Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ολόκληρη ταινία από USB stick για να σου απαντήσω, παρά μόνο μικρής διάρκειας trailers.
Το ερώτημα είναι αν στο κάνει μόνο κατά την αναπαραγωγή ταινίας ή ακόμα και αν το έχεις απλά ακουμπισμένο στην USB γιατί ενδέχεται όντως να αποσυνδέεται λόγω του βάρους του.Δοκίμασε επίσης και στην άλλη USB θύρα να δεις αν σου κάνει το ίδιο.
Πιστεύω πάντως ότι απαιτείται USB Hard Disk για αξιόπιστα αποτελέσματα playback όπως φυσικά απαιτείται και για το recording του PVR.

Δοκίμασε να ανοίξεις το μενού επιλογής 3D της τηλεόρασης. Αν είναι γκριζαρισμένο ή με οποιαδήποτε επιλογή από side-by-side, top-to-bottom, vertical stripe, checkerboard, frequency, βλέπεις ό,τι να 'ναι, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος πως είναι frame packing...

Καλή ιδέα θα το κοιτάξω.
Βασικά υπάρχει μια βασική διαφορά στο πως συμπεριφέρεται η τηλεόραση.
Όταν κάνεις αναπαραγωγή υλικού μέσω του player της TV ή μέσω HTPC σε οποιοδήποτε 3D υλικό που είναι κωδικοποιημένο σε Single Frame SS3D πρέπει να επιλέξεις χειροκίνητα 3D στο τηλεκοντρόλ και να γυρίσεις την τηλεόραση σε 3D mode αλλά και να επιλέξεις και το 3D format εισόδου.
Όταν παίζεις 3D games με το PS3 η τηλεόραση γυρίζει αυτόματα σε 3D χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις κάτι στην TV όσον αφορά το φορμάτ 3D.
Αυτό από μόνο του πρέπει να δηλώνει την διαφορά του φορμάτ είτε είναι FS-SS3D ή frame packing ( οι πληροφορίες που είχα ήταν ότι αυτό θα υποστηρίζεται μόνο στο BluRay playback)

Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ολόκληρη ταινία από USB stick για να σου απαντήσω, παρά μόνο μικρής διάρκειας trailers.
Το ερώτημα είναι αν στο κάνει μόνο κατά την αναπαραγωγή ταινίας ή ακόμα και αν το έχεις απλά ακουμπισμένο στην USB γιατί ενδέχεται όντως να αποσυνδέεται λόγω του βάρους του.Δοκίμασε επίσης και στην άλλη USB θύρα να δεις αν σου κάνει το ίδιο.
Πιστεύω πάντως ότι απαιτείται USB Hard Disk για αξιόπιστα αποτελέσματα playback όπως φυσικά απαιτείται και για το recording του PVR.

Δεν αποσυνδεεται λογω βαρους επισης δοκιμασα να το βαλω στην αλλη usb και τα ιδια.
Αποσυνδεεται μονο οταν παιζω ταινια οταν δε παιζω ταινια δεν αποσυνδεεται

Δεν αποσυνδεεται λογω βαρους επισης δοκιμασα να το βαλω στην αλλη usb και τα ιδια.
Αποσυνδεεται μονο οταν παιζω ταινια οταν δε παιζω ταινια δεν αποσυνδεεται

Αν δεν δοκιμάσεις και άλλη USB συσκευή, δεν θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα αν φταίει το stick ή η τηλεόραση.

μπα η τηλεοραση φταιει..
ελπιζω η καινουργια που θα ερθει να μην το κανει αυτο γιατι ειναι πολυ σπαστικο.

α και κατι αλλο στελνω μερικες μονοχρωμες φοτο για να τσεκαρετε για dead pixels απο usb

Attachments

• black.jpg
    black.jpg
    7.8 KB · Views: 71
  • white.jpg
    white.jpg
    7.8 KB · Views: 66
  • bw.jpg
    bw.jpg
    13.5 KB · Views: 59
  • blue.jpg
    blue.jpg
    7.8 KB · Views: 58
  • green.jpg
    green.jpg
    7.8 KB · Views: 55
  • red.jpg
    red.jpg
    7.8 KB · Views: 54
Last edited:
βαλτε με και εμενα στους κατοχους.:2thumb22sup:
Σημερα το μεσημερι ηρθε η τηλεοραση. Δεν προλαβα πολλα να κανω λογω δουλειας αλλα ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογή μου.απλα εντυπωσιακη. Σε dvd και mkv απο σκληρό η εικονα πανω απο τις προσδοκιες μου. το μονο που με ξενιζει λιγο ειναι τα 200hz που δινουν μια τρισδιστατη μεν ντοκυμαντεριστικη (νεος ορος ) δε αισθηση στην ταινια.

Τα ψηφιακα καναλια εχουν καλη εικόνα αλλα πολυ εντονα χρωματα, τα δε αναλογικά αν ειχαν λιγο παρασιτο ή τρεμοπαιγμα στην παλια crt τωρα δεν βλεπονται. Χαζομαρα θα πω αλλα μπορω να ρυθμισω ξεχωριστα τα χρωματα για την Tv και για τις αλλες πηγες;;

Ο ηχος της ηταν ευχαριστη εκπληξη ,πιαζει καλυτερα απο οσο περιμενα, αλλα σε απαιτητικες σκηνες είναι φανερη η ελλειψη του μπασου.

Αυριο θα παρω και ενα καλωδιο χρωμοδιαφορων να συνδεσω το DVD ελλειψει HDMI και θα συνεχισω τους πειραματισμους.
Σημερα μολις γυρισω με περιμενει το "δυσκολο" εργο της ταξινομησης των καναλιων.

ΥΓ Τελικα ειχα καλο σημα στην ΝΕΤ το μουντιαλ βλεπεται ανετα

τα αναλογικα ποια τα δειχνει καλυτερα η c750 η η παλια σου crt γιατι εμενα τα δειχνει καλυτερα η παλια crt

Απο την ωραια Δραμα σας ανεβαζω το πρωτο μου 3D βιντεο τραβηγμενο απο
εμενα με δυο συγχρονισμενες βιντεοκαμερες CANON HD,HV-20 και μονταρι-
σμενο καρε-καρε,προς το παρων χωρις ηχο σαν πρωτη δοκιμη

Μη σβηνετε τα links διοτι δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα

http://rapidshare.com/files/398954847/test2.rar

Απο την ωραια Δραμα σας ανεβαζω το πρωτο μου 3D βιντεο τραβηγμενο απο
εμενα με δυο συγχρονισμενες βιντεοκαμερες CANON HD,HV-20 και μονταρι-
σμενο καρε-καρε,προς το παρων χωρις ηχο σαν πρωτη δοκιμη

Μη σβηνετε τα links διοτι δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα

http://rapidshare.com/files/398954847/test2.rar

This file is larger than 200 Megabyte. To download this file, you either need a Premium Account, or the owner of this file may carry the downloading cost by making use of "TrafficShare".

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα το μεσημερι ηρθε η τηλεοραση. Δεν προλαβα πολλα να κανω λογω δουλειας αλλα ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογή μου.απλα εντυπωσιακη. Σε dvd και mkv απο σκληρό η εικονα πανω απο τις προσδοκιες μου. το μονο που με ξενιζει λιγο ειναι τα 200hz που δινουν μια τρισδιστατη μεν ντοκυμαντεριστικη (νεος ορος ) δε αισθηση στην ταινια.

Τα ψηφιακα καναλια εχουν καλη εικόνα αλλα πολυ εντονα χρωματα, τα δε αναλογικά αν ειχαν λιγο παρασιτο ή τρεμοπαιγμα στην παλια crt τωρα δεν βλεπονται. Χαζομαρα θα πω αλλα μπορω να ρυθμισω ξεχωριστα τα χρωματα για την Tv και για τις αλλες πηγες;;

Ο ηχος της ηταν ευχαριστη εκπληξη ,πιαζει καλυτερα απο οσο περιμενα, αλλα σε απαιτητικες σκηνες είναι φανερη η ελλειψη του μπασου.

Αυριο θα παρω και ενα καλωδιο χρωμοδιαφορων να συνδεσω το DVD ελλειψει HDMI και θα συνεχισω τους πειραματισμους.
Σημερα μολις γυρισω με περιμενει το "δυσκολο" εργο της ταξινομησης των καναλιων.

Καλορίζικη!

Για να ρυθμίσεις ξεχωριστά τα χρώματα...
Πατάς Menu, και μετά επιλέγεις:

• Εικόνα
  • Ρυθμίσεις για Προχωρημένους
  • Χρωματική περιοχή -> Προσαρμοσμένη
Κόκκινο -> 0-50
Πράσινο-> 0-50
Μπλε -> 0-50

Ερωτηση προς τους κατοχους.Στο μουντιαλ βλεπεται ολα τα κεφαλια απο τους παιχτες και απο αυτους που τρεχουν !!!! Τα προσωπα τον παιχτων τα βλεπεται.!!!γιατι εμενα μου λειπουν μερικα δεν βλεπω σχεδον καθολου χαρακτηριστηκα προσωπου.στα γενικα πλανα παντα και στην καμερα απο την οροφη.και εαν βλεπεται κεφαλια μαλλια εχουν ολοι !!!

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις τα 200ΗΖ να δείς πως παίζει?

Ερωτηση προς τους κατοχους.Στο μουντιαλ βλεπεται ολα τα κεφαλια απο τους παιχτες και απο αυτους που τρεχουν !!!! Τα προσωπα τον παιχτων τα βλεπεται.!!!γιατι εμενα μου λειπουν μερικα δεν βλεπω σχεδον καθολου χαρακτηριστηκα προσωπου.στα γενικα πλανα παντα και στην καμερα απο την οροφη.και εαν βλεπεται κεφαλια μαλλια εχουν ολοι !!!

Δύο πράγματα είνα υπεύθυνα για αυτό.
To motion plus ( βελτίωση με ρύθμιση σε off ή clear ) και η μετατροπή από 16:9 σε 14:9 που κάνει η ΝΕΤ η οποία κάνει σε ποιότητα εικόνας μία από τις αθλιότερες μεταδόσεις στα χρονικά.
Από το www.eurovisionsports.tv που κάνει streaming το μουντιάλ ακόμα και σε HD format η C750 δείχνει σούπερ με κεφάλια, πρόσωπα και μαλλιά κανονικά.

Καθε βράδυ το σπορ+ παίζει σε επανάληψη τους αγωνες του μουντιαλ. Έχεις το ίδιο προβλημά και με το σπορ+ ?

Καθε βράδυ το σπορ+ παίζει σε επανάληψη τους αγωνες του μουντιαλ. Έχεις το ίδιο προβλημά και με το σπορ+ ?

Επειδη δεν βλεπω μπαλα και ειδα για 5 λεπτα και το προσεξα θα το δω και στο σπορ+ αλλα εχει πολυ πλακα χαρακτηριστηκα προσωπου δεν φενονται καθολου. lol .Και η μαυροι με που εχουν ξυρισει το κεφαλη τους και δεν εχει μαλλια οταν τρεχουν το χανουν και αυτο.Επεισης τα μαλλια στους παικτες φαινονονται χαλια ...

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη δεν βλεπω μπαλα και ειδα για 5 λεπτα και το προσεξα θα το δω και στο σπορ+ αλλα εχει πολυ πλακα χαρακτηριστηκα προσωπου δεν φενονται καθολου. lol .Και η μαυροι με που εχουν ξυρισει το κεφαλη τους και δεν εχει μαλλια οταν τρεχουν το χανουν και αυτο.Επεισης τα μαλλια στους παικτες φαινονονται χαλια ...

Αυτά όλα σε 3d;Λίγο υπερβολικά δεν είναι;

σε 2d.υπερβολικο δεν ειναι ,ειδα για λιγο μπαλα και σε μια δυο φασεις παικτες εχαναν ενα μερος η ολο το κεφαλι τους οταν ετρεχαν.Για χαρακτιριστηκα προσωπου δεν το συζηταω απλα δεν υπαρχουν.Στα γενικα πλανα παντα .

ναι βαλε με στην λιστα απο 5/06 .46 για κρεβατοκαμαρα παρακαλω και η γυναικα μου ειπε, ε καλη ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!!

Last edited: