μπα δυστυχως τα εχω κανει ολα αυτα,και επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και ολα στο off +=+τιποτα,αυτο που λες το κανει κατα την διαρκεια της ρυθμισης ,εμενα ενω αλλαζεις καναλι ακριβως μετα απο 2 δευτ. πεφτει ενας τονος σκουρο,dnie off,εξοικονομ. off ola off το ιδιο αποτελεσμα το παραδοξο ειναι οτι ετ1 ,ετ3 ειναι τα μονα που ΔΕΝ συμβαινει(ακομα και στο dvd συμβαινει)Χθες την άνοιξα και εγώ και την τέσταρα... Πραγματικά εντυπωσιακή τηλεόραση και πολύ καλή σε SD... Από ώρες λειτουργίας επίσης είχε 0000.
Από τα λίγα που είδα από τα manual και με το οποίο έπαιξα λίγο ήταν το εξής:
Πήγα στα settings και άλλαξα τη ρύθμιση στην "εξοικονόμιση ενέργειας". Εκεί έχει 5 επιλογές Minimum - Medium - Maximum - OFF - Auto...
Από default ήταν στο OFF. Αν το έβαζα στο maximum η οθόνη έπεφτε αρκετούς τόνους ενώ στο medium λιγότερους... Αυτή είναι μια ρύθμιση για να βλέπεις πιο ξεκούραστα τηλεόραση το βράδυ με χαμηλό φωτισμό στο χώρο... Λέω μήπως σε αυτή τη ρύθμιση έχεις Auto και έτσι λοιπόν από μόνη της η tv αποφασίζει πόσο να σου ρίξει την φωτεινότητα?
Η βλακεία είναι πως δεν το δοκίμασα στο Auto χθες γιατί είχα ξεχάσει την περίπτωσή σου και τώρα μου 'ρθε flash-ια...
Δυστυχώς δεν έχω το manual να σου πω ακριβώς που θα πας, αλλά είναι στο κεντρικό menu της τηλεόρασης (και νομίζω στις "ρυθμίσεις") μια επιλογή που λέει "Εξοικονόμηση ενέργειας" ή κάπως έτσι...