ειμαι σε mood διακοπων και δεν θα χαλασω την διαθεση μου, οι περισσοτεροι ενοησαν τι εγραψα στα γρηγορα..
επειδη ομως εγινε αναφορα και στο dpgr χωρις να γραφτει λεπτομερως πως και γιατι αφηνοντας να εννοηθει οτι ειμαι σε κυνηγι μαγισσων, να πω δυο λογια παραπανω.... νεος χρηστης ζητησε γνωμη για αγορα μεταξυ μοντελων τριων εταιριων, αναμεσα τους και η Samsung, θεωρησα οτι ειναι πληροφορηση και οχι παραπληροφορηση το να ξερει οτι δεν υπαρχει πλεον η εταιρια εδω και πιθανον να εχει θεμα after sales υποστηρηξης, αν ειχε κανεις αντιρρηση θα επρεπε εκει να το αναφερει και οχι εδω....
τωρα αυτο που εγραψε ο tzo οτι η Samsung αποχωρει απο μικρες χωρες που δεν πουλα καλά στα φωτογραφικα με στεναχωρει πιο πολυ και δειχνει οτι δεν τιμα συνολικά τους αγοραστες των προιοντων της (εχω κινητο και τηλεοραση) αλλα και οτι δεν οφειλεται στην ελληνικη κριση.
Θυμαμαι μαλιστα πριν λιγα χρονια στην Photovision ειχε το μεγαλυτερο και πιο πλουσιο περιπτερο και ηταν ολο μεγαλες υποσχεσεις .... κριμα γιατι τα φωτογραφικα της προιοντα αξιζαν να μπουν για λογους πρεστιζ και στις μικρες αγορες και ας τους βαζαν μεσα, ετσι κανουν οι μεγαλες εταιριες δηλ. οι μικροτερες τι πρεπει να κανουν να πουλανε μονο Ιαπωνία ?