Samsung nx1

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
Re: samsung nx1

Με τον φακό 50-150mm στα 150mm f/2.8

100% crop από καρέ 4Κ βίντεο:

zx4yU5.png

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
16,974
Τήνος / Ελλάς

Εσύ Ηλία ίσως βλέπεις πιο απόλυτα την εικόνα με βάση τις μετρήσεις και τα χαρακτηριστικά.
Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά κάποιες εταιρίες αποπνέουν έναν φωτογραφικό ρομαντισμό.
Γιάννη το crop είναι εντυπωσιακό στείλτο στη samsung να πουλήσει μηχανές.:SFGSFGSF:

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη

Έβγαλε αναβάθμιση λογισμικού 1.02 η Samsung για τους δύο premium "S" φακούς της, 16-50/2-2.8 και 50-150/2.8, μόνο για την NX1.

Η νέα έκδοση λογισμικού των φακών συνεργάζεται καλύτερα με την έκδοση λογισμικού 1.3 της NX1.
Με την αναβάθμιση 1.3 της NX1 ήταν αισθητή η βελτίωση στο low-light AF, τώρα με την αναβάθμιση λογισμικού στους δύο φακούς βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο!

[v01.02 improved items]

- Improved AF performance (for NX1 firmware v1.30).

1.02 για τον 16-50S

1.02 για τον 50-150S

VetNik

AVClub Addicted Member
1 February 2008
1,498

Title - Firmware version 1.31
Applicable Model - NX1
Carrier or Corporate Customer - Open market
DescriptionPlease use i-Launcher program when you want to upgrade your camera.Refer to Firmware upgrade guide.[Caution] During upgrading firmware, a camera turns itself on and off two times.Do not cut off the power and Do not remove battery before complete message.[v1.31]1. Improved ''Color Temperature'' of White Balance.2. Fixed UHD Movie recording bugs
- Zoom lens + Tele condition > broken right side
- Zoom lens + Tele + EVF condition > Image broken when you enable MF Focus Peaking3. Fixed FHD 120p Movie recording bug
- Intermittently broken of some part of movie4. Keep the Focus mode under below condition
- Movie Standby mode > Start recording > change the Focus Mode > Stop recording
Overall fixed minor bugs* Refer to the Description for new function detail explanati

VetNik

AVClub Addicted Member
1 February 2008
1,498

Ηρθαν τα ανταπτορακια, αρχισα να παιζω με τους φακους μου...

VetNik

AVClub Addicted Member
1 February 2008
1,498

ηταν τοσο μικρο το βαθος πεδιου με διάφραγμα f8 που η εστίαση στο μυρμήγκι ηταν πολύ δυσκολη με ένα manfrotto monopod που ειχα στην διαθεση μου...

Σταθης

Banned
24 June 2006
1,175
Απάντηση: samsung nx1

Δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη του Η265 στην καινούργια σουίτα της Adobe. :bigcry:

CyberDEL

Senior Member
1 December 2014
506
Αλεξάνδρεια
Re: Απάντηση: samsung nx1

η samsung παντως οχι ....
Διακρίνω κάποια εμπάθεια προς τη samsung ή μήπως είναι η ιδέα μου; Σε κάθε ευκαιρία προσπαθείς να τονίσεις το μειονέκτημα της μη υποστήριξης των φωτογραφικών από την ελληνική αντιπροσωπία, αν και για μερικούς αυτό δεν είναι εμπόδιο για την απόκτηση εξοπλισμού από τη Samsung. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, ότι η οικονομική κρίση θα φέρει και άλλους μιμητές. Να δούμε τότε τι θα λέμε...

etsap

Supreme Member
22 June 2008
5,861
Αθηνα-Ν.Ψυχικο

Πιστεύεις ότι οι αγορές πολλών από εμάς (όχι μόνο από το AVCLUB φυσικά) από Amazon , ebay κτλ δεν έπαιξαν ρόλο στο να τα μαζεύουν σιγά σιγά κάποιες εταιρείες από την Ελλάδα ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμπάθεια από τον kbouk ;;;
Μάλλον δεν τον έχεις παρακολουθησει πολύ προσεκτικά ...

CyberDEL

Senior Member
1 December 2014
506
Αλεξάνδρεια

Μπορεί, δεν παρακολουθώ τα εδώ τεκταινόμενα πολύ καιρό. Αυτό που έχω να του αναγνωρίσω είναι τουλάχιστον η πολύ καλή γνώση του συστήματος 4/3. Αλλά και στο DPGR πρόσφατα αναφέρθηκε στην απουσία ελληνικής αντιπροσωπίας και μου κάνει εντύπωση.
Δεν έχεις άδικο, όταν ψωνίζεις από το μεγάλο μαγαζί, το μικρό κλείνει. Οι διάφορα στην τιμή είναι ο λόγος και η έλλειψη ρευστού που μας κάνει να το ψάχνουμε περισσότερο.

etsap

Supreme Member
22 June 2008
5,861
Αθηνα-Ν.Ψυχικο

Η απόφαση της ελληνικής αντιπροσωπειας να απέχει από την αγορά των ψφμ, κατά τη γνώμη μου είναι ένας πολύ πολύ σοβαρός λόγος για να βγει από τις επιλογές του μελλοντικού χρήστη η γκάμα της.
Οι λόγοι προφανείς, ειδικά τώρα με τα cc.
Κρίμα όμως, γιατί η προσπάθεια της μαμάς εταιρείας δείχνει αξιέπαινη.

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,169
Αθήνα

Καλημέρα σας, ίσως ένας τρόπος θα ήταν να "σπάσει" η αντιπροσωπία και να δώσει τα φωτογραφικά σε εξειδικευμένο "μαγαζί". Το προϊόν δείχνει όλο και πιο ενδιαφέρον...