Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το να ρωτήσεις κάτι αφού το έχεις ήδη αγοράσει εμένα μου φαίνεται λίγο άκυρο φίλε. Δεν θέλω να το πω με κακία αλλά επειδή είναι γραπτός λόγος θα παρεξηγηθεί..
Αν σου πουν τώρα ότι δεν αξίζει, τι θα κάνεις? Θα την γυρίσεις πίσω? Κάτσε και απόλαυσε την τηλεόραση που αγόρασες και μην σε νοιάζει η άποψη των άλλων. Το να ρωτήσεις πριν την αγορά το καταλαβαίνω. Το να ρωτάς μετά την αγορά δεν το καταλαβαίνω. Σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση για την αγορά σου. Καλές θεάσεις να έχεις και μην το πολυψαχνεις φίλε.

Same Sh1t... Different Day
Την παράγγειλα αλλά ακόμα δεν έχει αποσταλη έχω περιθώριο ακυρώσεις

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα αυτή αξίζει; https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue40mu6102-40-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158226

Κανε μια ερωτηση (αφου φυσικα διαβασεις το παρων θεμα) για να μπορεσουμε να απαντησουμε φιλε μου.
Το τι αξιζει για σενα ειναι αναλογο του τι θες απο την TV.

Ενοω έχει καλή εικόνα; έχω άσχημη εμπειρία από Samsung η 50αρα h6200 σε τρία χρόνια χάλασε το πάνελ δηλαδή έχει κάνει δύο ροζ βούλες ελαφρύ μωβ χρώμα

Ενοω έχει καλή εικόνα; έχω άσχημη εμπειρία από Samsung η 50αρα h6200 σε τρία χρόνια χάλασε το πάνελ δηλαδή έχει κάνει δύο ροζ βούλες ελαφρύ μωβ χρώμα

Την εχω λιγοτερο απο 3 μηνες οποτε δεν μπορω να απαντησω για την αξιοπιστια της σε βαθος 3ετιας. Γι'αυτο και την πηρα με 5ετη εγγυηση αλλωστε.
Καλη εικονα για τα δικα μου δεδομενα εχει, δεν το συζηταω. Καλο μαυρο και καλη κινηση αν και 50αρα.

Για ταινίες θα, είναι πιο πολύ και σειρές και youtube, Netflix

Την εχω λιγοτερο απο 3 μηνες οποτε δεν μπορω να απαντησω για την αξιοπιστια της σε βαθος 3ετιας. Γι'αυτο και την πηρα με 5ετη εγγυηση αλλωστε.
Καλη εικονα για τα δικα μου δεδομενα εχει, δεν το συζηταω. Καλο μαυρο και καλη κινηση αν και 50αρα.
Αυτό με παραπάνω εγγύηση πως το κάνεις

Αυτό με παραπάνω εγγύηση πως το κάνεις

Κάποια καταστήματα την ώρα της αγοράς μπορείς να προσθέσεις την 5ετη εγγύηση. Σίγουρα στα μεγάλα.
Όσον αφορά εικόνα και μαύρο για ταινίες και σειρές, έχει μια χαρά εικόνα για το κόστος της. Μην ξεχνάς ότι είναι η entry lvl.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αυτό το με DTS είναι ένα πλήγμα...χαχαχα αλλά έχω ενισχυτή οπότε είμαστε οκ !!!
Ούτε καν ακουστικά δεν περνουν οι καινούργιες ούτε Bluetooth δεν έχουν. Μακριά.

Κάποια καταστήματα την ώρα της αγοράς μπορείς να προσθέσεις την 5ετη εγγύηση. Σίγουρα στα μεγάλα.
Όσον αφορά εικόνα και μαύρο για ταινίες και σειρές, έχει μια χαρά εικόνα για το κόστος της. Μην ξεχνάς ότι είναι η entry lvl.

Στο e Shop δεν μου βγάζει

Στο e Shop δεν μου βγάζει

Δεν ξέρω για το eshop αλλά αν δε βγάζει δες μήπως επικοινωνήσεις είτε μαζί τους είτε με Samsung για να δεις αν και πως μπορεί να γίνει. Ειδάλλως δες μήπως την πάρεις από αλλου

Δεν ξέρω για το eshop αλλά αν δε βγάζει δες μήπως επικοινωνήσεις είτε μαζί τους είτε με Samsung για να δεις αν και πως μπορεί να γίνει. Ειδάλλως δες μήπως την πάρεις από αλλου

Εσύ από ποιο κατάστημα την πήρες;

Απο MM αλλα ειχα παρει την 65αρα. Δεν ξερω αν την εχουν την συγκεκριμενη τα μεγαλα αλλα σιγουρα θα ειναι λιγο πιο ακριβα απο οτι στο eshop (που ειδα οτι ειναι σε προσφορα) και θα πρεπει να υπολογισεις και καμια 80αρα περιπου ή καπου εκει για την επεκταση της εγγυησης. Δες ΜΜ, Κωτσοβολο και Public που ξερω σιγουρα οτι εχουν την εγγυηση, αν την εχουν και ποσο.

Στην τηλεοραση εχουμε συνδεσει μονο το nova στο hdmi-3. Στις πηγες λοιπον, βλεπω μονπ την tv κ το hdmi-3. Τα αλλα hsmi γιατι δεν φαινονται? Επισης αλλαξα το νοβα κ τπ εβαλα στο hdmi-1. Στις πηγες δεν μου εβγαλε το hdmi-1. Τι δεν κανω σωστα?

Τελικά πήρα την UE55NU7102KXXH SAMSUNG ....βασικά την 7005 sony ήθελα να πάρω άλλα δεν υπήρχε !!! Μου φαίνεται καλύτερη από την 6122 που είχα πριν σε εικόνα άλλα αυτό με το χωρίς DTS είναι θέμα....τέλος πάντων οι 55 ιντζες από τις 50 είναι διαφορά !!!

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα την 6122 50" ήθελα να ρωτήσω το 2ο τηλεκοντρόλ δεν περιλαμβάνεται? πρέπει να το αγοράσουμε?

Καλησπέρα σας,

θα παρακαλούσα θερμά για 2 λεπτά από κάποιον admin ή από κάποιον που γνωρίζει αρκετά για το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικότερα από την Samsung.

Αγόρασα την συγκεκριμένη στις 75''. Δεν αναλώνομαι στο γιατί την 75''και στο πόσο καλή είναι κτλ. Έχω μόνο 1 μοναδικό και πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα, από day1, το οποίο κανείς δεν το αναφέρει στο thread και μου κάνει τρομερή εντύπωση: AUTO-DIMMING ή CE DIMMING.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε σκοτεινή σκηνή, η τηλεόραση αποφασίζει από μόνη της να σκοτεινιάσει κι άλλο, είτε βλέποντας tv, είτε παίζοντας παιχνίδι, είτε μέσω youtube/netflix, είτε μέσω εξωτερικού. Σε σημείο που οι υπότιτλοι από άσπροι γίνονται γκρίζοι και με αρκετή πληροφορία να χάνεται (κάτι που θα έπρεπε να αχνοφαίνεται, απλά γίνεται μαύρο). Προφανώς και σοκαρίστηκα, προφανώς και σκάλισα κάθε πιθανό μενού (eco dynamic κτλ κτλ). Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το πρόβλημα παρέμενε.

Ξοδεύω ώρες και ώρες στον φίλο μου τον google, και πέφτω πάνω σε πάρα πολλούς χρήστες με μοντέλα samsung, με ολόκληρα κατεβατά σε avforum/neogaf και δε συμμαζεύεται, μέχρι και σε forum της ίδιας της samsung, όλοι με το ίδιο πρόβλημα.

Εν τέλει, το πρόβλημα λύνεται μερικώς, αν μετονομάσεις την σύνδεση hdmi σε "PC mode". Αυτό εξαφανίζει οποιοδήποτε autodimming της tv, όμως, δεν μπορείς να το εφαρμόσεις στην επιλογή "TV" και "external devide", γιατί προφανώς δε μπορείς να τα μετονομάσεις σε "PC mode".

Είναι εξωφρενικό το να αποφασίζει η τηλεόραση να ρίξει το backlight σε τραγικά επίπεδα σε μια σκοτεινή σκηνή, εκεί που το χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ! Είναι εξωφρενικό να μην υπάρχει ένα απλό "tik" να απενεργοποιείς το autodimming (ή ce dimming όπως λέγεται στο service menu).

Περιμένω σε λίγες μέρες επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη, ελπίζοντας ότι αυτοί μέσω του service menu θα το απενεργοποιήσουν.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος εγώ να το κλείσω αυτό το αναθεματισμένο autodimming? Υπάρχει κανονικός τρόπος και όχι η μπακατελιά που κάνω μετονομάζοντας τα hdmi σε "PC mode"? Στο pc mode γιατί φαίνεται απενεργοποιημένο και δε μου σκοτεινιάζει? Και τέλος, η απομακρυσμένη υποστήριξη, θα κλείσει το ce dimming από το service menu ή δεν έχω καμία ελπίδα?

Ειλικρινά θα εκτιμούσα απεριόριστα κάποιον που πραγματικά γνωρίζει να μου απαντήσει, πραγματικά αν αυτό το πράγμα ειναι default σε όλες τις samsung μου κάνει εντύπωση πώς δεν ενοχλεί κανέναν σας.

Απάντηση: Re: Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το τελευταίο λογισμικό της samsung κατάφεραν να μας χαλάσουν τον media player με τα UHD αρχεία!
Ενώ πριν όλα έπαιζαν μια χαρά, τώρα κάτι έκαναν και πλέον δεν μπορείς να δεις τέτοια αρχεία...
Για παράδειγμα (είναι και άλλα, απλά βάζω αυτά τυχαία), :
A.Quiet.Place.2018.Multi.UHD.2160p.BluRay.x265.HDR.Atmos.7.1-DTO
A.Quiet.Place.2018.2160p.UHD.BluRay.X265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos-IAMABLE
Ready.Player.One.2018.2160p.UHD.BluRay.X265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos-DEFLATE
Ready.Player.One.2018.Multi.UHD.2160p.Bluray.x265.HDR.Atmos.7.1-

Αν τα βρείτε και τα δοκιμάσετε, θα δείτε σπασίματα (πιξέλιασμα) όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι ή άλλα θέματα, όπως να είναι σκοτεινή/άχρωμη η εικόνα!
Πριν δεν τα έκανε αυτά και απορώ τι πείραξαν. Ελπίζω να μην το έκαναν επίτηδες, μιας και για ν' αποτρέψουν την πειρατεία είναι ικανοί να κάνουν τον player να μην παίζει καθόλου mkv. Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού.
Ξέρει κανείς που μπορούμε να στείλουμε mail για τέτοια θέματα? Εννοώ μπας και το δει κάποιος.
Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να δουν UHD αρχεία από την κάμερά τους ή απ' οπουδήποτε αλλού. Δεν είναι μόνο τα πειρατικά έργα!

Re: Απάντηση: Re: Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το τελευταίο λογισμικό της samsung κατάφεραν να μας χαλάσουν τον media player με τα UHD αρχεία!
Ενώ πριν όλα έπαιζαν μια χαρά, τώρα κάτι έκαναν και πλέον δεν μπορείς να δεις τέτοια αρχεία...

Αν τα βρείτε και τα δοκιμάσετε, θα δείτε σπασίματα (πιξέλιασμα) όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι ή άλλα θέματα, όπως να είναι σκοτεινή/άχρωμη η εικόνα!
Πριν δεν τα έκανε αυτά και απορώ τι πείραξαν. Ελπίζω να μην το έκαναν επίτηδες, μιας και για ν' αποτρέψουν την πειρατεία είναι ικανοί να κάνουν τον player να μην παίζει καθόλου mkv. Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού.
Ξέρει κανείς που μπορούμε να στείλουμε mail για τέτοια θέματα? Εννοώ μπας και το δει κάποιος.
Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να δουν UHD αρχεία από την κάμερά τους ή απ' οπουδήποτε αλλού. Δεν είναι μόνο τα πειρατικά έργα!
Αυτό με σκοτεινή εικόνα το βλέπω και στο Netflix στο Iron Fist που έβλεπα. Μήπως είναι το hdr

Re: Απάντηση: Re: Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω παρόμοια αρχεία. Και μήνες τώρα μου τα παίζει μια χαρά. Τελευταία φορά χτες έπαιζε νερό το Deadpool-2.2018.Super.Duper.Cut.UHD.2160p.Bluray.Remux.Atmos.7.1. 52gb αρχείο.
Το πρόβλημα που περιγράφεις περισσότερο θέμα του bandwidth/data trasfer μου κάνει του σκληρού σου και όχι της τηλεόρασης.
Πάντως, ακόμα και στην 75'' που έχω, δεν βρίσκω κανένα λόγο για 50gb uhd αρχεία, το ίδιο καλό είναι στο μάτι με ένα αξιοπρεπές 1080p των 8-10gb. Εκτός και αν κάθεσαι σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου..

Παρακαλώ θερμά, κάποιος που γνωρίζει, μου απαντάει σε αυτό που ρωτάω 3-4 post πιο πάνω?