Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες...η τηλεόραση είναι μακράν η καλύτερη που έχω δει στην ζωή μου σε όλα ειδικά στα 3d! Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αλλά οι ακριβότερες led που είχα δει δεν μπορούσαν να μου δείξουν τις δυνατότητες τους δίχως τα ειδικά γυαλιά! Σε τηλεοπτικό σήμα και ειδικά στα ψηφιακά είναι πολύ καλή!
Πάντως δεν κατάφερα να δω τρισδιάστατες φωτογραφίες και βίντεο πέραν των side to side! Αυτά που είδα όμως ήταν εντυπωσιακά...περιμένω το αβαταρ σε blue ray rip για να σας πω εντυπώσεις

φιλος μου μολις την αγορασε και δεν μπορει να κανει εγγραφη σε στικακι!μπορει καποιος να βοηθησει?χρειαζεται η τελευταια αναβαθμιση?ευχαριστω

φιλος μου μολις την αγορασε και δεν μπορει να κανει εγγραφη σε στικακι!μπορει καποιος να βοηθησει?χρειαζεται η τελευταια αναβαθμιση?ευχαριστω

εγγραφη κανει μονο απο ψηφιακα καναλια και δεν κανει το στικακι θελει εξωτερικο δισκο

Δεν πήρα απάντηση σε αυτό...έχετε καταφέρει να δείτε 3d εικόνες και βίντεο μέσω pc πέραν των side by side video's;
Αν ναι πως;
Μήπως καταφέρατε να τις δείτε απλά μέσω usb stick εκτός της χρήσης pc με τον ενσωματωμένο media player;

εγω μεσω usb τα βλεπω και οτι εχω δει ειναι side by side επιλεγοντας την καταληλη επιλογη στο 3D

kala....oson afora tin eggrafi se disko apo psifiaka kanalia....prepei na exo olokliro skliro gi auti tin douleia? ton opoio mou zitaei na kano k format kathe fora pou ton vazo??? einai dinaton na min ginetai se stickaki??? An nai to stickaki den einai exoterikos skliros? ti einai? xreiazete diladi minimum xoritikotita diskou? k an nai poia einai auti ??? Please!!!!!

Thanks

kala....oson afora tin eggrafi se disko apo psifiaka kanalia....prepei na exo olokliro skliro gi auti tin douleia? ton opoio mou zitaei na kano k format kathe fora pou ton vazo??? einai dinaton na min ginetai se stickaki??? An nai to stickaki den einai exoterikos skliros? ti einai? xreiazete diladi minimum xoritikotita diskou? k an nai poia einai auti ??? Please!!!!!

Thanks

ελληνικα φιλτατε αν σου ειναι ευκολο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

εγω μεσω usb τα βλεπω και οτι εχω δει ειναι side by side επιλεγοντας την καταληλη επιλογη στο 3D
με άλλα λόγια και εσύ side to side μόνο εχεις δει!
Απλες τρισδιαστατες ταινίες δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε;

Συγνώμη...απο κεκτημένη ταχυτητα...

Λοιπόν...όσον αφορά την εγγραφή σε δίσκο από ψηφιακά κανάλια...πρέπει να έχω ολόκληρο εξωτερικό σκληρό γι' αυτή την δουλεια...τον οποίο μου ζηταει να κάνω και φορμάτ κάθε φορά που τον βάζω; Είναι δυνατόν να μην γίνεται σε στικάκι; Αν ναι, το στικάκι δεν είναι εξωτερικός δίσκος; Χρειάζεται δηλαδή ελάχιστη χωριτικότητα δίσκου; Αν ναι πόση είναι αυτή; Δεν είναι θέμα αναβάθμισης; Το έχει δοκιμάσει κάποιος βρε παιδιά να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!!!!

αν το στικακι ειναι μεγαλης χωρητικοτητας δεν ξερω ποσης πιθανον να κανει...
και δε θελει καθε φορα φορματ που το βαζεις μονο την 1η φορα θελει φορματ

Ευχαριστώ...αλλα πάλι δεν τα καταφέρνω. Άκου τι συμβαίνει: Βάζω στικάκι φορμαρισμένο 16Gb, το επιλέγω και πατάω Media Play. Μετά επιλέγω εγγραφή από πρόγραμμα τηλεόρασης. Μετά μου βγάζει ''κανένα αρχείο διαθέσιμο''. και από εκεί κ πέρα δεν βγάζω άκρη με τίποτα ούτε με τα εργαλεία. Τι κάνω λάθος, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω?

Ευχαριστώ!!!!

Για την λειτουργία PVR απαιτείται εξωτερικός σκληρός δίσκος γιατί συνήθως αυτοί έχουν εξωτερική τροφοδοσία και έχουν υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής.
Το αν το εξωτερικό stick ή δίσκος είναι κατάλληλος το ελέγχει η ίδια η τηλεόραση με ένα τεστάκι που κάνει στην ταχύτητα διαμεταγωγής αφού πρώτα το φορμάρει στο δικό της μοναδικό φορμάτ.

Για την λειτουργία PVR απαιτείται εξωτερικός σκληρός δίσκος γιατί συνήθως αυτοί έχουν εξωτερική τροφοδοσία και έχουν υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής.
Το αν το εξωτερικό stick ή δίσκος είναι κατάλληλος το ελέγχει η ίδια η τηλεόραση με ένα τεστάκι που κάνει στην ταχύτητα διαμεταγωγής αφού πρώτα το φορμάρει στο δικό της μοναδικό φορμάτ.

που το δικο της filesystem δεν μπορει να ειναι κατι αλλο απο αυτα που υποστηριζει το λινουξ γιατι λινουξ τρεχει η τηλεοραση.
Μαλλον το κανει format σε ext2/3.

οποτε μπορεις να το δεις απο λινουξ η απο windows βαζοντας τον driver για
ext2/3

Οταν παιζει ταινιες το media player της TV, προσπαθω να βγαλω 5.1 ηχο μεσω HDMI 2 που υποστηριζει ARC στελνωντας στον receiver μου, αλλα βγαζει μονο στερεο. Μαλλον 5.1 υποστηριζει μονο μεσω Optical και οχι ARC?

εγώ μετά από 2 μήνες έχω να πω το εξής η τν εχει αψωγο 3d εχω γύρο στα 60 βιντεακια 3d είναι η καλύτερη αγορά που έχω κανη σε τν
με ολα αφτα που εχει πάνω ιδικά τα 200ΗΖ την ευκρινια και τα χρώματα βλέπω όλες της ταινίες που έχω από την αρχή με 985 ευρό που την αγόρασα και 3d να μην είχε πάλη τα αξιζαι τα λεφτα της
είναι τελια!!!

ερώτηση τσακάλια να κανω και την αναβάθμιση? η να την αφήσω με την υπάρχουσα νομίζω του ΜΑΐΟΥ έχει
αν την κάνω σε τη με οφέλη αλαζη κατη?

ερώτηση τσακάλια να κανω και την αναβάθμιση? η να την αφήσω με την υπάρχουσα νομίζω του ΜΑΐΟΥ έχει
αν την κάνω σε τη με οφέλη αλαζη κατη?

να την κανεις εγω παρατηρησα καλυτερη ποιοτητα εικονας μετα τις αναβαθμησεις

να την κανεις εγω παρατηρησα καλυτερη ποιοτητα εικονας μετα τις αναβαθμησεις
μήπως μπορείς να μου δωσης το λινκ γιατη δεν το βρίσκω ευχάριστο προκαταβολικά:drummer:-bye-