SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Θα ήταν σκόπιμο να πας με το warranity card για να στο σφραγίσουν, ώστε να είσαι και εσύ 100% καλυμμένος. Εξ' άλλου έχουν τέτοια υποχρέωση.

Για όσους έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα με της οριζόντιες γραμμές στην F86
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=590827&page=272

Υπάρχει επιτέλους και στην Ελλάδα το firmware update που το διορθώνει

T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 2007
20:44:49

T-PONPEUMD-1007.1
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Jan 08 2008
14:25:23

Ανάλογα με την main που φοράτε.

που το βρισκουμε αυτο?ποιια διαδικασια χρειαζεται για να το εγκαταστησουμε??

Απο το USB, αλλα που το κατεβαζουμε και τι αλλαζει; Τα σβηνει ολα;

Σε σύνδεση HDMI με συσκευές όπως το PS3 υπάρχουν scrolling lines στο background άλλοι το αντιλαμβάνονται ως τρεμόπαιγμα σε σκοτεινά μέρη της οθόνης όταν βλέπουν BD ή DVD
Το firmware update γίνετε δυστυχώς μόνο από το service της Samsung και όχι από το USB αλλά από το ιδικό βύσμα πίσω.
Στην Αγγλία οι τεχνικοί της Samsung κάνουν το update στο σπίτι με Laptop στην Ελλαδάρα μας πρέπει να πας την TV από εκεί.

σοβαρα μιλας τωρα?και ποσο λες να χρεωνουν?θα ειανι αναγκαιο να το κανουμε εγω με καποιες ρυθμισεις δεν το βλεπω καθολου

Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι δεν νομίζω να είναι ανάγκη να μπεις σε αυτή τη διαδικασία
Το firmware update είναι δωρεάν

αφου λέει στο manual ότι το firmware γινεται από το usb.... Τι ειδικό είναι αυτό?

οχι δεν το αντιλαμβανομαι σχεδον καθολου.πρεπει να εισαι πολυ συγκεντρωμενος για να το καταλαβεις.απλως με το update μπας και εχω καλυτερα καλουδια για την τηλεοραση μου

Είναι αυτό που λέει service στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, στο manual φυσικά δε λέει τίποτε, το update υπάρχει μόνο στα εξουσιοδοτημένα service της Samsung και γίνετε μόνο από αυτούς μετά από σχετική οδηγία της Samsung για να διορθώσει κάποιο πρόβλημα.

Koloko μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι διαφορετικό στα menu αλλά σίγουρα βλέπω καλύτερη εικόνα.:silly:

α το εχεις κανει....οποτε πες αξιζει να την μεταφερω??για να το κανουν?

Αν δε σε ενοχλεί που έδωσες κοντά στα 2000 για το κορυφαίο μοντέλο της Samsung στης 40’’ ή 46’’ και βλέπεις προβληματική εικόνα !!!
Πλακά κάνω ;)
Πάντως σε περίπτωση που το αποφασίσεις να συνεννοηθείς πρώτα με το service της Samsung (Η οδηγία για το συγκεκριμένο πρόβλημα βγήκε στης 18-01-2008).

αυτο που σου λεω ειναι οτι εχεις αισθητη διαφορα?

στο ποδόσφαιρο στις σέντρες βλέπετε 2-3 μπάλες.... (μία πάει μπροστά, η κανονική στην μέση και μία ακολουθεί)? Εχω το motion plus στο μέτριο

είναι δυστυχώς γνωστό πρόβλημα που έχει επηρεάσει όλες τις F86 παγκοσμίως,δν υπάρχει κάποια βελτίωση για αυτό ακόμα(μόνο στην Αμερική)

αυτο που σου λεω ειναι οτι εχεις αισθητη διαφορα?

Εμένα με ενοχλούσαν οι γραμμές , τώρα σαφώς η εικόνα είναι καλύτερη

Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση.
Δυστυχώς όμως μας ήρθε πολύ μεγάλη στο χώρο.
Είμαι πολύ στενοχωρημένη και δεν ξέρω τι να κάνω.
Πήρα στα FNAC που την αγόρασα και μου είπανε ότι αν ανοιχτεί δεν επιστρέφεται.
Τι λέτε να κάνω; Να βάλω αγγελία να την πουλήσω; Αν ναι, που; Σε εφημερίδα ή στο νετ;
Πολύ κρίμα, 2000 ευρώ είναι αυτά.. οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση.
Δυστυχώς όμως μας ήρθε πολύ μεγάλη στο χώρο.
Είμαι πολύ στενοχωρημένη και δεν ξέρω τι να κάνω.
Πήρα στα FNAC που την αγόρασα και μου είπανε ότι αν ανοιχτεί δεν επιστρέφεται.
Τι λέτε να κάνω; Να βάλω αγγελία να την πουλήσω; Αν ναι, που; Σε εφημερίδα ή στο νετ;
Πολύ κρίμα, 2000 ευρώ είναι αυτά.. οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.

Αυτο ειναι αδυνατο! Δηλαδη πολυ μεγαλη σε σχεση με τι? Με το επιπλο? Την αποσταση θεασης?

Ψυχραιμια γιατι θα την συνηθισει το ματι σου και δεν θα χρειαστει να την πουλησεις.

Αυτο ειναι αδυνατο! Δηλαδη πολυ μεγαλη σε σχεση με τι? Με το επιπλο? Την αποσταση θεασης?

Με τα πάντα. Με την απόσταση που είναι μικρή, με τον όλο χώρο που με το που μπαίνεις βλέπεις μόνο μια τεράστια τηλεόραση, με όλα.
Από την αντιπροσωπεία της samsung μετά μου είπανε ότι θέλει 4 μέτρα για να δεις όπως πρέπει.
Εμάς είναι 2.20. Σας λέω τυφλωνὀμαστε.
Οποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα χαρώ πολύ.
Αν κάποιος θέλει να την αγοράσει κιόλας, θα χαρώ ακόμα περισσότερο.

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

να κρεμαστει στον τοιχο?
κοψτε ενα χαρτονι στο μεγεθος της και δειτε πως ειναι.

μηπως δεν ειστε ευχαριστημενοι με την εικονα που βλεπετε απο αυτην την αποσταση?