Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως αποθηκευω ανακατεμενα ψηφιακα και αναλογικα καναλια μαζι ?

τωρα τα ψηφιακα ειναι ολα με τυχαια σειρα στους αριθμους κατω απο το 0

Βρήκα κάτι σχετικό στο topic για τις C650 page 28 πάνω πάνω. Στις c650 μπορεί να περάσει ο ήχος DTS του MKV στην οπτική. Λογικά θα γίνεται και στις c750.
Ελπίζω να βοήθησα

Ωραία, το βρήκα και εγώ από εδώ http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

1. MheAd on 17 May 2010 7:45 pm
@Claudio, thanks a lot for confirming it plays DTS, but as you may see in my original question I was wondering about some specific things.
Is it able to output true DTS surround sound through the optical out to the amp or does it downsample it to stereo ?
Also a nice addition would be if it actually did downsample DTS to 2ch (as option), and play the sound through its own built in speakers,. But this option is not necessary – the most important is ability to output / pass through the true DTS _surround_ sound to amp via digital out.
Can you confirm which of these abilities apply to the C-series?
And speaking of built in speakers, I too am wondering how’s the quality of them. The ones on B-series were quite bad.
  1. Aaron on 18 May 2010 10:50 am
@MheAd
DTS is passed by optical OR as PCM stereo – an option through Tools/SoundSettings menu, for each file, not permanent setting. DTS is good i guess, each setup is diff.

Άρα μια χαρά είναι τουλάχιστον από την οπτική. Βιάστηκα να χαρακτηρίσω τον player σαν κολοκύθα. Να μπορούσε να παίξει και iso rip θα ήταν τέλειος.:a0210:

Last edited:
ανάλυση έχω έως 1080p απλά στο πισι εχει 60hz! 75hz έχω μέχρι 1024Χ1280!

Στο μενού του ps3 πιάνει τα 1920χ1080/60Hz και στη ταινία (BD) το γυρίζει αυτόματα στο 1920x1080/24Hz. Επομένως με το HTPC προφανώς έχεις ανώτερο refresh!

Μια μικρή παρατήρηση: μερικές φορές οι μαύρες μπάρες του widescreen κατά τη διάρκεια ταινίας αντί για μαύρες μου φαίνονται πως κοκκινίζουν-μπορντίζουν, σα να σκάει πολύ φώς πίσω από το μαύρο.. Το backlight ειναι ρυθμισμένο στο 9. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ταινίας. Στην εικόνα δεν έχω καμία τέτοια παραμόρφωση σε φως και χρώμα, μόνο στο μαύρο πλάισιο των widescreen bars πάνω-κάτω και ναί κάποιες φορές είναι μαύρο-μαύρο και ξαφνικά δείχνει να κοκκινίζει.. Είμαι υπερβολικός ή είναι φυσιολογικό αυτό? Dynamic contrast κτλ τα έχω κλειστά.

Ευχαριστώ παιδιά!

αν παίζεις με media player classic home cinema δεν έχεις κανενα border σε hd αναλυση! Μάλιστα εκεί για μένα το δουλεύεις σε λειτουργία "δυναμική¨ και η ποιότητα είναι τέλεια...
Προσοχή...μόνο εκει δυναμική αντίθεση...οχι σε pc use ή θέαση καναλιών!
Τώρα για τα 24hz που λες μάλλον έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών! Εγώ έχω την 4870 1gb! Ότι καλύτερο σε ati τον 12/ 2008 που την επέλεξα!

Last edited:
Μάλιστα.. δεν έχω htpc, αναπαράγω τα BD δισκάκια από το ps3.. επομένως ίσως γι'αυτό μου ρίχνει την ανάλυση στα 24Hz.. Λες να πάρω κανένα BD player?

h tv ta spah asinagonisto 3d epexa to motorstorm rift 3d
exi to kalitero 3d pou exo di eprepe na blepate to game ke sth vt20 th plasma tote tha ekthmosate th tv pou exoume perisotero
le 40 c750 apla trone th skonimas h ipolipi:violent-smiley-030:

SOLD OUT θεωρείς οτι είναι καλλύτερη και από τη ue46c8000 3d led;

There appears to be more 3D crosstalk on this display when compared to the Samsung UE46C8000 3D LED LCD we reviewed recently, but this is really the only weakness. All other aspects of picture quality were actually better on the Samsung LE40C750, despite it being similarly-sized and around half the price. So, why the huge savings? Because the Samsung LE40C750 uses tried and tested CCFL backlighting instead of LED sidelighting. If you can simply give up the ultra-slim chassis that the C8000 and C9000 models offer, you’ll net yourself these advantages:
  • better “actual” black levels
  • better viewing angle
  • better screen uniformity
  • no annoying auto-dimming
  • half the price
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm

-bye-

Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά
http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#en|el|There%20appears%20to%20be%20more%203D%20crosstalk%20on%20this%20display%20when%20compared%20to%20the%20Samsung%20UE46C8000%203D%20LED%20LCD%20we%20reviewed%20recently%2C%20but%20this%20is%20really%20the%20only%20weakness.%20All%20other%20aspects%20of%20picture%20quality%20were%20actually%20better%20on%20the%20Samsung%20LE40C750%2C%20despite%20it%20being%20similarly-sized%20and%20around%20half%20the%20price.%20So%2C%20why%20the%20huge%20savings%3F%20Because%20the%20Samsung%20LE40C750%20uses%20tried%20and%20tested%20CCFL%20backlighting%20instead%20of%20LED%20sidelighting.%20If%20you%20can%20simply%20give%20up%20the%20ultra-slim%20chassis%20that%20the%20C8000%20and%20C9000%20models%20offer%2C%20you’ll%20net%20yourself%20these%20advantages%3A%0D%0Abetter%20“actual”%20black%20levels%20%0D%0Abetter%20viewing%20angle%20%0D%0Abetter%20screen%20uniformity%20%0D%0Ano%20annoying%20auto-dimming%20%0D%0Ahalf%20the%20price%20%0D%0A
Φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη 3D στιχομυθία σε αυτή την απεικόνιση σε σύγκριση με το 3D UE46C8000 Samsung LED LCD εμείς αναθεώρησε πρόσφατα, αλλά αυτό είναι πραγματικά η μόνη αδυναμία. Όλες οι άλλες πτυχές της ποιότητας εικόνας ήταν πράγματι καλύτερα για το Samsung LE40C750, παρόλο που είναι παρόμοια σε μέγεθος και περίπου το ήμισυ της τιμής. Έτσι, γιατί η τεράστια εξοικονόμηση πόρων; Επειδή η Samsung LE40C750 χρησιμοποιεί δοκιμασμένες CCFL οπίσθιο φωτισμό LED, αντί sidelighting. Αν μπορείτε απλά να εγκαταλείψει την ultra-slim σασί ότι η C8000 C9000 προσφέρει και τα μοντέλα, θα έχετε καθαρή εαυτό σας τα εξής πλεονεκτήματα:
καλύτερη "πραγματική" μαύρο επίπεδα
καλύτερη γωνία θέασης
καλύτερη ομοιομορφία οθόνη
Δεν ενοχλητικό auto-θαλερότητα
το ήμισυ της τιμής

Στο site fullhd.gr ορίζουν το crosstalk ως το φαινόμενο μειωμένου διαχωρισμού των δύο εικόνων που προβάλλονται για το κάθε μάτι, ώστε ο εγκέφαλος μας να δημιουργήσει την εντύπωση του βάθους.
Προσωπικά είδα βελτίωση με την τελευταία αναβάθμιση αλλά περιμένω να δω μια ολόκληρη ταινία και όχι ντεμο για να σας πω την γνώμη μου! Στα ντέμο είμαι ευχαριστημένος πλέον από αυτό που βλέπω

There appears to be more 3D crosstalk on this display when compared to the Samsung UE46C8000 3D LED LCD we reviewed recently, but this is really the only weakness. All other aspects of picture quality were actually better on the Samsung LE40C750, despite it being similarly-sized and around half the price. So, why the huge savings? Because the Samsung LE40C750 uses tried and tested CCFL backlighting instead of LED sidelighting. If you can simply give up the ultra-slim chassis that the C8000 and C9000 models offer, you’ll net yourself these advantages:
  • better “actual” black levels
  • better viewing angle
  • better screen uniformity
  • no annoying auto-dimming
  • half the price
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm

-bye-
Εσύ με τα μάτια σου την έχεις δει την c8000 ; Εγώ λοιπόν που τις έχω δει και τις 2( αλλά και αρκετές άλλες ) έχω κάνει τις συγκρίσεις μου , και ήταν πολύ αυστηρές για να καταλήξω να πληρώσω τη διαφορά. Πάντως για να μείνουμε στην ουσία η αλήθεια είναι πως για τα λεφτά της η δική σου είναι εξαιρετική και κάτι παραπάνω, όμως μη μένεις σε αυτά μόνο που διαβάζεις ...... δες κιόλας. Όλα αυτα βέβαια για το κουβέντα να γίνεται και η ουσία είναι να αισθανεται ωραία ο καθένας με αυτό που έχει. Όμως να μη γινόμαστε και υπερβολικοί. Αυτά σου τα λέω με όλη τη καλή διάθεση, γιατί αυτό το site το διαβάζει πολύ κόσμος που θέλει να διαμορφώσει άποψη και να πάρει αποφάσεις. Δε νομίζεις οτι είναι λίγο άδικο για όλους αυτούς να δημιουργούμε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό όχι και τόσο σωστά κριτήρια για εκείνους;

να μαι και γω στη παρεαααα!!! σήμερα την πήρα και έχω αρχίσει τα τεστ πριν ξεκινησω τα update. επανερχομαι σε λιγο! Απλά έχω καλό μέτρο σύγκρισης γιατί δίνω την samsung 40B70000 με την οποία ημουν πολύ ικανοποιημένος αλλά δεν είχε το 3D και τώρα πήρα την 46C750 σε λιγες μέρες θα σας έχω νέα και διαφορές.

πως αποθηκευω ανακατεμενα ψηφιακα και αναλογικα καναλια μαζι ?

τωρα τα ψηφιακα ειναι ολα με τυχαια σειρα στους αριθμους κατω απο το 0

να μαι και γω στη παρεαααα!!! σήμερα την πήρα και έχω αρχίσει τα τεστ πριν ξεκινησω τα update. επανερχομαι σε λιγο! Απλά έχω καλό μέτρο σύγκρισης γιατί δίνω την samsung 40B70000 με την οποία ημουν πολύ ικανοποιημένος αλλά δεν είχε το 3D και τώρα πήρα την 46C750 σε λιγες μέρες θα σας έχω νέα και διαφορές.
file exis kani thn kaliterh epilogh den xriazete na xalasis 2500 euro na dis 3D ke na sou po ke kath emis h gamers goustaroume na blepoume ta panta na gializoune sth plasma th gializi h bash ths thleorasis
i thlorash ta spah se ola ta epipeda :firstprize:

Last edited:
mia diefkrinish sta games kai sths tenies pou theloume na kanoume metaropi apo 2D-3D brika ths telies rithmisis pou pistebo tha sas aresoun ke se esas

opisthios fotismos 20
antithesi 100
fotinotita 50
eukrinia 100
xroma 65
ola ta ala ta afinoume to idio sto dinamiki ikona
ke to zoumi tns ipothesis
pame epiloges ikonas
motion plus
prosarmosmenh
kai bazoume kai ths 2 epiloges sto 10
kante sto aplo pexnidisas th mtatroph se 3D kales theasis afth ine h telia 3D metatroph

Last edited:
εμένα το σκουλικάκι μου δεν είναι τα παιχνίδια. το σκουλικάκι μου είναι skysports 3D!!! είχα παρει την 40Β7000 15 μέρες πριν έρθουν οι 3D στην Ελλάδα και χτύπαγα το κεφάλι μου γνωρίζοντας ότι μπορούσα να δω manchester united - manchester city σε 3D. Τελικά το διόρθωσα το λάθος και να σας πω νίωθω δικαιομένος διότι παρά τις περγαμηνές της LED δεν λέω μια χαρά είναι αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είδα διαφορές απο την LCD. Αντιθέτως τώρα επιβεβαιώνω ότι είναι λιγο καλύτερα χωρις LED. anyway το θέμα είναι ότι ίσως απο συνήθεια στην προηγούμενη το μόνο "μειονέκτημα" που βρίσκω είναι στην διαχείριση της. Την βρίσκω λίγο πιο δυσλειτουργική ως προς την αποθήκευση των καναλιών που έλεγε και ο φίλος πριν αλλά και το τηλεκοντρολ, μαλλον λογω της συνήθειας, με ψηλο δυσκολεύει.