......τα νευρα μου,ΔΕΝ υπαρχει ΕΝΑΣ υπευθυνος να κατευθυνει ,πρεπει να χανω το χρονο μου-χρημα-υπομονη εδω και 1,5 εβδομαδα?ελεος
καλημερα σε ολους .τελικα αγορασα την μ87 απο το e-shop.το περιεργο ειναι οτι ακου μεσα στο πανελ ενα συνεχομενο βομβο σαν υπερταση να το πω και οταν συνδεω συσκευες μεσω scart βγαινουν στην οθονη παραλληλες γραμμες σαν κυματα.τι μπορει να φταιει σε ολα αυτα ????
φιλε μου κανε μια δοκιμη αν θες μεσω scart και πες μου αν σου βγαζει παραλληλες γραμμες σαν κυματα δεν ειναι εντονες αλλα απο κοντα τις βλεπεις.οσο για το θορυβο ειναι εντονος σε εσενα? το βραδυ αν εχει ησυχια σε εμενα ειναι ενοχλητικος.Kαι εγω ακουω τον ιδιο θορυβο (μολισ τηε παρελαβα απο το eshop0
δηλαδη φιλε μου πηρες ακριβο σκαρτ και εβγαζε παλι γραμμες?με ς-βιντεο ειναι οκ και σε μενα.hdmi δεν δοκιμασα ακομα.ο θορυβος ειναι σπαστικος .ποιος μπορει να μας πει απο που προερχεται ο θορυβος?λοιπον ξαναηρθε ο τεχνικος και μπηκε στο σερβις μενου ,ολα λοιπον ηταν στο off (shop mode,light sensor)
η απαντηση ειναι οτι η τηλεοραση ειναι νεα και δεν την γνωριζουν και πρεπει να περιμενω,μην αγχωνομαι γιατι αν υπαρχει προβλημα τελικα θα αντικατασταθει,αποτελεσμα ειναι να παρει το μανουαλι το δικο μου και να το διαβασει μηπως ειναι κατι απο κει!!!
βεβαια ο ανθρωπος ειναι ρεαλιστικος και μου ειπε εξαρχης οτι τις κατευθυνσεις τις παιρνει απο πανω και προσπαθει να δωσει λυση
πιστευω οτι εχει κατασκευαστικο λαθος εφοσον και στο σερβις μενου δε βρεθηκε λυση
για τους φιλους που προσπαθουν με το σκαρτ και εγω ειχα προβλημα με το σκαρτ(και το ακριβοπληρωσα το καλωδιο) και λυθηκε με s-video,hdmi
κοιτα θορυβο δεν εχω ουτε απο κοντα!!!(μηπως φταιει αυτο και εχω το αλλο προβλημα....χα χα χα )δηλαδη φιλε μου πηρες ακριβο σκαρτ και εβγαζε παλι γραμμες?με ς-βιντεο ειναι οκ και σε μενα.hdmi δεν δοκιμασα ακομα.ο θορυβος ειναι σπαστικος .ποιος μπορει να μας πει απο που προερχεται ο θορυβος?
πως μπαινουμε στο detailed settings φιλε μου?Πάρε και μια πιο "φωτεινή" λύση...
Επίσης για να σου γίνει πιο φωτεινή η προηγούμενη ρύθμιση βάλε το energy savings στο off
H φωτεινή λύση τώρα:
Picture
Mode: Standard
Contrast: 80
Brightness: 53
Sharpness: 30
Colour: 52
Colour Tone: Normal
Backlight: 3
Size: 16:9
Digital NR: Off (άλλαξέ το μόνο αν είναι απαραίτητο)
DNie: On
Movie Plus: Off
Detailed Settings:
Black Adjust: Off
Dynamic Contrast: Low
Gamma: 0
Edge Enhancement: Off
Colour Space: Wide
White Balance:
R-Offset: 17
G-Offset: 15
B-Offset: 11
R-Gain: 4
G-Gain: 14
B-Gain: 30
To Colour Control: όλα 15
στο μενου ακει βεβαια να ειναι στο τυπικη η ταινια modeοχι dynamicπως μπαινουμε στο detailed settings φιλε μου?
μου ειπε ο τεχνικος σημερα οτι εχει στειλει μειλ με τη ζημια και περιμενει ενημερωση για το τι θα γινει ,τι ρυθμισεις να εχουν τα καναλια?απλη κεραια παιζουν ολα!!!και το dvd???εχει προβλημα οταν ηρθε ξανα ο τεχνικος κοιταξε και light sensor,shop mode ηταν off φυσιολογικα υπαρχει προβλημα
απλα περιμενω:twoguns:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.