Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι βαλε με στην λιστα απο 5/06 .46 για κρεβατοκαμαρα παρακαλω και η γυναικα μου ειπε, ε καλη ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!!

Ελπίζω να μην στο λέει ... και για άλλα θέματα αυτό :music-smiley-005:

Δύο πράγματα είνα υπεύθυνα για αυτό.
To motion plus ( βελτίωση με ρύθμιση σε off ή clear ) και η μετατροπή από 16:9 σε 14:9 που κάνει η ΝΕΤ η οποία κάνει σε ποιότητα εικόνας μία από τις αθλιότερες μεταδόσεις στα χρονικά.
Από το www.eurovisionsports.tv που κάνει streaming το μουντιάλ ακόμα και σε HD format η C750 δείχνει σούπερ με κεφάλια, πρόσωπα και μαλλιά κανονικά.

off topic. Το 14:9 το έκανε στο προηγούμενο μουντιάλ για μερικά παιχνίδια.Αυτό που είδες στο άλλο νήμα ήταν απάντηση του 2006. Τώρα είναι 4:3.

off topic. Το 14:9 το έκανε στο προηγούμενο μουντιάλ για μερικά παιχνίδια.Αυτό που είδες στο άλλο νήμα ήταν απάντηση του 2006. Τώρα είναι 4:3.

Δηλαδή ακόμα χειρότερα!
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, anyway!

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα αναλογικα ποια τα δειχνει καλυτερα η c750 η η παλια σου crt γιατι εμενα τα δειχνει καλυτερα η παλια crt
τα αναλογικά φυσικα τα εδειχνε καλυτερα η παλια crt. Λογω μεγαλυτερου μεγεθους ξεσκεπαζονται ολες οι ατελειες του σηματος.

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις τα 200ΗΖ να δείς πως παίζει?
με την απενεργοποιηση των 200hz γινεται πιο φυσική η ταινια. Χανει την αισθηση του βαθους αλλα ειναι πιο σινεμα εικονα

Παντως ο media player ειναι καταπληκτικος (οταν αλλες τηλεορασεις απο usb παιζουν μονο jpg και mp3) Avatar σε mkv και μειναμε ολοι η οικογενεια αφωνοι. Απλα τελειο

ΥΓ
ναι βαλε με στην λιστα απο 5/06 .46 για κρεβατοκαμαρα παρακαλω και η γυναικα μου ειπε, ε καλη ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!!
εμενα παλι της φανηκε μεγαλη αλλα οσο περναει ο καιρος την συνηθιζει.
ι:music-smiley-005::music-smiley-005: λες να εχω προβλημα οταν της φαινεται μικρη χαχαχα :fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα αναλογικά φυσικα τα εδειχνε καλυτερα η παλια crt. Λογω μεγαλυτερου μεγεθους ξεσκεπαζονται ολες οι ατελειες του σηματος.

μπα δεν ειναι αυτο φταιει οτι οι lcd γενικα δεν αποδιδουν τοσο πιστα και καλα
τα χρωματα και την κινηση σαν τις crt

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μπα δεν ειναι αυτο φταιει οτι οι lcd γενικα δεν αποδιδουν τοσο πιστα και καλα
τα χρωματα και την κινηση σαν τις crt
η crt ηταν 32 (πραγματικες 29) ιντσες ενω αυτη είναι 46, η διαφορα ειναι μεγαλη

τελικα στην αλλαξανε;;

ακομα περιμενω να μου την αλλαξουνε αλλα θα μου την αλλαξουνε σε μερικες μερες

Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με τις λειτουργίες που πραγματοποιούνται μέσω USB:

Για την αποθήκευση της λίστας των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε USB flash drive, απαιτείται αυτό να είναι φορμαρισμένο ΜΟΝΟ σε FAT32.
Μετά την εξαγωγή της λίστας μπορεί να γίνει επεξεργασία στον υπολογιστή με το
SamyGo ChanEdit
Για Linux
http://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=SamyGO_ChanEdit_-_Chanel_Editor
Για Windows ( Java application )
http://www.polskafan.de/samsung/downloads
Μετά μπορείτε να εισάγετε ξανά την λίστα στην TV. ( δεν το έχω δοκιμάσει )

Για την αναπαραγωγή υλικού μέσω USB για να μην έχετε τον περιορισμό των 4GB του FAT32 πρέπει να φορμάρετε το USB thumb drive σε NTFS

Για την λειτουργία PVR ( recording/timeshift ) απαιτείται συνήθως USB external disk ( με εξωτερική τροφοδοσία ή ξεχωριστό καλώδιο USB για τροφοδοσία ) και όχι flash drive.Αυτό φορμάρεται από την τηλεόραση σε δικό της φορμάτ (X?? ) και μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο ψηφιακά κανάλια τόσο live όσο και προγραμματισμένα μέσω του οδηγού EPG.

Για την αναβάθμιση firmware μέσω USB το φορμάτ μπορεί να είναι είτε FAT32 είτε NTFS

Last edited:
τωρα που εβλεπα αγωνα στο αναλογικο τις νετ διαπιστωσα οτι κανει σπασιματα
η εικονα σε γρηγορες σκηνες που τρεχει γρηγορα η μπαλα και ο ηχος κανει σπασιματα-μικροεπαναληψεις το motion blur το ειχα ενεργοποιησει και γενικα
οταν δειχνει κεφαλια που κανουνε μικροκινησεις τα μαλια φαινοντε θολα
και η κινηση αφηνει ιχνος πισω δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα...

Επισης η tv ζεστενεται υπεβολικα

τωρα που εβλεπα αγωνα στο αναλογικο τις νετ διαπιστωσα οτι κανει σπασιματα
η εικονα σε γρηγορες σκηνες που τρεχει γρηγορα η μπαλα και ο ηχος κανει σπασιματα-μικροεπαναληψεις το motion blur το ειχα ενεργοποιησει και γενικα
οταν δειχνει κεφαλια που κανουνε μικροκινησεις τα μαλια φαινοντε θολα
και η κινηση αφηνει ιχνος πισω δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα...

Επισης η tv ζεστενεται υπεβολικα

Αν θέλεις να βγάλεις συμπεράσματα με την αναλογική ΝΕΤ στο mundial θα καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα.
Τα σπασίματα εικόνας και ήχου χθες ήταν της μετάδοσης και όχι της τηλεόρασης.
Το Motion Plus ( και όχι blur ) σε αγώνες ποδοσφαίρου όταν είναι απενεργοποιημένο στην συγκεκριμένη τηλεόραση έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Γενικά η ποιότητα μετάδοσης της ΝΕΤ είναι προβληματική.
Αν δεις κάτω τις γραμμές του γηπέδου τόσο στην C750 όσο και στην CRT σου θα παρατηρήσεις ότι δεν είναι ίσιες αλλά πριονωτές.Αυτή η γενική θολούρα της εικόνας της οφείλεται στο ότι παίρνει σήμα 16:9 και μας το δίνει σε 4:3 οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται όταν μια 16:9 τηλεόραση το ξεχειλώνει για να μας το δείξει.
Έχω δει ποδόσφαιρο σε άλλο κανάλι και δεν εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα.

40C750 LCD από τρίτη έρχεται και με έχει πιαση μια αγωνιά να περασουν η μέρες θελο να δω την μετατροπη του 2Δ σε 3Δ στο PS3 εύχομαι να είναι καλή και να μην ειναι καμια απατη

Καλησπέρα και απο εμένα παιδια, δεύτερη μέρα συμβίωσης με την καινούργια c750 στις 40'' η δική μου και έχω μια δυο απορίες που μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα και πραγματικά θα χρειαζόμουν τη βοήθεια σας. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος προβλημα σύνδεσης συσκευών μέσω HDMI? Έχω προσπαθήσει να συνδέσω ενα home theater sony και το WD HD με παντελώς αποτυχημένα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Ενω στη λίστα πηγών φαίνεται να έχουν συνδεθεί στα αναλογα HDMI (ακομη και στο Anynet βλεπει το home theater) πάντα παίρνω μηνυμα "no signal" όταν προσπαθώ να πάρω εικόνα απο αυτά. Επίσης σε αρχεία .avi με ενσωματωμένους υπότιτλους (naruto fan :popcorn: ) απλα δεν μου δείχνει τους υπότιτλους. Καμία ιδέα? Συγνώμη αν ήταν μακροσκελές το πρώτο μηνυμα μου, ελπίζω πως θα βγεί κάποια άκρη τελικα απο εδω.

τι να το κανεις το WD HD η tv εχει δικο της media player που παιζει τα παντα
απο usb

Καλησπέρα και απο εμένα παιδια, δεύτερη μέρα συμβίωσης με την καινούργια c750 στις 40'' η δική μου και έχω μια δυο απορίες που μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα και πραγματικά θα χρειαζόμουν τη βοήθεια σας. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος προβλημα σύνδεσης συσκευών μέσω HDMI? Έχω προσπαθήσει να συνδέσω ενα home theater sony και το WD HD με παντελώς αποτυχημένα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Ενω στη λίστα πηγών φαίνεται να έχουν συνδεθεί στα αναλογα HDMI (ακομη και στο Anynet βλεπει το home theater) πάντα παίρνω μηνυμα "no signal" όταν προσπαθώ να πάρω εικόνα απο αυτά. Επίσης σε αρχεία .avi με ενσωματωμένους υπότιτλους (naruto fan :popcorn: ) απλα δεν μου δείχνει τους υπότιτλους. Καμία ιδέα? Συγνώμη αν ήταν μακροσκελές το πρώτο μηνυμα μου, ελπίζω πως θα βγεί κάποια άκρη τελικα απο εδω.

Αποσύνδεσε όλα τα HDMI.
Κλείσε την TV.
Σύνδεσε την πρώτη συσκευή και δες αν δουλεύει.
Μετά την δεύτερη κλπ.
Θα σου δουλέψει σίγουρα έτσι.

Mας ξέχασες, φίλε SLionB... :p

Περιμένουμε μία επιβεβαίωση/διάψευση για το frame packing του PS3...

Απο οσα εχουν λεχθει σε παρα πολλα ποστ για τις σαμι δε παιζουν ματροσκες με DTS.
Oσο για το αλλο ερωτημα σου, λες να ειχε καμενα πιξελς κ να τη συνιστούσε τοσο πολυ?
Απο οτι εχω μαθει κ απο αλλους ειναι πολυ δυσκολο οι τελευταιες τηλ να εχουν καμενα πιξελ.

Φαντάζομαι ότι αυτό "ξεπερνιέται", εφόσον ο media player, αναλαμβάνει να κάνει την παραπάνω δουλειά, ή ακόμα καλύτερη η οπτική έξοδο του πολυκάναλου!

Mας ξέχασες, φίλε SLionB... :p

Περιμένουμε μία επιβεβαίωση/διάψευση για το frame packing του PS3...

Δεν σε ξέχασα φίλε.
Σου απάντησα την επόμενη αλλά μάλλον δεν είδες το ποστ, καθώς ήταν ανάμεσα σε άλλα.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1248315&postcount=262

Είχα γράψει λοιπόν τότε:
Καλή ιδέα θα το κοιτάξω.
Βασικά υπάρχει μια βασική διαφορά στο πως συμπεριφέρεται η τηλεόραση.
Όταν κάνεις αναπαραγωγή υλικού μέσω του player της TV ή μέσω HTPC σε οποιοδήποτε 3D υλικό που είναι κωδικοποιημένο σε Single Frame SS3D πρέπει να επιλέξεις χειροκίνητα 3D στο τηλεκοντρόλ και να γυρίσεις την τηλεόραση σε 3D mode αλλά και να επιλέξεις και το 3D format εισόδου.
Όταν παίζεις 3D games με το PS3 η τηλεόραση γυρίζει αυτόματα σε 3D χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις κάτι στην TV όσον αφορά το φορμάτ 3D.
Αυτό από μόνο του πρέπει να δηλώνει την διαφορά του φορμάτ είτε είναι FS-SS3D ή frame packing ( οι πληροφορίες που είχα ήταν ότι αυτό θα υποστηρίζεται μόνο στο BluRay playback)

Και συμπληρώνω.
Αν δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το 3D ενώ το PS3 παίζει 3D game δεν γυρίζει σε διπλή εικόνα ή κάτι άλλο αλλά παίζει κανονικά 2D και αν δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω ξανά, δεν μου δίνει καμια δυνατότητα επιλογής φορμάτ αλλά γυρίζει πάλι σε 3D.Έτσι δεν φαίνεται τι φορμάτ είναι τελικά αλλά αυτή η διαφορετικότητα κάτι δηλώνει νομίζω.

Last edited:
Αποσύνδεσε όλα τα HDMI.
Κλείσε την TV.
Σύνδεσε την πρώτη συσκευή και δες αν δουλεύει.
Μετά την δεύτερη κλπ.
Θα σου δουλέψει σίγουρα έτσι.
Στα παλιά παιχνιδια του Ρς3 πεσμας ακριβως τη βλεπης φιλε δηλαδη ηπαρχη βαθος μιαζη το αποτελεσμα με 3Δ μου εχεις ξαναπαντιση αλα δεν μου εχεις πη τη ποσοστο επιτηχιας εχη η μετατροπη 2Δ σε 3Δ την τριτη θα την εχω αλα έχω αγωνία να μάθω
αν μου πης θα εχεις και δώρο αληθινο 3Δ παιχνιδη για το Ρς3 ντεμο αλα οχι απο αφτα με τα 29,90ευρο που εχεις

Last edited: