Βρήκα κάτι σχετικό στο topic για τις C650 page 28 πάνω πάνω. Στις c650 μπορεί να περάσει ο ήχος DTS του MKV στην οπτική. Λογικά θα γίνεται και στις c750.
Ελπίζω να βοήθησα
ανάλυση έχω έως 1080p απλά στο πισι εχει 60hz! 75hz έχω μέχρι 1024Χ1280!
SOLD OUT θεωρείς οτι είναι καλλύτερη και από τη ue46c8000 3d led;
Εσύ με τα μάτια σου την έχεις δει την c8000 ; Εγώ λοιπόν που τις έχω δει και τις 2( αλλά και αρκετές άλλες ) έχω κάνει τις συγκρίσεις μου , και ήταν πολύ αυστηρές για να καταλήξω να πληρώσω τη διαφορά. Πάντως για να μείνουμε στην ουσία η αλήθεια είναι πως για τα λεφτά της η δική σου είναι εξαιρετική και κάτι παραπάνω, όμως μη μένεις σε αυτά μόνο που διαβάζεις ...... δες κιόλας. Όλα αυτα βέβαια για το κουβέντα να γίνεται και η ουσία είναι να αισθανεται ωραία ο καθένας με αυτό που έχει. Όμως να μη γινόμαστε και υπερβολικοί. Αυτά σου τα λέω με όλη τη καλή διάθεση, γιατί αυτό το site το διαβάζει πολύ κόσμος που θέλει να διαμορφώσει άποψη και να πάρει αποφάσεις. Δε νομίζεις οτι είναι λίγο άδικο για όλους αυτούς να δημιουργούμε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό όχι και τόσο σωστά κριτήρια για εκείνους;There appears to be more 3D crosstalk on this display when compared to the Samsung UE46C8000 3D LED LCD we reviewed recently, but this is really the only weakness. All other aspects of picture quality were actually better on the Samsung LE40C750, despite it being similarly-sized and around half the price. So, why the huge savings? Because the Samsung LE40C750 uses tried and tested CCFL backlighting instead of LED sidelighting. If you can simply give up the ultra-slim chassis that the C8000 and C9000 models offer, you’ll net yourself these advantages:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm
- better “actual” black levels
- better viewing angle
- better screen uniformity
- no annoying auto-dimming
- half the price
![]()
file exis kani thn kaliterh epilogh den xriazete na xalasis 2500 euro na dis 3D ke na sou po ke kath emis h gamers goustaroume na blepoume ta panta na gializoune sth plasma th gializi h bash ths thleorasisνα μαι και γω στη παρεαααα!!! σήμερα την πήρα και έχω αρχίσει τα τεστ πριν ξεκινησω τα update. επανερχομαι σε λιγο! Απλά έχω καλό μέτρο σύγκρισης γιατί δίνω την samsung 40B70000 με την οποία ημουν πολύ ικανοποιημένος αλλά δεν είχε το 3D και τώρα πήρα την 46C750 σε λιγες μέρες θα σας έχω νέα και διαφορές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.