SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

46 εκει 40 εδω με τα ιδια λεφτα............:smash:

Ενταξει τα παραλες και λιγο...-bye-

Οταν θα την φερει το Practiker με παραεισαγωγη τοτε θα δεις ποσο θα πεσουν οι τιμες...

Να δω πότε θα γίνει κάτι με αυτά τα καπέλα στις τιμές...

50000:1.... Γαμάτο

Αν σου αρεσουν τα νουμερα παρε την Panasonic PX80 που εχει 1,000,000:1...

YΓ. Αυτα τα νουμερα ειναι παραφουσκωμενα και αχρηστα στην πραγματικοτητα φιλε.:ernaehrung004:

Πηρα όπως βλέπεις στην υπογραφή μου

αυτή τη βδομάδα παιδιά θα την έχω και γω... οπότε μεχρι να διαβασω το manual και να την σετάρω επαρκώς θα σας εχω πει και τη γνώμη μου.. πιστεύω πάντως οτι θα δικαιωθώ από την επιλογή μου.. αναμείνατε νεώτερα..

αυτή τη βδομάδα παιδιά θα την έχω και γω... οπότε μεχρι να διαβασω το manual και να την σετάρω επαρκώς θα σας εχω πει και τη γνώμη μου.. πιστεύω πάντως οτι θα δικαιωθώ από την επιλογή μου.. αναμείνατε νεώτερα..
με το καλο να σου ερθει!!!

ξερει κανις αμα ακομα περιμενουν το νεο firmware για την samsung.? να τους παρο ενα τηλ. η δεν προκεται να βγαλο ακρη.?

ξερει κανις αμα ακομα περιμενουν το νεο firmware για την samsung.? να τους παρο ενα τηλ. η δεν προκεται να βγαλο ακρη.?

Εγω με Φουρλη δεν εβγαλα ακρη...δοκιμασε μηπως εισαι πιο τυχερος...:worshippy:

Για εκεινη την ερωτηση που εκανα σχετικα με το Pro μπορει να βηθησει καποιος??Δεν παιζει κανεις Pro στην F86??:ADFADF1:

δεν το φέρνεις από το σπίτι να παίξω καμιά βδομάδα και θα σου πω μετα...

(πλάκα κάνω)

Δεν εχουμε pro γιατί θα κολλήσει ο μικρός!!! παμε σε άλλους και παίζουμε

δεν το φέρνεις από το σπίτι να παίξω καμιά βδομάδα και θα σου πω μετα...

(πλάκα κάνω)

Δεν εχουμε pro γιατί θα κολλήσει ο μικρός!!! παμε σε άλλους και παίζουμε

Αν ειναι να το κανεις να παιξει FullScreen να το φερω τοτε!!!:BDGBGDB55:

γεια σου ρε καμπριο...

Για σου και σενα Jammin:a0210:...εσυ Pro δεν παιζεις??Για δοκιμαστε να το παιξετε μεσω HDMI σε FullScreen....
Για υπολογιστη τι ρυθμισεις βαζετε ρε παιδια???:guitarist:...γιατι την τηλεοραση την εχω 2.8μ μακρυα και για ιντερνετ μου βγαινουν τα ματια!!!:afro:

Καλησπέρα σας κύριοι,

από χτές είμαι και εγώ κάτοχος της LE-40Φ86BD αλλά έχω δύο προβληματάκια.

1. Οταν αλλάζω τα settings στο dynamic mode picture και κλείνω την τηλεόραση , μου ξαναφέρνει όλα τα defaults (contrast 100 κλπ) ... πρακτικά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά για να γίνουν save τα customed settings
2. Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή PIP

Καμμά ιδέα? ευχαριστώ εκ των προτέρων,
khair

η pip ειναι διαθέσιμη στο pc... Στις εξωτερικές πηγές δηλαδή.

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Καλησπέρα σας κύριοι,

από χτές είμαι και εγώ κάτοχος της LE-40Φ86BD αλλά έχω δύο προβληματάκια.

1. Οταν αλλάζω τα settings στο dynamic mode picture και κλείνω την τηλεόραση , μου ξαναφέρνει όλα τα defaults (contrast 100 κλπ) ... πρακτικά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά για να γίνουν save τα customed settings
2. Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή PIP

Καμμά ιδέα? ευχαριστώ εκ των προτέρων,
khair
Η τηλεόραση δεν υποστηρίζει PIP ο δέκτες παρά μόνο αν είσαι σε κάποια HDMI μπορείς στη μισή οθόνη να βλέπεις και τηλεόραση και DVD
Όσο για το ότι επανέρχεται στις αρχικές ρυθμίσεις σ εμένα το κάνει μόνο αν μένει για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα όπως τότε με τις διακοπές της ΔΕΗ που κάθε μέρα έπρεπε να την καλιμπράρω 2 φορές . Έχε υπόψιν σου πως σε κάθε είσοδο πηγής έχεις και διαφορετικές ρυθμίσεις και μάλιστα σε κάποιες από αυτές σου ανοίγουν και διαφορετικές επιλογές όπως πχ στην τυπική εικόνα μπορείς να επέμβεις και σε επιπλέον ρυθμίσεις του μαύρου ενώ στην foul όχ. Ψάξτο λίγο , έχει πλάκα το πόσο μπορεί να μεταμορφωθεί η συγκεκριμένη TV

Μολις είδα την 46F86BD στο σπίτι του Αλέξανδρου Τρυφωνίδη και ομολογώ ότι...δεν την περίμενα τόσο καλή!

ευχαριστώ για το PIP αλλα για τα save settings μάλλον δεν έγινα κατανοητός και επανέρχομαι.
αλλάζω κάτι (πχ contrast), πατάω OK, μετά exit, μετα power off, μετά power on και τα έχει χάσει
δεν έχω διακοπές ρεύματος μέσα σε πέντε λεπτά ...
καμμιά ιδέα, σαν να μην μπορούν να γίνουν store τα custom settings στο NVRAM ή όπου αλλού τα σώζει ...
είναι εξαρετικά σπαστικό ... δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα
ευχαριστώ,
khair