SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

MAKAΡΙ να γίνει αυτό, γιατί τότε θα πρέπει να ρίξουν αντίστοιχα και την τιμή της 46αρας....

ΟΠΟΤΕ, μαλλον θα παρω και εγώ TV πρίν τα Χριστούγεννα και όχι Φλεβάρη-Μαρτη που έλεγα! :award: :smash:

Κι αμα σε βαρενει η μικρη που κουβαλας στη πλατη ( avatar ) προκειμενου να σηκωσεις την 46αρα σου .........ευχαριστως να σε βοηθησουμε:flipout:

Οσο για τη κυρα F δεδομενου οτι εξω κανει απο 1600+ τα 1750 ειναι καλη τιμη για την εποχη .
Οσο για την 46αρα μην ορεγεσε ακομα γιατι αλλος Γεωργιος παπανδρεου και αλλο Γιωργακης .

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ουπςςςς......

Από μεθαύριο θα δείτε την ίδια τιμή σε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (_Λ_ _ Σ_ _) , με εγγύηση από ΦΟΥΡΛΗ.....

Τι θα έχετε να πείτε εάν συμβεί;

Εγώ πάντως τόσο την πήρα, 1799 ευρώ, πριν μια εβδομάδα από γνωστή και μεγάλη αλυσίδα που λέγεται πλαίσιο.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Εγώ πάντως τόσο την πήρα, 1799 ευρώ, πριν μια εβδομάδα από γνωστή και μεγάλη αλυσίδα που λέγεται πλαίσιο.

Kριμα εχασες την ευκαιρια με κατι παραπανω να παρεις την 40Μ86 μονο με 1870
a055.gif

Καλημέρα σε όλους. Αν και είναι το πρώτο μου post, διαβάζω τα σχόλιά σας εδώ και μερικές εβδομάδες. Καταλήγοντας είτε στην Samsung LE40M86 για ποιο οικονομική λύση, είτε στην LE40F86 για ποιο hi-end, και διαβάζοντας τι έγραψε ο φίλος παραπάνω, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα καθώς τόσο στο site του Πλαισίου, όσο και σε ένθετο που είχε Κυριακάτικη εφημερίδα, οι τιμές είναι όντως δελαστικές:
LE40F86 - 1799 και με 12 άτοκες
LE40M86 -1499 και με 12 άτοκες
και ακούγεται καλό το Sony 40W3000 μαζί με Sony DVD Recorder RDR-HX650/B (160GB) στα 2099.

Προσωπικά, το πιθανότερο είναι να παραγγείλω την 40F86.

Από ότι φαίνεται, κάποιος από το Πλαίσιο παρακολουθεί τόσο τα λεγόμενα των forum όσο και τις τιμές του ανταγωνισμού, κάτι που σε εμάς τους καταναλωτές μόνο καλό κάνει.

Την καλημέρα μου σε όλους και καλές αγορές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Προς τι η ειρωνεία;
Δεν ειναι για σενα αλλα για το πλαισιο που παει να μας τρελανει με τις προσφορες του τουλαχιστον μεχρι χθες που την ειχε 1870:flipout: μεσω ιντερνετ

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Δέν θέλω να χαλάσω το θέμα του φίλου....

Τί γίνετε έχουμε τόσο μεγάλη πτώση στήν τιμή?:SFGSFGSF:

Προχθές επισκέφτηκα την Η.Α να παραλάβω την δικιά μου (και να επιστρέψω την 2η demo Sony D3000 που μου έδωσαν).Άν και η συμφωνία τόν προηγούμενο μήνα ήταν πώς θα την έπαιρνα με αφαίρεση του ΦΠΑ (τελική 1780 περίπου - έχω ήδη δώσει τα 1390 της Sony) το σκηνικό ήρθε τα "πανω-κάτω".Στήν αρχή ο διευθυντής του καταστήματος τόνισε πώς ανέβηκε η τιμή στα 2250Ε αλλά μάς κάνει χάρη που θα μάς την δώσει στα 2190 :rifle: αλλά η αφαίρεση του ΦΠΑ δέν μπορεί να ισχύσει :furious3:.Επειδή κάτι τέτοιο δέν μπορούσε να γίνει αποδεκτό απο εμάς,είπε να ενημερώσει τα κεντρικά μπάς και κάνει κάτι απο Δευτέρα...

Το θέμα είναι ότι είναι κάπως απο εκεί που είχα επιλέξει την D3000 και έπειτα την F86 να πάω τελικά στήν R86...

Bασιλη ετσι οπως ακουγεσε μοιαζεις σαν κερατας και δαρμενος κιολας .
Εκει που σου χρωσταγαν ζητανε και το βοδι .
Δεν τους λες να σου δωσουν κανενα ευρω πισω για την ταλαιπωρια και την απατη και να κρατησεις την D3000 ?
Tη χαρη σου κανει δηλαδη οταν την βρισκεις 1799 ?
Η μηπως ειναι ισα κι ομοια η R με την F και την D ?

Επρεπε να τους ειχες αγριεψει νωριτερα , τωρα θεωρουν οτι ειναι και απο πανω παρολο που σε εξαπατησαν κατ εξακολουθηση .

Δεν τους λες να σου δωσουν κανενα ευρω πισω για την ταλαιπωρια και την απατη και να κρατησεις την D3000 ?

Επρεπε να τους ειχες αγριεψει νωριτερα , τωρα θεωρουν οτι ειναι και απο πανω παρολο που σε εξαπατησαν κατ εξακολουθηση .
+1! :smash:

Παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ΓΙΑΤΙ το ΠΛΑΙΣΙΟ την 40F86 την έχει 1799 ευρώ, και την 46F86 ακόμα 2900 ???

1100 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ για 6'' παραπάνω???

ΕΛΕΟΣ! :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Έχεις δίκιο φίλε μου.Στίς μέρες μάς η ευγένια-καλοσύνη είναι συνώνυμα της μ******ς.

Η χάρη που μου κάνει είναι πώς την δίνει 2190 και όχι 2250 που σύμφωνα με την Η.Α αυξήθηκε η τιμή .

Την D3000 που έχω δέν μπορώ να την κρατήσω γιατί την παρέλαβα σε χειρότερη κατάσταση απο την 1η (καμμένο pixel,αυτοκόλλητα που κρέμονται κτλ...).

Last edited:

Παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ΓΙΑΤΙ το ΠΛΑΙΣΙΟ την 40F86 την έχει 1799 ευρώ, και την 46F86 ακόμα 2900 ???

Κι αλλος περιμενε να πεσουν οι τιμες στην 40F για να τσιμπησει φθηνοτερα την 46 F αλλα δεν παει ετσι .
Στην Ελλαδα τουλαχιστον και μην κανετε σαν να ζητε σε αλλη χωρα .

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Έχεις δίκιο φίλε μου.Στίς μέρες μάς η ευγένια-καλοσύνη είναι συνώνυμα της μ******ς.

Την D3000 που έχω δέν μπορώ να την κρατήσω γιατί την παρέλαβα σε χειρότερη κατάσταση απο την 1η (καμμένο pixel,αυτοκόλλητα που κρέμονται κτλ...).
Απο τη σκυλα στη χαρυβδη δηλαδη ?
Βαλε δικηγορο και παρε τα λεφτα σου πισω αμα δεν μπορεις να γινεις τοσο κακος οσο απαιτει η περισταση .
Λιγο τρομοκρατια δεν εβλαψε κανεναν .
Εγω στην εξαπατηση τα παιρνω τοσο ασχημα που μεχρι και μπουνιες αναμεσα στις LCD θα επαιζα με σκοπο να κατεβασω κατω ολα τα τοπ μοντελα ......καθως θα μ εσπρωχνε ο αλλος η θα επικαλωμουν τασεις λιποθυμιας λογο στεναχωριας κατεβαζοντας την μεγαλυτερη Pionner του καταστηματος που δεν αντεξε το βαρος μου οταν θα πηγαινα να στηριχθω πανω της :flipout:
Τι θα μου εκαναν ? μυνηση γιατι παραβιασα τον ΚΟΚ?

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Προχθές επισκέφτηκα την Η.Α να παραλάβω την δικιά μου (και να επιστρέψω την 2η demo Sony D3000 που μου έδωσαν).

Υπαρχει κανενας που αγορασε απο την Ηλεκτρονικη Αθηνων τηλεοραση και ΔΕΝ του εδωσαν κομματι ανοιγμενο?
ειναι δυνατον να αγοραζω τηλεοραση απο ενα καταστημα κυριολεκτικα στην αλλη ακρη της Ελλαδας και ολα να πηγαινουν μια χαρα και οταν παει καποιος σε ενα τετοιο μεγαλο καταστημα στην πολη του να του φαιρονται ετσι (δεν μπορω να βρω την λεξη..ειναι συνδυασμος απατης και θρασους):AFADF0:

Φίλε μου..... η μαγική λέξη είναι "ανταγωνισμός".....

Στο Praktiker η τιμή της 40F86 είναι 1.799 ευρώ (σε 18 άτοκες)....

Επικοινώνησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ και επικαλέστηκα αυτή την τιμή για να ψωνίσω..... σε λίγη ώρα μου είπαν OK.... και με ευχαρίστησαν που τους ενημέρωσα για τον ....ανταγωνισμό... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ....

από σήμερα είδα ότι η τιμή έχει περάσει και στο site....

..αυτό που με στεναχώρησε ( με εκνεύρισε καλύτερα...) είναι ότι με χρέωσαν με μεταφορικά (35 ευρώ..... όχι το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά η μεταφορική που συνεργάζονται).... τα οποία ΔΕΝ πλήρωσα...... (τους έστειλα να τα βρουν με το ΠΛΑΙΣΙΟ)....

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις....

Πάντως εκτός του ανωτέρω γεγονότος είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά και υπευθυνότητα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ....

Last edited:

Εγώ πάντως κρατάω μια πισινή γιατί όπως ειπώθηκε είναι ανταγωνισμός στο praktiker.πράγμα που κατά τη γνώμη μου δεν θα κρατήσει πολύ.Σε λίγες μέρες πιστεύω πως θα επιστρέψει η παλιά τιμή

ΔΕ νομίζω να επιστρέψει η παλιά τιμή όσο έχει αποθέματα το praktiker! :flipout:

To θέμα είναι να αρχίσει κανενα μαγαζί να πουλάει και την 46F86 πολύ πιο φθηνά, για να αλλάξει και το ΠΛΑΙΣΙΟ και τη δική της τιμή και να μπορέσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να την δούμε με "καλό" μάτι....:grandpa:

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Καλημέρα σε όλους (τι καλημέρα δηλαδή που μεσημέριασε). Έχοντας αποφασίσει την αγορά μιας LCD μόλις με το καλό μας βρει το 2008, είχα στραφεί στις Sony 40W3000 και Samsung LE40F86BD. Δυστυχώς απέκλεισα την σειρά W της Sony για το αισχρό clouding το οποίο αναφέρθηκε από πάρα πολλούς κατόχους και έτσι στράφηκα στην LE40F86BD.
Μετά από ολιγόλεπτο ψάξιμο στα γνωστά φόρα του εξωτερικού αλλά και δικά μας διαβάζω πως σχεδόν οι περισσότεροι κάτοχοι παρατηρούν οριζόντιες γραμμές σε όποια είσοδο της Tv και αν γυρίσουν. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος κάτι τέτοιο;

Καλημέρα σε όλους. Αν και είναι το πρώτο μου post, διαβάζω τα σχόλιά σας εδώ και μερικές εβδομάδες. Καταλήγοντας είτε στην Samsung LE40M86 για ποιο οικονομική λύση, είτε στην LE40F86 για ποιο hi-end, και διαβάζοντας τι έγραψε ο φίλος παραπάνω, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα καθώς τόσο στο site του Πλαισίου, όσο και σε ένθετο που είχε Κυριακάτικη εφημερίδα, οι τιμές είναι όντως δελαστικές:
LE40F86 - 1799 και με 12 άτοκες
LE40M86 -1499 και με 12 άτοκες
και ακούγεται καλό το Sony 40W3000 μαζί με Sony DVD Recorder RDR-HX650/B (160GB) στα 2099.

Προσωπικά, το πιθανότερο είναι να παραγγείλω την 40F86.

Από ότι φαίνεται, κάποιος από το Πλαίσιο παρακολουθεί τόσο τα λεγόμενα των forum όσο και τις τιμές του ανταγωνισμού, κάτι που σε εμάς τους καταναλωτές μόνο καλό κάνει.

Την καλημέρα μου σε όλους και καλές αγορές

......μπάααααααα ..... λές?

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Γεια σας!

Δεν ειμαι καινουργιος στο φορουμ απλα λογο δουλειας δεν εχω πολυ χρονο,ομως σας παρακολουθω συχνα.
Ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο ΤΣΙΡΚΑ απο το πλαισιο στο μωλ για την αψογη εξυπηρετηση που μου παρειχε ειναι υποδειγμα υπαλληλου σε τετοια καταστηματα.
Αγορασα και γω την samsung f86 σημερα μετα απο αρκετο ψαξιμο και ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη.

Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το σημα της τηλεορασης ενω βλεπω καλα με δυνατο σημα ειναι φυσιολογικο να κανει ενα μικρο ειδολο το λογοτυπο του καναλιου π.χ αλφα αντ1 κτλ?