Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Το card reader σου, δέχεται sd μεγαλύτερη από 32 gb; Το pc σου είναι seven και πάνω για να μπορεί να δει το exfat;

Απάντηση: Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Το card reader σου, δέχεται sd μεγαλύτερη από 32 gb; Το pc σου είναι seven και πάνω για να μπορεί να δει το exfat;

Και το pc με το cardreader τη βλεπει κανονικα και γραφει αλλα αρχεια, και το laptop που εχει ενσωματωμενο sd reader.

Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Τιποτα ε?
Λετε κανενα android commander να βοηθησει?
Δεν το εχω δοκιμασει ακομα...

Έχει κάποιος μονο την wifi έκδοση?
Αληθεύει οτι έχει lags?
Δεν αναφέρομαι στις αρχικές οθόνες αλλά στα σημαντικά όπως web browsing και ανοίγματα εφαρμογών.

Εγω εχω wi fi μονο. καποιες φορες κολλαει ο chrome και καποιες φορες δεν βρισκει το wifi. Πρεπει να απενεργοποιησω και ξαναενεργοποιησω το wifi και μετα οκ.

Και μια ερωτηση. Σε καποια sites μου λειπει καποιο plug in μαλλον. Γιατι μου λεει plug innot supported. Μπορω να κανω κατι επ αυτου?

Θελουν flash που δεν υποστηριζεται πλεον απο ολα τα tablets.Ουτε απο τα ipad.
Αν το κανεις root το tablet σου, μπορεις να ενεργοποιησεις το flash.
Νομιζω οτι υπαρχουν και καποιοι browsers απο το google play που παιζουν flash αλλα πλεόν δεν ειμαι σιγουρος.

To spen δεν το έχω δουλέψει ακόμα.
Όλα τα υπόλοιπα, πάνε σφαίρα.
Έβαλα βέβαια και κατευθείαν nova launcher που έχω την prime πληρωμένη.

Το prime τι διαφορά έχει από την free έκδοση?

Μην φανταστείς ότι όλα τα παρακάτω αξίζουν τον κόπο...

Highly customizable, performance driven, home screen replacement for Android 4.0+
Nova Launcher Prime unlocks the following features in Nova Launcher:
Drawer Groups:
Folders in App Drawer
Unlimited custom tabs
Organize apps into tabs and folders in the app drawer
Gestures
Quickly start Nova Actions or Apps from gestures on the desktop, such as pinching, swiping or two-finger swiping.
Hide Apps
Keep a clutter free drawer by hidding never used apps.
Dock Swipes
Get more use out of your dock apps by setting swipe-actions
Unread Counts
Never miss an email. Unread count badges for SMS, Missed calls and Gmail. Counts show in the dock, desktop, drawer and folders.
More Scroll Effects

Bye bye Nexus 10 , hello Note 10.1 2014 :p

Μεγείες.

Επειδή είμαι κι εγώ κάτοχος του Nexus 10, εκτός από τα προφανή (πενάκι) , τι συνταρακτικό παραπάνω είδες;

Μην μου πεις browsing, γιατί είμαι root και χρησιμοποιώ τον AOSP που είναι ΜΑΚΡΑΝ ο γρηγορότερος browser ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑΤΟΣ στο scrolling. Ούτε ο "μαμά" chrome ούτε τίποτα. Ολοι κομπιάζουν και θολώνουν στο γρήγορο scrolling.

Από wifi πως πάει; Με το που το ανοίγεις μπαίνει κατευθείαν;

Πάντως με το nexus 10 είναι το μοναδικό που μπαίνει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στο wifi. Με το που ανοίγω το cover , τα κυκλάκια είναι εκεί και περιμένουν. Ούτε μία φορά δεν έχω ανοιγοκλείσει από τα settings το wifi. Τρομερή σταθερότητα και απόκριση στο σήμα.

Παιδιά έχω πολύ κακή εμπειρία από το Note 10.1. Το έχω τρεις μήνες και έχω αλλάξει δυο φορές οθόνη!

Την πρώτη φορά παρατήρησα μια μπλε σκιά, μου άλλαξαν την οθόνη και μετά από ένα μήνα κάθετη μπλε γραμμή που φαινόταν σε σκούρο φόντο. Το επισκεύασαν ξανά (νέα οθόνη) αλλά αρνούμαι να το παραλάβω και ζήτησα ολική αντικατάσταση.

Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

H αγορά του Nova Prime φυσικά και αξίζει!!
Τα τρία πιο σημαντικά, απαραίτητα θα έλεγα είναι
Gestures - Dock Swipes - Unread Counts

tip

Σε συνδυασμό gesture του Prime με την εφαρμογή Screen Off and Lock έχουμε το κλείδωμα της συσκευής με ένα ''τακ''(like LG) η σέρνοντας το δάχτυλο προς τα πάνω η κάτω, ανάλογα ποιές από τις 9 χειρονομίες που έχει θέλεις να χρησιμοποιήσεις
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=en

Last edited:

Παιδιά έχω πολύ κακή εμπειρία από το Note 10.1. Το έχω τρεις μήνες και έχω αλλάξει δυο φορές οθόνη!

Πε μας τετοια, ακομη δεν το χορτασαμε!