SAMSUNG M87 προβλημα

μονο τετοια θελω να ακουω απο ευχαριστημενους καταναλωτες οπως και εγω.
καλες θεασεις και αφου οι πρωτες σου εντυπωσεις ειναι καλες,ευχομαι και η συνεχεια να ειναι το ιδιο.

ειπα το στο σκυλο μου και ο σκυλος στην ουρα του...λοιπον πηρα το πλαισιο και μου ειπαν παρτε τη samsung εμεις δεν εχουμε καμια σχεση ,αναλαμβανει η εταιρια,οκ,παιρνω ξανα την samsung μου λενε θα σας συνδεσουμε με τεχνικο.......οπως και αλλες φορες παριμενω...κλεινει και παλι...τσατισμενος ζηταω καποιον υπευθυνο ,μου δινουν ενα αλλο τηλ. παιρνω και μου λενε θα επικοινωνησουμε με τον συνεργατη μας που ελεγξε την τηλ. και θα σας παρουμε και ακομα περιμενω....
τα νευρα μου,ΔΕΝ υπαρχει ΕΝΑΣ υπευθυνος να κατευθυνει ,πρεπει να χανω το χρονο μου-χρημα-υπομονη εδω και 1,5 εβδομαδα?ελεος

Απάντηση: Re: SAMSUNG M87 προβλημα

......τα νευρα μου,ΔΕΝ υπαρχει ΕΝΑΣ υπευθυνος να κατευθυνει ,πρεπει να χανω το χρονο μου-χρημα-υπομονη εδω και 1,5 εβδομαδα?ελεος

Καραμπίνα έχεις????....με το κυνήγι ασχολείσαι????.....:rifle:

δεν ασχολουμε αλλα αρχιζω να το σκεφτομαι...
μου αρεσει που τη πηρα απο Ελλάδα (ενω ειχα βρει καλυτερο μοντελο απο εξω) για να εχω σερβις εγγυηση και δε μπορω να συννενοηθω!!!
αρχιζω να το μετανιωνω...

καλημερα σε ολους .τελικα αγορασα την μ87 απο το e-shop.το περιεργο ειναι οτι ακου μεσα στο πανελ ενα συνεχομενο βομβο σαν υπερταση να το πω και οταν συνδεω συσκευες μεσω scart βγαινουν στην οθονη παραλληλες γραμμες σαν κυματα.τι μπορει να φταιει σε ολα αυτα ????

Kαι εγω ακουω τον ιδιο θορυβο (μολισ τηε παρελαβα απο το eshop0

Kαι εγω ακουω τον ιδιο θορυβο (μολισ τηε παρελαβα απο το eshop0
φιλε μου κανε μια δοκιμη αν θες μεσω scart και πες μου αν σου βγαζει παραλληλες γραμμες σαν κυματα δεν ειναι εντονες αλλα απο κοντα τις βλεπεις.οσο για το θορυβο ειναι εντονος σε εσενα? το βραδυ αν εχει ησυχια σε εμενα ειναι ενοχλητικος.

Μεσω scart δεν μου βγαζει παραλληλες γραμμες αλλα ο θορυβος ειναι ενοχλητικος

λοιπον ξαναηρθε ο τεχνικος και μπηκε στο σερβις μενου ,ολα λοιπον ηταν στο off (shop mode,light sensor)
η απαντηση ειναι οτι η τηλεοραση ειναι νεα και δεν την γνωριζουν και πρεπει να περιμενω,μην αγχωνομαι γιατι αν υπαρχει προβλημα τελικα θα αντικατασταθει,αποτελεσμα ειναι να παρει το μανουαλι το δικο μου και να το διαβασει μηπως ειναι κατι απο κει!!!
βεβαια ο ανθρωπος ειναι ρεαλιστικος και μου ειπε εξαρχης οτι τις κατευθυνσεις τις παιρνει απο πανω και προσπαθει να δωσει λυση
πιστευω οτι εχει κατασκευαστικο λαθος εφοσον και στο σερβις μενου δε βρεθηκε λυση
για τους φιλους που προσπαθουν με το σκαρτ και εγω ειχα προβλημα με το σκαρτ(και το ακριβοπληρωσα το καλωδιο) και λυθηκε με s-video,hdmi

Σκέφτομαι να πάρω την LE46A656. Εεπιδεί διαβάζω τόση ώρα για προβλήματα με την Samsung για πείτε μου την άποψή σας
Επέισης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει service στην Θεσσαλονίκη

λοιπον ξαναηρθε ο τεχνικος και μπηκε στο σερβις μενου ,ολα λοιπον ηταν στο off (shop mode,light sensor)
η απαντηση ειναι οτι η τηλεοραση ειναι νεα και δεν την γνωριζουν και πρεπει να περιμενω,μην αγχωνομαι γιατι αν υπαρχει προβλημα τελικα θα αντικατασταθει,αποτελεσμα ειναι να παρει το μανουαλι το δικο μου και να το διαβασει μηπως ειναι κατι απο κει!!!
βεβαια ο ανθρωπος ειναι ρεαλιστικος και μου ειπε εξαρχης οτι τις κατευθυνσεις τις παιρνει απο πανω και προσπαθει να δωσει λυση
πιστευω οτι εχει κατασκευαστικο λαθος εφοσον και στο σερβις μενου δε βρεθηκε λυση
για τους φιλους που προσπαθουν με το σκαρτ και εγω ειχα προβλημα με το σκαρτ(και το ακριβοπληρωσα το καλωδιο) και λυθηκε με s-video,hdmi
δηλαδη φιλε μου πηρες ακριβο σκαρτ και εβγαζε παλι γραμμες?με ς-βιντεο ειναι οκ και σε μενα.hdmi δεν δοκιμασα ακομα.ο θορυβος ειναι σπαστικος .ποιος μπορει να μας πει απο που προερχεται ο θορυβος?

λογικα ο θορυβος προερχεται απο το τροφοδοτικο της λαμπας του backlight αλλα δεν πρεπει να ειναι τοσο εντονοσ.εχω και γω τη m86 δηλαδη στην ουσια την ιδια τηλεοραση και για να ακουσω βουητο πρεπει να πλησιασω στους 10 ποντους

δηλαδη φιλε μου πηρες ακριβο σκαρτ και εβγαζε παλι γραμμες?με ς-βιντεο ειναι οκ και σε μενα.hdmi δεν δοκιμασα ακομα.ο θορυβος ειναι σπαστικος .ποιος μπορει να μας πει απο που προερχεται ο θορυβος?
κοιτα θορυβο δεν εχω ουτε απο κοντα!!!(μηπως φταιει αυτο και εχω το αλλο προβλημα....χα χα χα )
πηρα ακριβο s-video+sound to scart και εκανε τα πραγματα που περιγραφεις ,μετα απο ψαξιμο στη καρτα γραφικων βρηκα καπου να λεει οτι το κακο σημα(γραμμες η ασπρο-μαυρο) οφειλετε στο σκαρτ διοτι δεν ειναι απολυτως συμβατο?
τρελες ωρες ψαξιμο,νευρα αστα

Πάρε και μια πιο "φωτεινή" λύση...

Επίσης για να σου γίνει πιο φωτεινή η προηγούμενη ρύθμιση βάλε το energy savings στο off

H φωτεινή λύση τώρα:

Picture
Mode: Standard
Contrast: 80
Brightness: 53
Sharpness: 30
Colour: 52
Colour Tone: Normal
Backlight: 3
Size: 16:9
Digital NR: Off (άλλαξέ το μόνο αν είναι απαραίτητο)
DNie: On
Movie Plus: Off

Detailed Settings:
Black Adjust: Off
Dynamic Contrast: Low
Gamma: 0
Edge Enhancement: Off
Colour Space: Wide
White Balance:
R-Offset: 17
G-Offset: 15
B-Offset: 11
R-Gain: 4
G-Gain: 14
B-Gain: 30
To Colour Control: όλα 15
πως μπαινουμε στο detailed settings φιλε μου?

Καλημέρα και απο μένα παιδια.

Πήρα την Samsung LE40M87 απο πλάίσιο MALL πριν απο 15 μέρες και εγω
Δεν εχω δει ακομα ωρες λειτουργείας θα τις δω σημερα και θα σας πω .

Θόρυβο που λετε και εσεις ακουω μόνο αν κολλήσω στην κυριολεξία το αυτι μου στο πίσω αριστερο μέρος της τηλεόρασης. (οπως κοιτάμε την τηλεόραση απο μπροστα ) έιναι ελάχιστος και δοκιμασα να δω αν ακουγεται κάτι μονο και μόνο επειδή το διαβασα απο εδω. οποτε δεν έχω τετοιο θέμα

όσον αφορα τώρα για το Προβλημα του φίλου INDIAN έχω παρατηρήσει το εξης , Ας πούμε ανοιγω την τηλεόραση στο Νετ Channel μετα απο 1-2 δευτερολεπτα εμφανίζεται είδωλο στην οθόνη όχι μεγάλο αλλα είναι είδωλο ρωτησα και μου είπαν οτι το είδωλο εμφανίζεται στα επίγεια κανάλια επειδή δεν στέλνουν καλο σήμα( για να αποφύγει κανεις κατι τετοιο θα πρεπει να έχει καλύτερη λήψη σύματος ή να βάλει NOVA και να περνει τα επιγεια κανάλια μεσω της υπηρεσίας Nova)

το Star δεν έχει σχεδόν καθόλου είδωλο τα υπόλοιπα έχουν , αν αλλάξω κανάλι όμως δεν παρατηρω κάτι απο εκει και πέρα ούτε μου σκουραίνει ούτε τίποτα, δεν έχω πειράξει καμία ρυθμιση εκτος απο το ότι εχω γυριση σε όλα τα κανάλια την αντίθεση απο δυναμική σε τυπική για να μην έχω τόσο έντονα χρώματα όλα τα άλλα τα άφησα όπως είχαν.

Επίσης κατι που θα ήθελα να ρωτήσω είναι η λειτουργία PIP
ειχα την εντυπωση οτι το PIP είναι ας πουμε ενω βλέπω MEGA να μπορω να δω σε μικροτερα παράθυρα δεξια στην οθόνη τι παιζουν τα άλλα κανάλια οταν πατας το PIP όμως μου λέει λειτουργία μη διαθεσιμη, στο manual διαβασα και λέει οτι το PIP το χρησιμοποιεις όταν ας πουμε παίζεις Playstation ή βλεπεις Dvd και το πατησεις τοτε βλέπεις σε picture in picture το τι παιζει το Mega , δεν το έχω δοκιμάσει αυτο ακομά.

σκεφτομαι σχετικα με το προβλημα του INDIAN και μιας και λεέι οτι του το κάνει μονο σε κάποια κανάλια ενω στο ΕΤ1 και ΕΤ3 δεν το κανει μήπως είναι θέμα Λήψης της κεραίας ? ή φίλε Indian δες τι ρυθμίσεις έχουν τα Et1 kai Et3 και βάλε τις ίδιες ρυθμίσεις και στο Μεγα Αντ1 να δεις τι θα γίνει.

μου ειπε ο τεχνικος σημερα οτι εχει στειλει μειλ με τη ζημια και περιμενει ενημερωση για το τι θα γινει ,τι ρυθμισεις να εχουν τα καναλια?απλη κεραια παιζουν ολα!!!και το dvd???εχει προβλημα οταν ηρθε ξανα ο τεχνικος κοιταξε και light sensor,shop mode ηταν off φυσιολογικα υπαρχει προβλημα
απλα περιμενω:twoguns:

μου ειπε ο τεχνικος σημερα οτι εχει στειλει μειλ με τη ζημια και περιμενει ενημερωση για το τι θα γινει ,τι ρυθμισεις να εχουν τα καναλια?απλη κεραια παιζουν ολα!!!και το dvd???εχει προβλημα οταν ηρθε ξανα ο τεχνικος κοιταξε και light sensor,shop mode ηταν off φυσιολογικα υπαρχει προβλημα
απλα περιμενω:twoguns:

Φίλε Indian πιστευω να ηεμπερδεψεις γρήγορα με όλο το θέμα

Παντως έχω την ιδια Tv και εγω Samsung LE40M87 και είμαι σχετικα ικανοποιημενος το σχετικα το λέω για το είδωλο που έχω στη λήψη επίγειων σημάτων Net Alpha μου δημιουργούν το πιο πολύ είδωλο

επίσης είδα ώρες λειτουργείας και εχω 00054 νομίζω πως δεν εχω δεί τόσες ώρες τηλεόραση. τώρα τι έχει πεχτεί εδω είναι άλλο θέμα μπορει να μου έδωσαν κανα εκθεσιακο κομμάτι αλλα που να το αποδείξει κανεις κατι τέτοιο.

Σε Playstation3 Pro Evolution παίζει SUPER DUPER

Δεν εχω συνδέσει ακομα το PC απάνω για να έβλεπα και για κάποιο άλλο προβλημα που είχε πει ενας αλλος απο εδω καποιος Johnxxxx αλλα και εκείνος το έλυσε το προβλημα του με ένα καλο καλώδιο VGA

Πρεπει να πάρω κανα Blue Ray Disc απο κανα Video Club να βάλω να δω πως παίζει.

Τα Ψηφιακά της Ερτ μου τα δείχνει άψογα , ούτε είδωλα ούτε τίποτα.

Επίσης μου είπαν πως αν βάλει κανεις Nova μπορεί πλέον να λαμβανει ψηφιακα τα επιγεια κανάλια Μεγα Αντ1-Σταρ κλπ οποτε δεν θα υπάρχει είδωλο.

Επίσης μου είπαν πως το είδωλο εμφανίζεται αν μπροστα απο την κεραία υπάρχουν πολύκατοικιες ηλιακοι Θερμωσίφωνες και τετοια πραματα, σε μένα υπάρχει μια πολυκατοικια ισως πρέπει να δοκιμάσω να παρω σήμα απο παρνηθα κοινως να γυρίσω την κεραία να βλέπει αλλού.

Την έψαξα για καμμένα Pixel (Με το μάτι αλλα δεν βρήκα κανένα)

Φίλε INDIAN το πρόβλημα στο κάνει και στα Ψηφιακα της Ερτ??.

ψηφιακα της ΕΡΤ που ρε παιδια τα βρισκω?ειμαι κρητη ,υπαρχουν εδω τα ψαχνω στο μενου ,δωστε τα φωτα σας..
εχω απλη κεραια με πολυ καλο σημα μενω ψηλα χωρις εμποδια