SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

γιατι δεν χρησιμοποιειτε το φορουμ οπως εγινε και με την νοβα?
μαζευτειτε σε ενα καινουριο νημα,μαζεψτε ονοματα κατοχων,υπογραφες και στειλτε το στη samsung απαιτωντας δωρεαν αναβαθμιση
εσεις δεν ειστε εν δυναμει πελατες
εσεις ειστε ηδη πελατες τι στον...δεν θα ακουσουν 20-30 ατομα που τους εμπιστευτηκαν τα ωραια λεφτα τους?(αν και κρινοντας απο τις τιμες της Σαμσουνγκ στην Ελλαδα μαλλον γραμμενα τα εχουν ολα)

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Την πήρα και εγώ χθες 1.600 ευρώ από Καλαμάτα (Σπυρόπουλος) με πιστωτική 6 άτοκες έκανε και παραπάνω δόσεις, εάν ήθελα.
Πρώτες εντυπώσεις (θέαση μόνο από nova) άκρως ικανοποιητικές, στο μοναδικό που δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι οι αθλητικές μεταδόσεις, δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος κολλημένος με τα αθλητικά σαν εμένα και να έχει να δώσει κάποιες ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση, αναμένω.

Στον Σκαι μέσω nova πάντα, τι πρέπει να κάνω για να βλέπω την εικόνα κανονικά και όχι ξεχειλωμένη ( το σήμα μόλις διακρίνεται).

Όταν κλείνει μένει πάντα στο standby, το κόκκινο φωτάκι και το γαλάζιο μένουν πάντα ανοικτά;

Σοβαρά τώρα κατέβηκε η τιμή στα 1600? !!!

Παρακαλώ οι κάτοχοι 40f86 να με πληροφορήσετε αν έχετε επιχειρήσει τη σύνδεσή της με media center pc μέσω hdmi. Στη δικιά μου περίπτωση ενώ έχω εικόνα κανονικά, δεν έχω ήχο. Διαβάζω για το ίδιο πρόβλημα και σε άλλα forums και για την Μ σειρά της samsung. Σημειωτέον ότι με άλλες LCD (LG Sony) που δοκίμασα για test, μετά από 3 χαμένα βράδια προσπάθειας σεταρίσματος του pc στη 40f86, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τον ήχο.
Στο manual της TV κάτι γράφει αχνά για συμβατότητες σε εικόνα και ήχο με διαφορετικά πρωτόκολλα HDMI (από όσο γνωρίζω οι όποιες διαφοροποιήσεις τους αναφέρονται στην ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων) οπότε σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε; (με αναλογική είσοδο ήχου και εικόνα μέσω HDMI2 παίζει κανονικά).
Ελπίζω τελικά να βγάλουν ένα αξιοπρεπές firmware και να δώσουν τέλος στα πολλά σε τελική ανάλυση προβλήματα της σειρά f8 και κυρίως τα SS04 μοντέλα που φοράνε micronas chip και όχι samsung.
Επίσης φαίνεται ότι για firmware update σε Ιταλία και Γερμανία στέλνουν στους κατόχους την αναβάθμιση σε USB stick, στην Αγγλία πηγαίνει τεχνικός δωρεάν, στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να κουβαλήσουμε την TV αν πάρουν ποτέ χαμπάρι τι γίνεται

Tι καρτα γραφικων εχεις; Πως συνδεσες τον ηχο αναλογικα; Ρωταω γιατι ειχα παρομοιο προβλημα.

Την πήρα και εγώ χθες 1.600 ευρώ από Καλαμάτα (Σπυρόπουλος) με πιστωτική 6 άτοκες έκανε και παραπάνω δόσεις, εάν ήθελα.
Πρώτες εντυπώσεις (θέαση μόνο από nova) άκρως ικανοποιητικές, στο μοναδικό που δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι οι αθλητικές μεταδόσεις, δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος κολλημένος με τα αθλητικά σαν εμένα και να έχει να δώσει κάποιες ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση, αναμένω.

Στον Σκαι μέσω nova πάντα, τι πρέπει να κάνω για να βλέπω την εικόνα κανονικά και όχι ξεχειλωμένη ( το σήμα μόλις διακρίνεται).

Όταν κλείνει μένει πάντα στο standby, το κόκκινο φωτάκι και το γαλάζιο μένουν πάντα ανοικτά;

Καλημέρα είμαι και εγώ κάτοχος από χθες μιας 46 όπως λένε κολλημένος
Με την μπαλλα και βλεποντας χθες το τριπολη -αρης μου φανηκε …..
Οτι επαιζαν παραπανω παιχτες !!!! και με 2-3 μπαλλες !!! στον σκαι
Στην νετ βελιωθηκε αλλα περιμενα κατι καλυτερο
Ψαχνω και εγω ρυθμισεις για αθλητηκα
Αυτό μου βγαζει στο κρυφο μενου
T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 200720:44:49
Θέλει αναβάθμιση η φοράει το τελευταίο firmware update

έχεις το πολύ γνωστό TBE(Trible Ball Effect),τρείς μπάλλες όπως ακριβώς το βλέπεις!Είναι γνωστό πρόβλημα των F86

έχεις το πολύ γνωστό TBE(Trible Ball Effect),τρείς μπάλλες όπως ακριβώς το βλέπεις!Είναι γνωστό πρόβλημα των F86

υπαρχει λυση ??? η εστω καμοια βελτιωση ???

Καλημέρα είμαι και εγώ κάτοχος από χθες μιας 46 όπως λένε κολλημένος
Με την μπαλλα και βλεποντας χθες το τριπολη -αρης μου φανηκε …..
Οτι επαιζαν παραπανω παιχτες !!!! και με 2-3 μπαλλες !!! στον σκαι
Στην νετ βελιωθηκε αλλα περιμενα κατι καλυτερο
Ψαχνω και εγω ρυθμισεις για αθλητηκα
Αυτό μου βγαζει στο κρυφο μενου
T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 200720:44:49
Θέλει αναβάθμιση η φοράει το τελευταίο firmware update

Αν το 44:49 είναι οι ώρες που έχει παίξει η TV, τότε έχεις πρόβλημα και πρέπει άμεσα να ζητήσεις αντικατάσταση γιατί πρόκειται για DEMO.

T-PONFMPEUMD-1007.0 είναι το τελευταίο firmware για τα μοντέλα (συνήθως τα (ss02 kai ss04) που φορανε micronas ship (το Μ sto PONMPEVMD φανερώνει micronas chip, ενώ για samsung ship to firmware έχει μορφή T-PONFSPEUMD και το τελευταίο είναι το 1007.1).
Στο αντίστοιχο μοντέλο στην Αυστραλία έχει βγεί 1009 firmware και στην Ευρώπη κάτι αναμένεται, αλλά η πράξη λέει ότι τα τελευταία firmwares δεν έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα.
Επισης σε απάντηση σε προηγούμενο post, μπορείς μέσω της HDMI2 μόνο εισόδου να συνδέσεις με RCA αναλογικά ήχο στις επαφές που βρίσκονται ακριβώς δίπλα της.

Αν το 44:49 είναι οι ώρες που έχει παίξει η TV, τότε έχεις πρόβλημα και πρέπει άμεσα να ζητήσεις αντικατάσταση γιατί πρόκειται για DEMO.

οι ωρες ηταν 00000
κριμα και την ηθελα για σπορ

κανε τις καταληλες ρυθμισεις φερε καποιον ειδικο και δεν θα εχεις προβλημα σε τιποτα.δηλαδη εγω τοσο τηχερος ειαμι που δεν ωλεπω τιποτα τετοιο απο τα φαινομενα αυτα στην τηλεοραση?μονο banding εbλεπα και αυτο βελτιοτηικε στο μεγιστο

συγνωμη για την ορθογραφια πριν!το σταδιο των greeklish πρεπει να ξεπεραστει!!!

σχετικά με τις μπάλες...

Σήμερα στον τελικό του λιγκ καπ.... δεν ειχε μπάλες και το σήμα ήταν τέλειο....

Στην ΝΕΤ .... τα γνωστά χάλια...

Φταίει η μετάδωση... παιδιά..

Είδε κάποιος άλλος το Τσέλσυ Τότεναμ? Εμένα μου φάνηκε τέλειο

Και μενα εκτος απο κατι κυματισμους που εκανε ο αλφα (μονο ο αλφα), μαλλον λογω σηματος...

Seaman72 εμενα δε μου δουλευει το hdmi2+RCA (στον ηχο μονο) και φταιει η καρτα, γι αυτο σε ρωταω τι καρτα εχεις εσυ. Ειμαι βεβαιως οτι δεν ειναι 8ΧΧ0.

κανε τις καταληλες ρυθμισεις φερε καποιον ειδικο

...γνωρίζει κανένας ποιος μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά σωστά και υπεύθυνα?

T-PONFMPEUMD-1007.0 είναι το τελευταίο firmware για τα μοντέλα (συνήθως τα (ss02 kai ss04) που φορανε micronas ship (το Μ sto PONMPEVMD φανερώνει micronas chip, ενώ για samsung ship to firmware έχει μορφή T-PONFSPEUMD και το τελευταίο είναι το 1007.1).
Στο αντίστοιχο μοντέλο στην Αυστραλία έχει βγεί 1009 firmware και στην Ευρώπη κάτι αναμένεται, αλλά η πράξη λέει ότι τα τελευταία firmwares δεν έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα.

εχω T-PONFMPEUMD-1007.0 ενω κατω λεει 1001.1 ΚΑΙ 1006.0
τι εχω τελικα; ειναι καλο;

LE40F86BD

Καλησπέρα σε όλους.Σαν καινούργιος στο forum θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλουν με τις γνώσεις τους στην τεχνολογία που λέγετε LCD και PLASMA TV.Γι`αυτο και θα ήθελα να μου πείται αν η Tv του τίτλου που σκέφτομαι να αγοράσω είναι καλή αν έχει προβλήματα και πια είναι αυτά 'η αν έχεται να μου προτείνεται κάτι άλλο στα 100Hz 1080p.Ευχαριστώ.:fahne90: