Θενκς, Θα τα δοκιμασω.
Ο nova τι ειναι ? Κανει root ?
Εχει knox το tablet αυτό?
Το root δεν κανει καθόλου κακο ,ισα ισα σου λύνει τα χέρια...
Εχει knox το tablet αυτό?
Το root δεν κανει καθόλου κακο ,ισα ισα σου λύνει τα χέρια...
Με λίγα λόγια, στο συγκεκριμένο tablet δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για root. Μπορείς να τα αλλάξεις όλα και να την παραμετροποιήσεις όπως είναι.
Και δεν μου λες, κάποιος που θέλει από την ταμπλέτα του να μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή χωρίς να τρέχει σε ένα PC συσκευές στο δίκτυό του (που στο δικό μου LAN σε πληροφορώ είναι δεκάδες!) τι κάνει χωρίς root, όταν έχει αποφασίσει η μαμά εταιρεία να μην επιτρέπει τα pings από την συσκευή της προς τις άλλες;
Όσο για το software της samsung, ήξερα από την αρχή το πόσο κακή είναι η εταιρεία στο θέμα αυτό. Ήλπιζα όμως στο θέμα του hardware να είναι κορυφαία εταιρεία ... αλλά αποδείχτηκαν φρούδες οι ελπίδες!
Το αποδεικνύουν το τελευταίο εκτός από την ταμπλέτα και άλλες 3-4 συσκευές της που έχω και που όλες έχουν βγάλει πρόβλημα. Φυσικά … αφού πρώτα έχει λήξη η εγγύησή τους…
Tι εννοεις να ελεγχεις συσκευες του δικτυου?
Εγω με τον ES3 και το teamviewer κανω οτι θελω με τα αλλα pc και server του δικτυου μου.
Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.