SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

στην ΝΕΤ στο ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος

Μήπως βλέπεις από Nova? Γιατί γνωρίζουμε όλοι τη συμπίεση που δέχεται το σήμα εκεί.

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

- Παρόλο που πόσταρα και στο σχετικό θέμα - καλώς σας βρήκα και πάλι.-
- Επειδή με ενδιαφέρει η εν λόγω τηλεόραση (SAMSUNG LE-40F86BD), από χθες μέχρι σήμερα κάθισα και διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί γι´αυτή. Θα ήθελα όμως επειδή λίγο μπερδεύτηκα να μου διευκρινίσει κάποιος τα παρακάτω:
1.- Το πρόβλημα που εμφανίζεται στις αθλητικές μεταδόσεις (τρεις μπάλες) αφορά μόνο από επίγεια λήψη η και την λήψη μέσω nova (τόσο από ΕΤ - ΝΕΤ - ΑΛΦΑ κ.λ.π. - Supersport k.l.p.) δορυφορικά;
2.- Παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα η συγκεκριμένη τηλεόραση που να θεωρείται σοβαρό και αδιόρθωτο?
3.- Από την στιγμή που σε ένα μήνα, σύμφωνα με τα post που διάβασα, κυκλοφορεί το μοντέλο που θα την αντικαταστήσει (σειρα 6 Α 656 - αν θυμάμαι καλά) ενδείκνυται η αγορά αυτής σήμερα? Τόσο οικονομικά όσο και από άλλες παραμέτρους? Κάπου γράφεται ότι θα έχουν την ίδια τιμή, εάν αυτό ισχύει.-
- Με συγχωρείται για την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει έστω και μονολεκτικά.-
- Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

- Παρόλο που πόσταρα και στο σχετικό θέμα - καλώς σας βρήκα και πάλι.-
- Επειδή με ενδιαφέρει η εν λόγω τηλεόραση (SAMSUNG LE-40F86BD), από χθες μέχρι σήμερα κάθισα και διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί γι´αυτή. Θα ήθελα όμως επειδή λίγο μπερδεύτηκα να μου διευκρινίσει κάποιος τα παρακάτω:
1.- Το πρόβλημα που εμφανίζεται στις αθλητικές μεταδόσεις (τρεις μπάλες) αφορά μόνο από επίγεια λήψη η και την λήψη μέσω nova (τόσο από ΕΤ - ΝΕΤ - ΑΛΦΑ κ.λ.π. - Supersport k.l.p.) δορυφορικά;
2.- Παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα η συγκεκριμένη τηλεόραση που να θεωρείται σοβαρό και αδιόρθωτο?
3.- Από την στιγμή που σε ένα μήνα, σύμφωνα με τα post που διάβασα, κυκλοφορεί το μοντέλο που θα την αντικαταστήσει (σειρα 6 Α 656 - αν θυμάμαι καλά) ενδείκνυται η αγορά αυτής σήμερα? Τόσο οικονομικά όσο και από άλλες παραμέτρους? Κάπου γράφεται ότι θα έχουν την ίδια τιμή, εάν αυτό ισχύει.-
- Με συγχωρείται για την πληθώρα των ερωτήσεων αλλά θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει έστω και μονολεκτικά.-
- Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας των 100Hz και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αν το σήμα είναι δορυφορικό ή επίγειο. Οι ιδιοκτήτες που βλέπουν το πρόβλημα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Με την ρύθμιση του Motion Plus σε Low, τα πράγματα καλυτερεύουν.

2. Είναι σχετικά διαδεδομένο αυτό, αλλά λύνεται με αναβάθμιση του λογισμικού.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22065

3. Δεν νομίζω πως θα έχουν την ίδια τιμή, λογικά η 40άρα Α6 θα είναι 200-300 ακριβότερη. Στην τιμή που μπορεί να βρεθεί σήμερα η F86 είναι καλή αγορά, ειδικά αν η τηλεόραση προορίζεται κυρίως για θέαση ταινιών.

- Ευχαριστώ Πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες σου. Συμπληρωματικά αναφέρω ότι η τηλεόραση προορίζεται κυρίως για θέαση ποδοσφαιρικών κ.λ.π. αθλητικών αγώνων με δορυφορική λήψη.
- Κάθε νέα πληροφορία δεκτή - Ευχαριστώ !!!!!

- η τηλεόραση προορίζεται κυρίως για θέαση ποδοσφαιρικών κ.λ.π. αθλητικών αγώνων με δορυφορική λήψη.
- Κάθε νέα πληροφορία δεκτή - Ευχαριστώ !!!!!

δες 42PFL9732 tης philips---->η καταλληλοτερη για τηλεοπτικο σημα συμπεριλαμβανομενων και αγωνων !

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Παιδια, οταν βλεπετε 3 μπαλες βλεπετε αντιστοιχα και τρεις τερματοφυλακες, ή κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη να δεχθουμε αδικα γκολ??

Παιδια, οταν βλεπετε 3 μπαλες βλεπετε αντιστοιχα και τρεις τερματοφυλακες, ή κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη να δεχθουμε αδικα γκολ??

:flipout::flipout::flipout::flipout:αααα καλοοοο .

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Εγραψες πάλι!!! :flipout::flipout::flipout: :firstprize:

Νομίζω ασχολούμαστε περισσότερο από ότι αξίζει με το πρόβλημα των τριών μπαλών (ή μπάλων;!). Πριν αναφερθεί στο forum ούτε το είχα παρατηρήσει, αφού εμφανίζεται σε περιπτώσεις που το σήμα είναι γενικά χάλια (όπως επίγειο ή κακής ποιότητας δορυφορικό) για να σε πειράξει το ίχνος που προηγείται και έπεται της μπάλας.
Όσο και για την phillips που αναφέρθηκε ήμουν έτοιμος να την πάρω (λόγω καλύτερης μούρης και ambilight) αλλά μόλις την είδα μαζί με την samsung από κοντά σε sd και hd σήμα η διαφορά ήταν οφθαλμοφανής (κυρίως σε hd), για τα δικά μου μάτια πάντα. Γενικά πιστεύω ότι η phillips έχει μείνει πίσω σε ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με sony και samsung στις lcd, ενώ κυριαρχούσε στις crt.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μήπως βλέπεις από Nova? Γιατί γνωρίζουμε όλοι τη συμπίεση που δέχεται το σήμα εκεί.

Παιδιά από κανονικό βλέπω και εχω και ενισχυτή. Η νετ γενικά ειναι πιο χάλια από τον ΑΛΦΑ....

Θα το βάλω στο low και εγω. Το έχω στο MEdium

Στο LOW λένε και οι χρήστες σε ξένα φόρα ότι είναι το ιδανικό. Σε medium και high αναφέρουν ότι κάνει σπασίματα η κίνηση.

Στο LOW λένε και οι χρήστες σε ξένα φόρα ότι είναι το ιδανικό. Σε medium και high αναφέρουν ότι κάνει σπασίματα η κίνηση.

Aκομα και σε BD???

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι ακριβώς σημαίνουν τα Low, Medium, High στην ρύθμιση του Motion Plus ?

Το motion Plus οσο αυξανεται προσδιδει αυτην την φυσικοτητα στην κινηση ...αυτο εχω καταλαβει εγω...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Το motion Plus οσο αυξανεται προσδιδει αυτην την φυσικοτητα στην κινηση ...αυτο εχω καταλαβει εγω...

Αυτός υποτίθεται ότι ήταν ο σκοπός ύπαρξής του, αλλά πάρα πολλοί κάτοχοι, με τα λεγόμενά τους, αποδεικνύουν ότι δεν ισχύει στην πράξη, όπως θα το ήθελε η Samsung. Μόνο στην ρύθμιση "LOW" δεν παρουσιάζονται προβλήματα στην κίνηση. Φυσικά όποιος την έχει στην κατοχή του, δεν έχει παρά να πειραματιστεί και να διαπιστώσει κι ο ίδιος με τα μάτια του. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα, μπορεί και όχι.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Αυτός υποτίθεται ότι ήταν ο σκοπός ύπαρξής του, αλλά πάρα πολλοί κάτοχοι, με τα λεγόμενά τους, αποδεικνύουν ότι δεν ισχύει στην πράξη, όπως θα το ήθελε η Samsung. Μόνο στην ρύθμιση "LOW" δεν παρουσιάζονται προβλήματα στην κίνηση. Φυσικά όποιος την έχει στην κατοχή του, δεν έχει παρά να πειραματιστεί και να διαπιστώσει κι ο ίδιος με τα μάτια του. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα, μπορεί και όχι.

Εγω μια χαρα το βλεπω..ακομα και στο High σε upscaled dvds...Για SD τοτε το low-medium ειναι οκ...δεν εχω δει κατι αρνητικο...οσο για το ποδοσφαιρο θα σας πω το απογευμα που θα δω το ολυμπιακος-Αεκ...

Η ερώτηση μου αφορούσε τον τρόπο λειτουργίας και όχι το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να πω, ποιες είναι οι διαφορές στην επεξεργασία μεταξύ των Low, Medium, High ? Αρκετοί κατασκευαστές κάνουν κάτι παρόμοιο (Sony, Toshiba, Pioneer) χωρίς να εξηγούν στα εγχειρίδια χρήσης τις πραγματικές διαφορές, τις οποίες οι χρήστες προσπαθούν να μαντέψουν από το τελικό αποτέλεσμα.

Επειδή με το TBE έχει γίνει σχετικός ντόρος (ειδικά στο αμερικάνικο φόρουμ), αναρωτήθηκα μήπως έχει διαβάσει κανείς τα σχετικά νήματα και υπήρχαν απαντήσεις.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ LE-46F86BD 100hz FULL HD ΜΕ CLUDING. EXEI ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.