Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kαλησπερα παιδια από χθες είμαι και εγω κάτοχος μίας 40c750 απο ηλεκτρονικη Αθηνων στα 1063 euro

Μία βοήθεια!!! Έχω "χαθεί" στην ταξινόμηση των καναλιών. Θέλω να βάλω αναλογικά και ψηφιακά ανακατεμένα πχ
1 Αναλογικό
2 ψηφιακό
κλπ
Ακόμα θα ήθελα να σβήσω κάποια κανάλια που βρήκε ο αυτόματος συντονισμός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη

H τηλεοραση εχει καθυστερηση (ασυγχρονος ηχος-εικονα) αν δεν κανω λαθος, αν βαλεις εξωτερικο blu ray player. Ποσα ms delay χρειαζεται να βαλω στον receiver?
Eυχαριστω.

καλησπερα φιλε μου κασπερ ακομα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλα πραγματα προσπαθω μεσα απο το φορουμ να μαθω καποια παντως ειμαι πολλη ευχαριστημενως

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H τηλεοραση εχει καθυστερηση (ασυγχρονος ηχος-εικονα) αν δεν κανω λαθος, αν βαλεις εξωτερικο blu ray player. Ποσα ms delay χρειαζεται να βαλω στον receiver?
Eυχαριστω.

Δεν νομίζω να υπάρχει στάνταρ στο ¨πόσα¨ms

Λογικά θα πας ανά ένα κλίκ στο ρυθμιστικό του ενισχυτή σου μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν νομίζω να υπάρχει στάνταρ στο ¨πόσα¨ms

Λογικά θα πας ανά ένα κλίκ στο ρυθμιστικό του ενισχυτή σου μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Aπο το http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm#comment-446175
"For those curious, with the [Game mode] turned off (and without any [Motion Plus] processing turned on), the Samsung LE40C750 lagged by about 103ms. Both of these figures reflect 1080p/60hz input to the TV."

Αρα λογικα καπου κοντα στα 103ms πρεπει να ρυθμιζεται.

YΓ. Νεο firmware

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aπο το http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm#comment-446175
"For those curious, with the [Game mode] turned off (and without any [Motion Plus] processing turned on), the Samsung LE40C750 lagged by about 103ms. Both of these figures reflect 1080p/60hz input to the TV."

Αρα λογικα καπου κοντα στα 103ms πρεπει να ρυθμιζεται.

Το πρόβλημα το δικό σου είναι άσχετο από το παραπάνω,η μέτρηση την οποία δίνουν αυτοί αφορά lag που παρουσιάζει η τηλεόραση και δημιουργεί πρόβλημα ¨απόκρισης¨στα παιχνίδια.

Χαιρετώ τα μέλη,

από χθες έχουμε σπίτι 2 samsung ακόμα, την 32C530 & την 46C750. Εντυπώσεις εν καιρώ, έχω 1 ερώτηση: έχει δοκιμάσει κανείς το firmware T-VALDEUC-2002.0 για την 46C750? Ξέρουμε τι διορθώνει?

Μερσί
Σωκράτης

Χαιρετώ τα μέλη,

από χθες έχουμε σπίτι 2 samsung ακόμα, την 32C530 & την 46C750. Εντυπώσεις εν καιρώ, έχω 1 ερώτηση: έχει δοκιμάσει κανείς το firmware T-VALDEUC-2002.0 για την 46C750? Ξέρουμε τι διορθώνει?

Μερσί
Σωκράτης

T-VALDEUC-2002.0

. OSD wrapping of specific languages issue on wireless pop-up window
. To remove the message of ''USB Overload''
. [MHEG] memory leak at iFrame channel (only UK)
. Latvian / Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.

google people google it !!!!

Πάντως σε τακτά χρονικά διαστήματα μας αναβαθμίζουν!
Από την μία είναι καλό αυτό διότι το εργοστάσιο φαίνεται να παίρνει feedback από τους κατόχους όμως η βελτίωση στην πράξη δεν ξέρω ποια είναι με την εξαίρεση τηνμικρή βελτίωση στο 3δ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πρόβλημα το δικό σου είναι άσχετο από το παραπάνω,η μέτρηση την οποία δίνουν αυτοί αφορά lag που παρουσιάζει η τηλεόραση και δημιουργεί πρόβλημα ¨απόκρισης¨στα παιχνίδια.

Mαλλον κατι σου ξεφυγε.
Διαβασε εδω David Mackenzie on 17 September 2010 3:28 pm

Kenshi on 16 September 2010 10:27 pm
Regarding input lag, I played a blu ray movie and it had unsynced sound and picture,so if this TV has input lag of 103ms (MotionPlus off), I should change the audio delay in my receiver to 103ms?
I mean the input lag isnt only for games but for external blu ray players also.
Am I right?

David Mackenzie on 17 September 2010 3:28 pm (Aυτος εκανε το review)
@Kenshi: yes, that’s right. You need to delay the external audio by about 100ms.

Last edited:
Πρώτες ενυπώσεις από την 46c750 είναι πολύ καλές έως άριστες. Δεν έχω παίξει πολύ με τις ρυθμίσεις (μόνο το backlight κατέβασα στο 10).
Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι
1. Ο player έπαιξε όλα τα mkv που δοκίμασα.
2. Αναγνώρισε εξωτερικούς δίσκους (1TB με εξωτερική τροφοδοσία και έναν 500GB με τροφοδοσία από το USB)
3. Παίζει DTS ήχο είτε από τα ηχεία της είτε τον κάνει passthrough από την οπτική σε ενισχυτή.
4. Τα ψηφιακά (digea) είναι αρκετά καλά (κατά την γνώμη μου)
5. Τα αναλογικά (μετά από μία γρήγορη γεύση) δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς αν δεν έχει τέλειο σήμα.
6. avi, divx κλπ χάνουν λόγω μικρής ανάλυσης αλλά βλέπονται.

Προσωπικό συμπέρασμα
Η τηλεόραση αξίζει να την αγοράσει κάποιος όταν:
Α. Σκοπεύει να δεί πολύ high definition υλικό και
Β. Αν θέλει να βλέπει TV μόνο σε ψηφιακό σήμα.
Γ. Για αναλογικό σήμα δεν θα την αγόραζα ποτέ (είναι σαν να αγοράσεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο και να το οδηγείς σε χωματόδρομους)

Και μία παρατήρηση. Όταν την ανάβω (από stanby) και ιδίως όταν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο το τηλεχειριστήριο για το πολύ 1 λεπτό δεν ανταποκρίνεται είτε αργεί πολύ. Μετά "στρώνει". Θα έλεγα ότι η τηλεόραση συμπεριφέρεται όπως ένα PC όταν ξεκινάει.

panzer καλοριζικη! Αν μπορεις βαλε μια ταινια και δες τη μεσω media player και πες μου αν μπορεις, οταν βλεπεις ενα φωτεινο πλανο με υποτιτλους να φαινονται απο κατω και το πλανο αλλαζει σε σκοτεινο, παρατηρεις να σκοτεινιαζει η εικονα και να χαμηλωνει ο φωτισμος? Δηλαδη σαν dim , βυθισμα? Σου λεω να εχει υποτιτλους γιατι ειναι πιο ευκολο να το δεις. Μετα οταν αλλαζει απο σκοτεινο σε φωτεινο κανει το αντιστροφο.
Γιατι εμενα δυστυχως το κανει και οι τεχνικοι λενε οτι ειναι φυσιολογικο και το εχουν ολες. Εμενα ειναι 40"
Ευχαριστω

Last edited:
Και μία παρατήρηση. Όταν την ανάβω (από stanby) και ιδίως όταν έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο το τηλεχειριστήριο για το πολύ 1 λεπτό δεν ανταποκρίνεται είτε αργεί πολύ. Μετά "στρώνει". Θα έλεγα ότι η τηλεόραση συμπεριφέρεται όπως ένα PC όταν ξεκινάει.

η τηλεοραση ενα μικρο υπολογιστη εχει μεσα ..

και εμενα μου το εκανε αυτο που λες για ενα διαστημα αλλα τωρα δεν μου το κανει πλεον ισως εφτιαξε με την αναβαθμιση firmware που εκανα

panzer καλοριζικη! Αν μπορεις βαλε μια ταινια και δες τη μεσω media player και πες μου αν μπορεις, οταν βλεπεις ενα φωτεινο πλανο με υποτιτλους να φαινονται απο κατω και το πλανο αλλαζει σε σκοτεινο, παρατηρεις να σκοτεινιαζει η εικονα και να χαμηλωνει ο φωτισμος? Δηλαδη σαν dim , βυθισμα? Σου λεω να εχει υποτιτλους γιατι ειναι πιο ευκολο να το δεις. Μετα οταν αλλαζει απο σκοτεινο σε φωτεινο κανει το αντιστροφο.
Γιατι εμενα δυστυχως το κανει και οι τεχνικοι λενε οτι ειναι φυσιολογικο και το εχουν ολες. Εμενα ειναι 40"
Ευχαριστω

Μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει κάτι. Βέβαια συνήθως παίζει παιδικά mkv. Θα το κοιτάξω σήμερα-αύριο και θα σου πω.

κάπου διαβασα οτι τρεχει linux στα μενου της αλλά δεν το επιβεβαιώνω ως πηγη αφού δεν θυμαμαι που το διάβασα...απλά το παραθέτω προς επιβεβαίωση ή απόρριψη!

εχω τον εξης προβληματισμο.\
εχω μια C7000 46" στο κουτι και λεω να την αλλαξω.
Η αποσταση του καναπε ειναι 3,8μετρα.
Να παρω 40" ? ή να παω παλι σε 46?
Και ποιο μοντελο?? C750? ή C8000???
Παιδια παρακαλώ πολυ βοηθήστε όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί η αλλαγή πρέπει να γίνει μέχρι το αργότερο την παρασκευή, και με οσα έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω προβληματιστεί πολύ. την 7000 την εχω απορριψει, οποτε που να στραφώ??? γνωριζω οτι οι απαντήσεις ειναι υποκειμενικές, παρολ'αυτά ομως θα ήθελα να ακούσω αρκετές.
Ευχαριστώ για την αμεση βοήθεια