etsap
Supreme Member
Re: samsung nx1
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ.
Φυσικα μολις εξαντληθουν οι υποχρεωσεις της, δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος,
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ.
Φυσικα μολις εξαντληθουν οι υποχρεωσεις της, δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος,
'Ο,τι να 'ναι.
Μάλλον δωρεάν θα τη δώσουν στους 10 πρώτους που θα πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά.
Μετά θα κλείσουν το τμήμα και θα ασχοληθούν με την καλλιέργεια τρούφας. :marchmellow:
Το ορκίζεσαι;
Δική μου επιλογή να πάρω πάνω από 1 μηχανές, δεν είναι υποχρεωτικό.
Προσωπικά κάνω τη δουλειά μου καλύτερα με τρεις NX1 παρά με μία D500, κι έχω καλύτερη εικόνα στο βίντεο.
Μου αρέσει πάντα που πετάς δηλητήριο και βάζεις το φιλικά Γιώργης στο τέλος, χαχα!
Kαι το 2016 κιόλας, χαχα, εδώ γελάμε!
Και ποια μηχανή περιμένεις να έχει καλύτερη απόδοση; Η α6100;![]()
Και φαντάζομαι περιμένεις να τα δώσει όλα απλόχερα η Sony, πατώντας και α7sII και FS5/7, έτσι από την υπερβολική της αγάπη στο consumer aps-c.
Και ως δια μαγείας αυτή η απροσδόκητα τρελή απόδοση θα συνοδεύεται και από απαλλαγή από οποιοδήποτε θέμα υπερθέρμανσης και με αυτονομία σούπερ!
Και βέβαια με οθόνη αφής και ξαφνικά και με f/2-2.8 zoom και με όλα, και με κόστος στα 500-600 το σώμα, επειδή έτσι μάθαμε από την α6000.
Πες μας και τη δική σου πρόλεψη πέρα από το να ειρωνεύεσαι τι γράφει ο άλλος.
Την NX1 να δούμε ποιος θα είναι ο τολμηρός να την πάρει.
Φίλε Γιώργη, δεν σε γνωρίζω αλλά το φιλικά σου μου δίνει το ελεύθερο να σε αποκαλώ έτσι, άλλωστε δεν έχω κάτι εναντίον σου, μάλλον εσύ έχεις κάτι εναντίον της Samsung, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει, είναι καθαρά δικό σου θέμα. Δεν είναι αντικειμενική πάντα η γνώμη που βασίζεται σε reviews και φήμες και όχι σε προσωπική εκτίμηση αλλά δυστυχώς έτσι αγοράζουμε όλοι σχεδόν. Τα κολλήματα που ανέφερες έγιναν από κάρτες, το ένα εξ αυτών σε μένα. Το θέμα της οθόνης το προσπερνάω. Το ότι έχω nx1 και για backup nx500, δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό. Αν από αυτά κρίνεις ότι δεν είναι ποιοτική και στιβαρή κατασκευή κάνεις λάθος, αλλά δυστυχώς πρέπει να την πάρεις στα χέρια σου για να αλλάξεις γνώμη. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά το μέτρο σύγκρισης στην στιβαρότητα που έχω είναι η Nikon D300. Παντού και πάντα ο νεοεισαχθείς αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη και εχθρότητα, έως ότου απόδειξει την αξία του. Μέχρι στιγμής την ευκαιρία αυτή δυστυχώς την στέρησε η ίδια η Samsung από τον εαυτό της.
Πάντα φιλικά και το εννοώ Δημήτρης.
Σεβαστή η γνώμη σου φίλε συμφορουμητη, για να το λες εσύ ένας εκ των παθών σίγουρα ξέρεις καλύτερα απο μένα:ernaehrung004:καλά υπερβολικός είσαι κι εσύ Γιώργη. Την έχω 5 μήνες και έχει κολλήσει 2 φορές. όλες οι μηχανές μου κολλάνε κατά καιρούς. που να δεις οι olympus κολλήματα. υποψιάζομαι ότι φταιεί το γεγονός ότι την άναψα και πήγα κατευθείαν να κάνω επισκόπηση των φωτογραφιών πριν προλάβει καλά καλά να bootαρει.
όσο για την οθόνη της ΝΧ500 ποιος ξέρει τί ζόρι έφαγε και χάλασε. μπορεί να είχε ζοριστεί από τον προηγούμενο κάτοχο και να έβγαλε τώρα το πρόβλημα. ή να έριξε κάποιος στο σπίτι την τσάντα κάτω και να μην είπε τίποτα. η προηγούμενη ΝΧ500 δούλευε τέλεια και την είχα λιώσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.