CyberDEL
Senior Member
Re: Απάντηση: Re: samsung nx1
Δεν το κάνω θέμα αλλά είσαι λίγο υπερβολικός. Δύο φορές είχε κώλυμα ο Μάνος και δύο εγώ. Η δική μου περίπτωση ήταν καθαρά θέμα κάρτας, και με την ίδια κάρτα είχαν και άλλοι χρήστες της ΝΧ1 το ίδιο πρόβλημα στο DPREVIEW.
Έχεις δίκιο ότι πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί στις αγορές μας γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Πρόβληματα όμως είχαν οι περισσότερες εταιρίες , για να μην πω όλες. Τι να πρωτοθυμηθώ, Nikon D600, D750, Sony A7 κ.α. Εδώ τα λεφτά δεν ήταν αρκετά; Είναι να μην σου τύχη...
δεν εχω προβλημα με την samsung, μαλλον η samsung εχει προβλημα με τις μηχανες της γιαυτο τις διεκοψε, δεν ειναι συγουρο οτι τα κολληματα ειναι απο καρτες, ο aljazira αλλαξε καρτα και παλι του συμβαινει, οταν βλεπεις 10 κατοχους εδω μεσα και οι τρεις-τεσερεις εχουνε προβλημα αυτο κατι λεει
οπως ειπα τα λεφτα ειναι πολλα και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στις αγορες μας, και δεν το λεω για κακο
χωρις παρεξηγηση
ευχαριστω Γιωργος
Δεν το κάνω θέμα αλλά είσαι λίγο υπερβολικός. Δύο φορές είχε κώλυμα ο Μάνος και δύο εγώ. Η δική μου περίπτωση ήταν καθαρά θέμα κάρτας, και με την ίδια κάρτα είχαν και άλλοι χρήστες της ΝΧ1 το ίδιο πρόβλημα στο DPREVIEW.
Έχεις δίκιο ότι πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί στις αγορές μας γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Πρόβληματα όμως είχαν οι περισσότερες εταιρίες , για να μην πω όλες. Τι να πρωτοθυμηθώ, Nikon D600, D750, Sony A7 κ.α. Εδώ τα λεφτά δεν ήταν αρκετά; Είναι να μην σου τύχη...
Last edited: