συμφωνοι..ειδα που λεει οτι την πηρε απο το πλαισιο γιαυτο λεω οτι μαλλον αυτο το ενδεχομενο αποκλειεται.
ας μην γενικευουμε ομως γιατι αρκετοι πηραν απο ΗΑ εκθεσιακα κομματια και μετα τα πηγαν πισω
τι ειναι ΗΑ?
ανοιξα το service menu καιο γραφει panel hour 00040
και παρακατω εχει μια ημερομηνια του 2007 και λεει 13:46:18
εγω συνολικα επειδη δεν καθομαι σχεδον καθολου σπιτι-πασχα δε πρεπει να εχω δει 15 ωρες!!!(ουτε ολοκληρη ταινια δεν εχω δει) αντε λιγο ειδησεις
διαβασε τα παραπανω νηματα που εχουν γραψει καποια παιδια για τα κρυφα μενου,χθες μου αναψαν φωτια λεγωντας μου για τα εκθεσιακα κοματια ,μπηκα στο service menu και ειδα απλα αυτα που εγραψα παραπανω, δεν αγγιξα τιποτα γιατι απλα δεν ειμαι γνωστης του θεματος ,περιμενω να ερθει τεχνικος να το δει σημερα,τελικα το 00040 ειναι οι ωρες??Πώς μπήκες στο service menu?
διαβασε τα παραπανω νηματα που εχουν γραψει καποια παιδια για τα κρυφα μενου,χθες μου αναψαν φωτια λεγωντας μου για τα εκθεσιακα κοματια ,μπηκα στο service menu και ειδα απλα αυτα που εγραψα παραπανω, δεν αγγιξα τιποτα γιατι απλα δεν ειμαι γνωστης του θεματος ,περιμενω να ερθει τεχνικος να το δει σημερα,τελικα το 00040 ειναι οι ωρες??
Ασε την ανοιχτη μια ωρα , αν παει 41 τοτε ναι ειναι οι ωρες...
πηγε 41,κανενα προβλημα ,μακαρι να ειναι ολα οκ να χαρουμε καμια ταινιουλα,αντεΓιάννη καλημέρα
...αν πάει στο 39, είναι αντίστροφη μέτρηση....?????:idea:
Υ.Γ.: Αστειεύομαι έτσι ......???![]()
Τι λέτε ρε παιδιά, 20 ημερών τηλεόραση ????? LCD - FULL HD 1920 Χ 1080 και χάλασε????
......και έκανε και 2.000 + πέρυσι.....μπααα δεν νομίζω, μάλλον φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.
Και τι με αυτο?! Δεν χαλάνε οι Full HD?!?!![]()
κοιταξτε τι βρηκα...
Λέω μήπως σε αυτή τη ρύθμιση έχεις Auto και έτσι λοιπόν από μόνη της η tv αποφασίζει πόσο να σου ρίξει την φωτεινότητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.