Καλησπέρα.
Από την Τρίτη είμαι κι εγώ κάτοχος μιας 40άρας.
Χτες ανακάλυψα ένα κολλημένο subpixel.
Είναι πρόβλημα αυτό?
Ευχαριστώ και πάλι mpetou.
Τελικά δε την γλιτώνω.Και κάτι ακόμα.
Έχει παρατηρήσει κανείς τα γράμματα που τρέχουν στα τρέιλερ των ειδήσεων ή
εκπομπών να θαμπώνουν ή να τρώνε σκαλώματα?
Γιατί σε μια tv-monitor 23άρα samsung που έχω δεν το κάνει καθόλου.
Καλησπερα σε ολους απο την παρασκευη οπως ενημερωθηκα σημερα θα ειμαι και εγω ενας κατοχος μιας LE46C750.
Υπαρχει καμια καλη ακρη για αγορα γυαλιων σε καλη τιμη; μιας και ο κωτσοβολος θα αργησει να τα φερει απο τι πληροφορηθηκα.
Να προτιμισω με επαναφορτιζομενες μπαταριες; βρισκετε ευκολα η μπαταρια που αλλαζει τα μη επαναφορτιζομενα γυαλια;
Οτι εχει να προτεινει καποιος που πρεπει να προσεξω οταν την παραλαβω δεκτο.
Ευχαριστω ολη την παρεα εδω μεσα γιατι με βοηθησε πραγματικα στο να καταληξω σε αυτο το μοντελο και νομιζω δεν θα το μετανιωσω γιατι μου φανηκε και εμενα μια πολυ καλη τηλεοραση ειδικα για την χρηση που θελω εγω κυριως pc και ταινιες.
βροχη αναβαθμισεων αλλα προσφερουν κατι καινουργιο & ουσιαστικο???
βροχη αναβαθμισεων αλλα προσφερουν κατι καινουργιο & ουσιαστικο???
thanks anyway
+1Τίποτα ουσιαστικό για εμάς σε αυτήν την έκδοση.
Το μόνο ουσιίωδες πρόβλημα που έχει διορθωθεί μέχρι τώρα είναι το μπέρδεμα με τα HDMI inputs που λύθηκε σε κάποιο από τα updates.
Πλέον θα αποφεύγω να κάνω updates καθώς φθινόπωρο έρχεται, βροχές, άρα διακοπές ρεύματος και δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάποια τέτοια ατυχία κατά την διάρκεια της αναβάθμισης και μείνω με μια Dummy συσκευή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.