ναι βαλε με στην λιστα απο 5/06 .46 για κρεβατοκαμαρα παρακαλω και η γυναικα μου ειπε, ε καλη ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!!
Δύο πράγματα είνα υπεύθυνα για αυτό.
To motion plus ( βελτίωση με ρύθμιση σε off ή clear ) και η μετατροπή από 16:9 σε 14:9 που κάνει η ΝΕΤ η οποία κάνει σε ποιότητα εικόνας μία από τις αθλιότερες μεταδόσεις στα χρονικά.
Από το www.eurovisionsports.tv που κάνει streaming το μουντιάλ ακόμα και σε HD format η C750 δείχνει σούπερ με κεφάλια, πρόσωπα και μαλλιά κανονικά.
off topic. Το 14:9 το έκανε στο προηγούμενο μουντιάλ για μερικά παιχνίδια.Αυτό που είδες στο άλλο νήμα ήταν απάντηση του 2006. Τώρα είναι 4:3.
τα αναλογικά φυσικα τα εδειχνε καλυτερα η παλια crt. Λογω μεγαλυτερου μεγεθους ξεσκεπαζονται ολες οι ατελειες του σηματος.τα αναλογικα ποια τα δειχνει καλυτερα η c750 η η παλια σου crt γιατι εμενα τα δειχνει καλυτερα η παλια crt
με την απενεργοποιηση των 200hz γινεται πιο φυσική η ταινια. Χανει την αισθηση του βαθους αλλα ειναι πιο σινεμα εικοναΔοκίμασες να απενεργοποιήσεις τα 200ΗΖ να δείς πως παίζει?
εμενα παλι της φανηκε μεγαλη αλλα οσο περναει ο καιρος την συνηθιζει.ναι βαλε με στην λιστα απο 5/06 .46 για κρεβατοκαμαρα παρακαλω και η γυναικα μου ειπε, ε καλη ειναι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!!
τα αναλογικά φυσικα τα εδειχνε καλυτερα η παλια crt. Λογω μεγαλυτερου μεγεθους ξεσκεπαζονται ολες οι ατελειες του σηματος.
η crt ηταν 32 (πραγματικες 29) ιντσες ενω αυτη είναι 46, η διαφορα ειναι μεγαλημπα δεν ειναι αυτο φταιει οτι οι lcd γενικα δεν αποδιδουν τοσο πιστα και καλα
τα χρωματα και την κινηση σαν τις crt
τωρα που εβλεπα αγωνα στο αναλογικο τις νετ διαπιστωσα οτι κανει σπασιματα
η εικονα σε γρηγορες σκηνες που τρεχει γρηγορα η μπαλα και ο ηχος κανει σπασιματα-μικροεπαναληψεις το motion blur το ειχα ενεργοποιησει και γενικα
οταν δειχνει κεφαλια που κανουνε μικροκινησεις τα μαλια φαινοντε θολα
και η κινηση αφηνει ιχνος πισω δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα...
Επισης η tv ζεστενεται υπεβολικα
Καλησπέρα και απο εμένα παιδια, δεύτερη μέρα συμβίωσης με την καινούργια c750 στις 40'' η δική μου και έχω μια δυο απορίες που μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα και πραγματικά θα χρειαζόμουν τη βοήθεια σας. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος προβλημα σύνδεσης συσκευών μέσω HDMI? Έχω προσπαθήσει να συνδέσω ενα home theater sony και το WD HD με παντελώς αποτυχημένα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Ενω στη λίστα πηγών φαίνεται να έχουν συνδεθεί στα αναλογα HDMI (ακομη και στο Anynet βλεπει το home theater) πάντα παίρνω μηνυμα "no signal" όταν προσπαθώ να πάρω εικόνα απο αυτά. Επίσης σε αρχεία .avi με ενσωματωμένους υπότιτλους (naruto fanopcorn: ) απλα δεν μου δείχνει τους υπότιτλους. Καμία ιδέα? Συγνώμη αν ήταν μακροσκελές το πρώτο μηνυμα μου, ελπίζω πως θα βγεί κάποια άκρη τελικα απο εδω.
Απο οσα εχουν λεχθει σε παρα πολλα ποστ για τις σαμι δε παιζουν ματροσκες με DTS.
Oσο για το αλλο ερωτημα σου, λες να ειχε καμενα πιξελς κ να τη συνιστούσε τοσο πολυ?
Απο οτι εχω μαθει κ απο αλλους ειναι πολυ δυσκολο οι τελευταιες τηλ να εχουν καμενα πιξελ.
Mας ξέχασες, φίλε SLionB...
Περιμένουμε μία επιβεβαίωση/διάψευση για το frame packing του PS3...
Στα παλιά παιχνιδια του Ρς3 πεσμας ακριβως τη βλεπης φιλε δηλαδη ηπαρχη βαθος μιαζη το αποτελεσμα με 3Δ μου εχεις ξαναπαντιση αλα δεν μου εχεις πη τη ποσοστο επιτηχιας εχη η μετατροπη 2Δ σε 3Δ την τριτη θα την εχω αλα έχω αγωνία να μάθωΑποσύνδεσε όλα τα HDMI.
Κλείσε την TV.
Σύνδεσε την πρώτη συσκευή και δες αν δουλεύει.
Μετά την δεύτερη κλπ.
Θα σου δουλέψει σίγουρα έτσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.