SAMSUNG M87 προβλημα

συμφωνοι..ειδα που λεει οτι την πηρε απο το πλαισιο γιαυτο λεω οτι μαλλον αυτο το ενδεχομενο αποκλειεται.

ας μην γενικευουμε ομως γιατι αρκετοι πηραν απο ΗΑ εκθεσιακα κομματια και μετα τα πηγαν πισω

συμφωνοι..ειδα που λεει οτι την πηρε απο το πλαισιο γιαυτο λεω οτι μαλλον αυτο το ενδεχομενο αποκλειεται.

ας μην γενικευουμε ομως γιατι αρκετοι πηραν απο ΗΑ εκθεσιακα κομματια και μετα τα πηγαν πισω

τι ειναι ΗΑ?
ανοιξα το service menu καιο γραφει panel hour 00040
και παρακατω εχει μια ημερομηνια του 2007 και λεει 13:46:18
εγω συνολικα επειδη δεν καθομαι σχεδον καθολου σπιτι-πασχα δε πρεπει να εχω δει 15 ωρες!!!(ουτε ολοκληρη ταινια δεν εχω δει) αντε λιγο ειδησεις

Οι 40 ώρες δεν σημαίνει ότι είναι εκθεσιακό κομμάτι.

Εγώ απορώ γιατί δεν απείλησαν ότι θα κάνουν μήνυση όσοι πήραν εκθεσιακά κομμάτια ? (λάθος στην παράδοση δεν γίνεται σε τέτοια περίπτωση με τίποτα, δεν πακετάρεις κάτι που είναι στη βιτρίνα, εννοείται πως είναι το τελευταίο δεν γίνεται να έχεις 2 πελάτες που να το θέλουν και εσύ να το έχεις υποσχεθεί και στους 2 αλλά να το στέλνεις καταλάθος στον έναν. Οι δικαστές δεν τρώνε κουτόχορτο !!!). Η μια αγωγούλα και να δεις πόσα δώρα θα έρθουν στο σπίτι για να αποσυρθεί η αγωγή, μαζί με νέο ολοκαίνουργια τηλεόραση. Μακάρι να έκαναν κανένα λάθος να μου έδιναν "καταλάθος" εμένα κανένα εκθεσιακό κομμάτι να έβλεπες χαρές και πανηγύρια που θα έκανα !!!

Εκθεσιακά κομμάτια απο τον νόμο είναι παράνομο να πουλάς εφόσον δεν έχεις ενημερώσει τον πελάτη και εφόσον δεν έχεις ρίξει το κόστος της.

Λάθοι γίνονται όταν έχουμε απο την αποθήκη προς τους πελάτες απευθείας, αποστολές πρώην ανοιχτών μοντέλων καταστημάτων που κατα λάθος πήγανε πάλι πίσω στην αποθήκη αντί για το stock house (αυτό το λάθος έχει εμφανιστεί σε 7 περιπτώσεις και τώρα πια υπάρχουν όλα τα στεγανά για να μην επαναληφθεί πάλι) αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, οι πελάτες πήραν καινούριες την επόμενη μέρα.

όσον αφορά την M87 και κάθε samsung εκεί έξω, όντως υπάρχει η λειτουργία shop και χωρίς να γνωρίζω πότε και γιατί ενεργοποιείται, γνωρίζω ότι υπήρξαν πολλά τέτοια θέμματα με την 32R86 όπου κάθε φορά πήγε τεχνικός samsung, μπήκε service menu και το απενεργοποίησε αμέσως.

Το τονίζω ότι ανοιχτά μοντέλα καταστημάτων δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να πηγαίνουν στους καταναλωτές εφόσον δεν το γνώριζουν!

τι ειναι ΗΑ?
ανοιξα το service menu καιο γραφει panel hour 00040
και παρακατω εχει μια ημερομηνια του 2007 και λεει 13:46:18
εγω συνολικα επειδη δεν καθομαι σχεδον καθολου σπιτι-πασχα δε πρεπει να εχω δει 15 ωρες!!!(ουτε ολοκληρη ταινια δεν εχω δει) αντε λιγο ειδησεις

Πώς μπήκες στο service menu?

Πώς μπήκες στο service menu?
διαβασε τα παραπανω νηματα που εχουν γραψει καποια παιδια για τα κρυφα μενου,χθες μου αναψαν φωτια λεγωντας μου για τα εκθεσιακα κοματια ,μπηκα στο service menu και ειδα απλα αυτα που εγραψα παραπανω, δεν αγγιξα τιποτα γιατι απλα δεν ειμαι γνωστης του θεματος ,περιμενω να ερθει τεχνικος να το δει σημερα,τελικα το 00040 ειναι οι ωρες??

διαβασε τα παραπανω νηματα που εχουν γραψει καποια παιδια για τα κρυφα μενου,χθες μου αναψαν φωτια λεγωντας μου για τα εκθεσιακα κοματια ,μπηκα στο service menu και ειδα απλα αυτα που εγραψα παραπανω, δεν αγγιξα τιποτα γιατι απλα δεν ειμαι γνωστης του θεματος ,περιμενω να ερθει τεχνικος να το δει σημερα,τελικα το 00040 ειναι οι ωρες??

Ασε την ανοιχτη μια ωρα , αν παει 41 τοτε ναι ειναι οι ωρες...

Απάντηση: Re: SAMSUNG M87 προβλημα

Ασε την ανοιχτη μια ωρα , αν παει 41 τοτε ναι ειναι οι ωρες...

Γιάννη καλημέρα-bye-
...αν πάει στο 39, είναι αντίστροφη μέτρηση....?????:idea:

Υ.Γ.: Αστειεύομαι έτσι ......???:grinning-smiley-043

ο τεχνικος που μιλησα το πρωι μου ειπε οτι δεν εβρισκε τους τεχνικους στην Αθηνα ωστε να τον ενημερωσουν(τους οποιους επρεπε να ειχε βρει πριν 2 μερες) και οτι θα με παρει 12 να μου πει ,μετα απο σειρα τηλ.που εκανα και δεν τον εβρισκα(το ιδιο ειχε συμβει 3μερες πριν που επρενα για πληροφοριες) τον βρηκα 1.45 για να μου πει οτι ΔΕΝ το εχουν ξανακουσει το προβλημα και οτι ειναι καποια ρυθμιση οπως χαμηλη καταναλωση και οτι θα ερθει αυριο απο κοντα να δει!!!
τα χαπια μου...ΔΕΝ υπαρχει ΕΝΑΣ τεχνικος να γνωριζει ποια ενδεχομενως να ειναι η ρυθμιση ωστε να μου πει?(αν ηταν ρυθμιση)τοσο δυσκολο ειναι?
το οτι δεν το εχουν ξαναδει δεν ειναι βλαβη?
ελπιζω αυριο να ερθει και μακαρι ειλικρινα να ειναι κατι απλο...

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG M87 προβλημα

Γιάννη καλημέρα-bye-
...αν πάει στο 39, είναι αντίστροφη μέτρηση....?????:idea:

Υ.Γ.: Αστειεύομαι έτσι ......???:grinning-smiley-043
πηγε 41,κανενα προβλημα ,μακαρι να ειναι ολα οκ να χαρουμε καμια ταινιουλα,αντε

Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

Τι λέτε ρε παιδιά, 20 ημερών τηλεόραση ????? LCD - FULL HD 1920 Χ 1080 και χάλασε????

......και έκανε και 2.000 + πέρυσι.....μπααα δεν νομίζω, μάλλον φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.

Και τι με αυτο?! Δεν χαλάνε οι Full HD?!?! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

Και τι με αυτο?! Δεν χαλάνε οι Full HD?!?! :flipout:

Χαλάνε.................????????????????:nounder:

....βρε τις ριμάδες.......φτου.....και είναι και FULL HD........!!!!

κοιταξτε τι βρηκα...

LE40M87BD losing picture settings
« on: 11 November 2007, 12:30:08 PM »

Hi; I've had an LE40M87BD for a couple of weeks, and I'm having a strange problem - after maybe an hour or so after changing the picture settings, the screen goes black for a couple of seconds and then the settings reset to their default values.

Has anybody had this problem, or can suggest a fix?

Cheers,
Jason

ip.gif
Logged Marko83Ripper Newbie
star.gif

Re: LE40M87BD losing picture settings
« Reply #1 on: 03 December 2007, 08:27:16 PM »

I had the same problem .
It suddendly turn to original settings because the tv is in "Shop Mode" (The technical center called it so).
You need to press on the tv (not the remote) : Volume up , and menu button for 6 seconds, then release.The screen shoud turn black for a couple of seconds.
After that you are ready to go
smiley.gif

Λοιπον μετα απο 4 μερες συνομιλιες ,αναμονη,περιγραφες απο το τηλ. ηρθε ο τεχνικος(αποσταση 3λ. με το αυτοκινητο!),ανοιξε τη τηλεοραση,επεξε λιγο με τις ρυθμισεις και αφου διαπιστωσε οτι συμβαινει μου ειπε,α αυτο το λιγο μαυρισμα που κανει σε πειραζει?αυτο δεν ειναι τιποτα καποια ρυθμιση θα θελει(σωπα!),αλλα δε το ξερω το μοντελο και πρεπει να γραψω το σηριαλ για να το ξαναδω,αλλα δεν το κανει παρα μονο στο 70% των καναλιων(2 στα 25 δεν το κανουν!)θα σε ξαναπαρω

αρα εγω περιμενω τοσες μερες για να ερθει να δει αυτα που του ειχα περιγραψει για να παει να ξαναρωτησει:Banane0:

τα μυαλα στα καγκελα...(α με εχει ρωτησει και 5-6 φορες απο που τη πηρα)

αναμενεται εξελιξεις στο δραμα "η τηλεοραση μου μαυρισε":SFGSFGSF:

Χθες την άνοιξα και εγώ και την τέσταρα... Πραγματικά εντυπωσιακή τηλεόραση και πολύ καλή σε SD... Από ώρες λειτουργίας επίσης είχε 0000.

Από τα λίγα που είδα από τα manual και με το οποίο έπαιξα λίγο ήταν το εξής:
Πήγα στα settings και άλλαξα τη ρύθμιση στην "εξοικονόμιση ενέργειας". Εκεί έχει 5 επιλογές Minimum - Medium - Maximum - OFF - Auto...

Από default ήταν στο OFF. Αν το έβαζα στο maximum η οθόνη έπεφτε αρκετούς τόνους ενώ στο medium λιγότερους... Αυτή είναι μια ρύθμιση για να βλέπεις πιο ξεκούραστα τηλεόραση το βράδυ με χαμηλό φωτισμό στο χώρο... Λέω μήπως σε αυτή τη ρύθμιση έχεις Auto και έτσι λοιπόν από μόνη της η tv αποφασίζει πόσο να σου ρίξει την φωτεινότητα?

Η βλακεία είναι πως δεν το δοκίμασα στο Auto χθες γιατί είχα ξεχάσει την περίπτωσή σου και τώρα μου 'ρθε flash-ια...

Δυστυχώς δεν έχω το manual να σου πω ακριβώς που θα πας, αλλά είναι στο κεντρικό menu της τηλεόρασης (και νομίζω στις "ρυθμίσεις") μια επιλογή που λέει "Εξοικονόμηση ενέργειας" ή κάπως έτσι...

Λέω μήπως σε αυτή τη ρύθμιση έχεις Auto και έτσι λοιπόν από μόνη της η tv αποφασίζει πόσο να σου ρίξει την φωτεινότητα?

Μπορει να ειναι και αυτο.

Μηπως ομως εχει καποιο bug η τηλεοραση του φιλου και ακομα και στο "οff" νομιζει οτι ειναι στο "auto"?

Σαν εσχατη λυση θα δοκιμαζα να κανω reset. Kαπου στο μενου πρεπει να υπαρχει επιλογη.

ΠΑΙΔΙΑ,,

ΜΟΛΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΤΗΝ 40 Μ87 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,,

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΑΛΛΛΑ

ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Και εγώ το ίδιο παρατήρησα και ψάχνω μπας και βρω βέλτιστες ρυθμίσεις... Κάτι μου είχε στείλει ο Rivers νομίζω...