραγγειλα σήμερα απο βδομαδα Τρίτη Τετάρτη θα την εχω:Banane0:

Συμβουλη...

ΜΗΝ δωσεις λευτα αν πρωτα δεν ελενξεις για καμμενα pixels

θα την φερουν στο σπιτι θα την στησουν και θα τους πληρωσω. To καμμενο pixel πως εντοπιζεται; παραμενει συνεχως το ιδιο χρωμα;;

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα την φερουν στο σπιτι θα την στησουν και θα τους πληρωσω. To καμμενο pixel πως εντοπιζεται; παραμενει συνεχως το ιδιο χρωμα;;

Ειτε ειναι μαυρο σε λευκο φοντο που παει να πει πως ειναι καμμενο
ειτε ειναι μπλε/κοκκινο/πρασινο που παει να πει πως ειναι κολλημενο pixel.

Εμενα ενα pixel ειτανε συνεχεια κοκκινο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειτε ειναι μαυρο σε λευκο φοντο που παει να πει πως ειναι καμμενο
ειτε ειναι μπλε/κοκκινο/πρασινο που παει να πει πως ειναι κολλημενο pixel.

Εμενα ενα pixel ειτανε συνεχεια κοκκινο

Thanks θα το εχω στο νου μου. Οταν με το καλο παρεις την καινουργια εστω και με pm θα με ενδιεφερε να μου πεις πως αντέδρασες
Κατι αλλο να προσεξω κατα την παραλαβη;;

Για dead pixels και για clouding να προσεξεις αν και δε νομιζω να εχει
clouding

Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εάν συνδεθεί ενα Blue Ray player με HDMI στη τηλεόραση, θα μπορούσε αυτή να βγάλει τον ήχο από την optical έξοδο;

μαλλον ναι αλλα γιατι δεν περνεις τον ηχο απο το blu ray player

Θεωρείτε ότι θα ηταν προτιμότερο να κινηθώ για τη σάμι παρά για την LG le8500?Αυτό που ζητάω είναι μια TV 46-47 ίντσες, με ίντερνετ, pvr και χωρίς προβλήματα στη λειτοουργία της.

μαλλον ναι αλλα γιατι δεν περνεις τον ηχο απο το blu ray player

Σκέφτομαι τη πιθανότητα αγορας all in one home cinema, και τη μελλοντική προσθήκη 3D blue ray. Πώς θα μπορούσα να περάσω ήχο στο home cinema;

Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εάν συνδεθεί ενα Blue Ray player με HDMI στη τηλεόραση, θα μπορούσε αυτή να βγάλει τον ήχο από την optical έξοδο;

Ναι αυτή είναι και η συνήθης συνδεσμολογία, προ HDMI 1.4.
H οπτική έξοδος της TV οδηγείται στον AV Receiver.
http://www.hdmi.org/images/hdmi_1_4/arc_before_400.jpg
Στην συγκεκριμένη τηλεόραση βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί το HDMI2 ( ARC ) με τον AV Receiver καθώς το Audio Return Channel ενός καλωδίου HDMI 1.4 μας απαλλάσει από την χρήση του οπτικού καλωδίου.
Προυπόθεση να υποστηρίζει HDMI 1.4 o AV Receiver.

http://www.hdmi.org/images/hdmi_1_4/arc_after_400-3.jpg

Πώς θα μπορούσα να περάσω ήχο στο home cinema;

Θα πρέπει το all in one σύστημα που θα πάρεις να διαθέτει οπωσδήποτε μία ψηφιακή είσοδο (coaxial ή optical).....

Ομως εφόσον θα προσθέσεις αργότερα 3D Blue Ray player, καλύτερα να αποφύγεις τέτοιου είδους σύστημα και να προτιμήσεις τη λύση ξεχωριστού ενισχυτή με HDMI v.1.4 και ηχείων 5.1.

καλημερα παιδια..παρελαβα την 46αρα την τριτη...ολα οκ μεχρι που αποφασισα να δω ταινια στα σκοτεινα. Αισχρο clouding kai flashlighting κατω αριστερα. Κριμα...περιμενω καινουργια την παρασκευη.ελπιζω να ειναι οκ...

Μακάρι να πάνε όλα καλά, καλώς ήρθες στη παρέα και περιμένουμε σχετική ενημέρωση μετά την αλλαγή... -bye-

καλημερα παιδια..παρελαβα την 46αρα την τριτη...ολα οκ μεχρι που αποφασισα να δω ταινια στα σκοτεινα. Αισχρο clouding kai flashlighting κατω αριστερα. Κριμα...περιμενω καινουργια την παρασκευη.ελπιζω να ειναι οκ...

• Τρίτη παρέλαβες
  • Τετάρτη όλα ΟΚ
  • Πέμπτη διαπιστώνεις clouding
  • και Παρασκευή περιμένεις καινούργια!
Πρέπει να είναι από τις γρηγορότερες αντικαταστάσεις τηλεόρασης!
Το flashlighting τι ακριβώς είναι?
Δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία να μας δείξεις το πρόβλημα?

ναι στειλε μια φωτο μην την πατησω και εγω που περιμενω καινουργια
λογω dead pixel